- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
Én moziban láttam az első részt és nagyon tetszett. Aztán elolvastam a Cinema magazinnak ezen filmről írt kritikáját - jól lehúzták.(Állítólag olyan uncsi -szerintük- hogy a közönség ásítozik a film nézése közben. Én nem ezt vettem észre). Azóta nem adok sokat a Cinema véleményére. Jobb ha saját magad döntöd el mi a jó és mi nem!
-
Grass
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
A játék 3. részében az egy bazi mutásn volt, aki csak anyit tudott mondani hogy STARTS (ez egy ilyen különleges alakulat, egyfajta kommandó), és vadászta a népet, leginkább Jillt ( őt már az 1. részből ismerhetjük, és itt ismét visszatér mint főhős). A film végén pedig amikor a csákóval túléli a kaptárt a csaj és kijut a felszínre akor jönnek a fehér ruhás fazonok. Na ott a csávó elkezd mutálódni, és a dokik mondják hogy an tegyük a Nemesis programra. Valszeg belőle lesz aza bazi szörny. Akinek ha jól emlékszem egy rakétavető van beépítve a vállába. De valaki javítson ki ha tévedek.:DDD
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
Én is láttam az egyet (film) a játékkal is játszottam (2. rész). Mindegyik tetszett, ami annyira nem, az az, hgoy a trailerből az jött le nekem, hogy csak a csaj fog darálni. Nem lesz férfi társa, mint a játékban. Viszont tetszik, hogy kb. úgyanott kezdődik (utca, sok-sok rendőrautó :) )
De mi az a Nemesis? Azt hiszem lemaradtam valamiről:( -
Gordian
csendes tag
Sokan fújognak RE hallatán (de pont ennyien örvendeznek is :), pedig szerintem a legjobb horror PC-n. SH engem nem fogott meg.
Amúgy a film valamicske hangulatot visszaad a játékból, de sajna eléggé B kategóriás akció lett :( -
Grass
aktív tag
Elolvastam. hát nem tűnik valami fényesnek a következő rész , ha igaz amit a cikk író mond. gyakorlatilag 5oldalon keresztül szidja a játékot :(
[Szerkesztve] -
Snail
csendes tag
Valamint a játékkal kapcsolatban felhívnám a figyelmed egy nagyon jó, játékkritikákra szakosodott oldal: gamekapocs.hu
Például itt találhatsz most review-t a legújabb részről a Resident Evil: Outbrake-ről, talán még a gamespot sem tesztelte. [L]http://www.gamekapocs.hu/index.php?page=cikk&jid=153&id=210[/L] -
Grass
aktív tag
Persze láttam mutálódó srácot. Meg a dokik mondták hogy ''tegyük rá a NEMESIS programra'' , a játékkal is játszottam, úgyhogy nekem ez nem új. :DD csak már naggyon kiváncsi lennék a második részre. előzetest honann lehet leszedni? és játékból új rész mikor jelenik meg, vagy jelent meg?
-
dante3
addikt
Frankó lesz a film!Tetszik,hogy beletették a játék második részéből a plafonon mászkáló hosszúnyelvű molét!

-
I_Am
veterán
Az első részt, ha láttad, akkor azt is láttad, hogy a nemesis lesz a srácból. Ha megnézted a második rész trélereit, akkor láthattad azt is, hogy itt már a rendőrség, kórház, suli:F a helyszín tehát lehet, hogy ez már többet merít a játékból. Az előző volt a laikusok számára a bevezető, ez pedig szerintem a hent lesz.:D
-
Grass
aktív tag
Nekem tetszett az első rész. Már várom a 2. at. jétékból csak a 3. nemesissel játszotam még anno psx en. játékból van avgy lesz új rész?
-
Snail
csendes tag
Ez igaz. A trélerek alapján a második zombi hentelés lesz végig, és a főhősnő meg mutálódott és nagyon kemény lesz :) Supergirl :)
De itt is leszűrődik valami hangulat -
Snail
csendes tag
Üdv minden Resident Evil filmet-játékot kedvelő egyénnek.
A legújabb részről (Outbrake) exkluzív rivjú [L]http://gamekapocs.hu[/L]
szeretettel japánból :)
Nem tudjátok mikor jön az új film?
Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parfüm topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs