Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Lehet. Én véletlenül jutottam így is ki. Szombat hajnalba mentem barátnőmmel együtt hozzájuk haza. Amikor megérkeztünk az apja mondja hogy tudom-e mi lesz a délutáni program. És akkor mondja, hogy mindjárt indulás van Kecskemétre.
Az olaszok tényleg nem normálisok. Gondolom a többi sem. Pont megvan egy két olyan video ahol éppen keresztezik egymást. No meg van olyan is amikor látszik, hogy mennyire mentek egymástól. Majd felrakom őket valahova de most nem hoztam magammal vissza Zegre és így most nem tudom megcsinálni. Hátha érdekel egykét embert. Kb 15 perc van meg persze több darabban. Van olyan amikor simán legyorsultam a red bull autót. Digitális zoom rulze. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Witcher topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az olaszok tényleg nem normálisok. Gondolom a többi sem. Pont megvan egy két olyan video ahol éppen keresztezik egymást. No meg van olyan is amikor látszik, hogy mennyire mentek egymástól. Majd felrakom őket valahova de most nem hoztam magammal vissza Zegre és így most nem tudom megcsinálni. Hátha érdekel egykét embert. Kb 15 perc van meg persze több darabban. Van olyan amikor simán legyorsultam a red bull autót. Digitális zoom rulze.