- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem értem min vagytok ennyire meglepődve. Nem a játékfejlesztő iparág az egyetlen ahol elbocsájtások vannak, aztán majd valamikor ismét lesz bővülés. Ez a piaci trend állandó, körkörös változása.
Ami a D2-őt illeti: mindennek van eleje, virágkora és vége. Ennek most jött el ha eljött. Jöhet az új játék, nincs ebben semmi kivetnivaló. -
zozika84
őstag
Újabb sikersztori a játékiparban....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolesz967 #7 üzenetére
Tegnap még arról lehetett olvasni hogy ők egy új csapatot alkotnak es egy eddig nem látott jatekon dolgoznak majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De, 200 ember az sajnos rengeteg. Főleg hogy a vezetőség két nappal korábban még jópofizott egyes tagokkal. Twitteren rengeteg alkalmazott ír a témában.
Közben kiderült hogy az ős tagok közül Luke Smith és Mark Noseworthy is távozott, ezzel a Destiny franchise-nak szerintem vége...
[link]
-
cyberkind
félisten
Nagyon jó deal lett ez a Sony-nak.
-
Tasunkó
őstag
Hát az azé nem rengeteg a 200, csak sok. Rengetegen a perzsák voltak a spártaiak meg csak 300-an.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest