Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomb89
csendes tag
Üdv, Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni számlanyitással kapcsolatban!
(Ha van ennél relevánsabb topik a kérdésem megválaszolására, akkor azt is jelezzétek, köszönöm!)
Ugyanis menekülőre fogtam az eddigi brókeremtől... Mivel folyamatosan monitorozzák a tevékenységemet, nem hagynak skalpolni, ennek hangot is adnak... Amikor belelendülök, elkezdik glicheltetni az accountomat... Tudom piszok nevetségesen hangzik, de már előre tudom mikor jönnek az anomáliák... Állandó hibaüzenetek, hogy az adott másodpercben ne tudjam beküldeni a megrendelést, ha zárni akarok akkor meg azért. A szervel oldali Metatrader konfigommal is állandóan cseszekednek. Webtrader és telefonos felület alól már kereskedni sem tudok, mert minden idősíkon más más árfolyamot mutat valamint egy idő után elfelejt gyertyákat húzni, a pozícióim ármozgásai befagynak és vakon lesem a semmit, persze a háttérben az árfolyam már jócskán a káromra változot.. Most már olyanok mennek, hogy nyitásnál zárásnál, 5-10 másodperceket homokóráztatják a megrendelést, és a szinte mindig 0.5 körül mozgó spread felugrik 5-10-20-ra abban az 1 másodpercben amikor teljesül a megrendelésem, hogy lehetőleg, minusz 20-30-50%-ból induljon a pozícióm, persze soha máskor egyetlen pillanatban nem változik csak akkor amikor leütöm. Pl a Wirecard csődnél, önkényesen megállították a chartot, arra hivatkozva hogy a tőzsdefelügyelet piros lámpát dobott, persze az összes többi tőzsdén ment a grafikon, Nekem minusz 500%-nál engedték lezárni a pozícióimat, SL nem ütötte ki. Ha pénzt utalok, ki akkor 2 percen bellül hívnak telefonon hőbörögni fennhangon, hogy kész végeztek velem. Most ha én keresem őket már vissza sem hívnak, régebben meg negyed órán bellül hívott a kapcsolattartó. Veszett fejsze az egésszel foglalkozni...
Elkezdtem demó számlákat regisztrálni, körülnézni más más platformokon, várva a fejvadász kapcsolattartók hívását, tukmálni az éles számlát... Pl Erste market, Portfolio, Admiral stb...
Vissza is hívnak, de kivétel nélkül egy vicc az összes... Portfólitól a nő, kb 100 méter távolságból beszél a telefonba, minden mondatot 3x kell visszakérdezni és hallom hogy közben a mosogatóban csörömpöl az edényekkel. Majd 4-5 egyeztetés meg kör futtatás után, hogy menjek be a banka folyószámlát csináltatni, Leráznak miután közlöm, hogy csak MT alól vagyok hajlandó kereskedni, akkor azt hazudják, hogy hát az náluk úgyis meg fog szűnni. Admiráltól, szintén felhívott egy figura még ki is hangsújozta, hogy pestről telefonál, de ismét olyan a hangminőség mintha egy tornádó sújtotta pincéből hívna egy krumplival az anktartiszról, majd miután minden mondat 5x elismétlése után tisztáztuk hogy MT alól szeretnék kereskedni, megbeszéltek szerint sem hívnak vissza és én sem érem el őket. Olyan érzésem van, mintha ruppótlan bohócokkal beszélgetnék egy garázsvállalkozásból. Minden lavorbróker ilyen ? Mert annak a határán vagyok, nincs értelme kereskedni EU szabályzás alatt mert mindent elglitchelnek.
Ami igényeket támasztanék egy normális platfomal szemben:
-Legyen magyar kapcsolattartó/számlamendzser akit el is lehet érni!
-Legyen legalább MT4 de inkább MT5 is!
-Lehessen expertezni, autómatizálni.
-Kifizessék az 1 euró alatti profitot is!
-Minél több CFD legyen, mint pl a Portfoliónál 28000!
-Lehetőleg ne monitorozzák állandóan, hogy mit csinálok.
-Épelméjű, Spreadek, swap-ok stb.. árak legyenek, ne várakoztassák a megrendelést míg az ár a hátrányomra nem változik!
-Ha hajlanak a szakmai befektető számla adására, a nagyobb tőkáttét miatt, akkor ne próbálják utána elsikkasztani joghézagokkal a pénzem és legyen negatív egyenleg elleni védelem!
-Valami szigorú és számomra biztonságos szabályzás szerint működjenek.
Hírtelen ennyi jutott eszembe, Várnék tőletek ajánlásokat az imént felsorolatak fényében, hogy hol nem kúrnak el további hónapokat az életemből álltatással és ígérgetéssel, majd ráznak le. Mivel 3 hónapja nem iskerül sehol új számlát nyitnom.
Előre is köszönöm szépen!
(Ha van ennél relevánsabb topik a kérdésem megválaszolására, akkor azt is jelezzétek, köszönöm!)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest