Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#344) FefeeX válasza Msony (#342) üzenetére


FefeeX
veterán

"de hiányzik a háttérfény belőle"
Azért az nem olyan lenne, ha lenne benne... Nem jött be anno a könyvolvasókban sem, sokkal jobb, ha úgy olvasod, mint a könyveket, külső fénynél :)

Neked Az:
Ha az ár a fontos, és RM2 mellett döntesz, akkor a referral -40€-val 309€ a gép, plusz a hegyekből a 9db 14€, a 25db 39€
Plusz mellé egy Lamy toll [link] vagy egy Staedler [link] , utóbbiból van vastagabb picit drágábban. (ezekhez képest a RM olcsóbbik toll 70€ a drágábbik 120€, cserében azokban van mágnes)
És egy bújtatós tok külön bugyorral a cerkának [link]

Ehhez képest a folio-s cerkás fullos ár most BF -100€val 537€. (A fenti cakk-pakk 140ezerrel szemben)

mod: Alapvetően ezek prémium cuccok, de maga az eink is az. Lehet venni sima tabletet ceruzával töredékáron, de az meg nagyon nem olyan. Még egy jobb ipad és a ceruzája sem hasonló érzésben, pedig az még drágább, csak alapvetően nem erre való. Ezen kívül, az 5ezres cucc meg, amit említettél a gyerekeknek való játszani, de a lányom is inkább az RM2-mön rajzolgat, mert az olcsó cucc annyira rossz. És olyan, mintha a homokba rajzolnál, a régi mágneses fémreszelékes tábla felújított verziója, mert nincs semmi digitális része, nem marad meg semmi, csak játszani való.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.