Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hwswinfo
lelkes újonc
Akkor te szerintem abba futottál még bele, amikor kiadták pár napig, mert utána rögtön ugye vissza is vonták, és azóta is várja mindenki újra...! Az még bug-os volt. Értem semmi bajod velük, de másoknak volt azért vonták vissza.
Nekem is gyári global van rajta, mégse jön mai napig semmi egyik régión sem.
coolabácsi: Az szép..még a végén örül az ember, ha nem kapja meg. Írod lassabb is minden pff...
Hát szerintem az alaphelyzetbe való állítás sem segített volna, sajnos lehet az van, mint minden újabb szoftverrel update-vel, hogy még jobban agyon van bonyolítva, és több erőforrást igényel.. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest