Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
oké, este, ha lesz időm, még rakok fel szívesen. bár, a javát már prezentáltam.
(ha lesz időm, mert pakolok, megyek balcsira, úgyhogy rohangálok egész nap.
)
a sörözést mi hanyagoltuk, mert 400 nekem sok egy langyos konzervsörért.
pedig jól jött volna locsolgatni vele az arcom, hogy egyenletesen átsüljön. így elég foltos lett, néhol oda is égett. 
-
escie
őstag
nem, Tornado nem volt.
pedig igazán látványos lett volna egy sugárfékes megállás és tolatás. régen a németek hozták pedig...
ha egyre gondolunk...
(szép ez a kép
Bővebben: link)
mig21,
igen, annak elég durva volt a fáklyája. azt mondják, amikor bekapcsol, olyan, mintha seggberúgtak volna.
most is volt egy jugó gép, ami amikor benyomta a forszázst, durrant olyat, hogy ihaj... éppen felfelé húzott, mikor becsattintotta. de a mig21 kék lángcsóváját semmi nem pótolja...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
csúnya dolog az irigység, de mondtam az első verseny után, hogy rohadjon meg Bocsi is, de Palik főleg.

amúgy szerintem ennek a redbull-saabscania versenynek nem a verseny volt a lényege, hanem a show. a haverjaim mind azért akarták ezt a versenyt látni, mert még nem láttak működő f1-es autót, a 'ring meg drága egy kicsit. a pulzosom ugyanúgy felszökött, mint a Magyar Nagydíjon, amikor megláttam az első működő versenyautót életemben.(DC volt az, a McLarennel) ez most csak egy Palik volt, de ahogy visszaváltogatott, mikor előttünk ment, húú, szinte röfögött a gép.
mondjuk a cimbim megjegyezte Topi repülése után, hogy a francot érdekli már az a nyüves autó.
nekem is még mindid a migek a show csúcspontjai.
minden évben kissebb tragédiaként élem meg, hogy a 21-esek nem repülnek. az volt aztán igazán szép gép, a kék csóvájával.

-
escie
őstag
a kommentár most igen szolid volt amúgy, még így is. legutóbb, mikor itt voltak, olyanokat mondott, hogy jajj. megtanult pár magyar szót, és belekeverte az angol mondatokba, török akcentussal.
aszondja: ''look at jobbra side, look at balra side!!'' feküdtünk a röhögéstől.
az olaszok kommentárja is jó volt, bár néha nem értettem mit mond, csak a szavakat külön. amikor magyarul próbált beszélni.
amúgy jó tag volt ez a srác is... -
escie
őstag
válasz
_Hunter_
üzenetére
ja, jöhetnek majd a videók, én megnézném őket szívesen!
--
én mindig a lengyel sokol-on hűlök el(kettővel a verseny előtt volt). azok a fickók aztán tényleg nem tiszták. mindig olyan mutatványokat csinálnak azzal a helivel, hogy azt hiszem, leesenek.
--
hapci007,
köszi! örülök, hogy tetszik!
[Szerkesztve] -
-
escie
őstag
íme néhány fotó. mind az én tulajdonom, művem. sajna elég nagy méretűek. bocsi modemesek.
an-26-osok, egyenesen Szolnokról.
Bővebben: link
Bagira meglepetés-mutatványa:
belga f-16-os, égen:
belga f-16, földön:
a Po-2-es csillagmotorja:
desszantosok:
hajtómű:
még egy hajtómű:
hatásos belépés a légtérbe, a Frecce Tricoloritól:
jetblast
:
asszem ez megint Bagira:
egy Dongó(l-39):
mi-24-es:
mi24, alulnézetben:
mig-29-esek:
még mindig okádják a füstöt
:
vízből készült zászlót láttatok már? íme:
Oszolj!:
po-2, an-2 páros repülés. igazán érdekes, és szép formációt alkottak:
Palik rohan vissza a ''rajtrácshoz'':
gyönyörű, csillogó-villogó dc-6-os, a redbull kötelékéből...
a fickó a pilótának segít a gurulóúton maradni:
róluk sajna nem túl sok jó fotó született, de ez, ami sikerült, az egyik büszkeségem. a Török Csillagok:
hát, ezek a jobban sikerült fotóim szombatról. remélem tetszik.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
na, hölgyek, urak, én is hazaértem.
az arcom sz*rrá égett, meg a kezeim is. mármint a naptól. fújt a szél, és nem éreztem, hogy pirulok.
de asszem igencsak megérte, jó móka volt, mint mindig, bár kicsit most szegényesebb. kár, hogy nem volt harrier. viszont láthattam végre újra f1-es gépet...
a sokol pilótái még mindig nem normálisak, a török csillagok, és a frecce tricolori ''sofőrjeivel'' együtt.
a bo-2 is igen szépet ment, állati jó kis gép az. olyan, mint egy kapszula. 
hát, a '29-esek, no comment. én annak is örülök, ha működés közben látom, nemhogy ekkora showt produkáljon. külön érdekes volt nato szinekben látni.
a miragenak még mindig hasfalszaggató hangja van, lenyűgöző az a vasmadár. és az a felszállás, te jó ég... nem volt valami szolid. aki látta, tudja mire godolok, leírni meg nem igazán tudom.
készült ''néhány'' fotó, ha érdekel valakit, linkelek majd egy párat.
(ui.: mennyi katonanő van?! csak lestem...)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
azt nem tudja valaki, hogy mikor kezdődik a program. mert elég szarul megy oda vonatom.(Nyházáról)
kocsival meg nem szívesen mennék, mert abból pár éve elég nagy szívás volt. a Tisza-hídtól, Kecskemétig állt a sor az országúton.
lehet, hogy muszáj leszek a 4:20
-assal menni, ami közvetlen megy, és reggel hétre ott van. később megy még közvetlen vonat, de az meg késődu.-ra ér oda. -
escie
őstag
ha semmi nem jön közbe, én megyek. megy egypár haverom.
mi ez a két nap, amúgy? melyikre érdemes menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig jól jött volna locsolgatni vele az arcom, hogy egyenletesen átsüljön. így elég foltos lett, néhol oda is égett.

-assal menni, ami közvetlen megy, és reggel hétre ott van. később megy még közvetlen vonat, de az meg késődu.-ra ér oda.