Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Feleségemnek ez a hyperfOS van... 1.0.12.0 umgeuxm 14ukq1.230917.001 ver.
Hát... nem lett jobb. sőt!!!
Sztem kerüld nagy ívben. lassú mint a tetyű.
alkalmazást szinte azonnal bezárja hogy átmész mondjuk az authentikátor appra, majd már nem él a link, újra kell kérni, stb. nyögvenyelős 4gb-os szar.Ugyanaz témában valakinek van tapasztalata ROMolással? Van erre hybrid rom? olyan érdekel amiben van és működik a hívásrögzítés leginkább.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Googie
csendes tag
Járt már így valaki?Azt írja ,hogy other reason mi lehet a gond? Legújabb szoft verzió, frissítés ellenörzèsènèl
[ Szerkesztve ]
-
Googie
csendes tag
Sziasztok! Olvastam hogy van 14-s frissítés valaki felrakta már?
-
mexel
veterán
Így van. Én nem láttam közelről még csak telefonon mondták. Egy másikon
Ha jól tudom az újabb xiaomiknak nem is lehet felnyitni a bootloaderét így, csak működő sim adathasználattal, wifivel nem. És így nem is lehet engedni a fejlesztői módot stb. Szóval jó kis kör
Ez a sim adathasználat nyilván azért van hogy a letiltott telefonokat ne lehessen mókolni, imeit matatni
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz zsolt160 #524 üzenetére
Igen. ez az, a Family Link amit mondtak, és ez nem engedi a törlést. Azt nem tudom hol vették, de nem garis már úgy tudom ( erre nem is vonatkozna) A szerviz ha ennyibe kerül akkor kukázni fogják szerintem, vagy alkatrésznek eladják.
Nagyon köszönöm az indfót, továbbítom, én is úgy olvastam hogy ez kuka kategória sajna[ Szerkesztve ]
-
zsolt160
tag
válasz zsolt160 #523 üzenetére
Nos kicsit keresgéltem a Xiaomi fórumokon, és ezt állítólag valami Family Link program ha be van kapcsolva és nincs engedélyezve az USB debugging, find my device, akkor csak a márkaszervíz marad, mert csak megfelelő programmal lehet nyitni ami még telefonos boltban sincs meg, és az átlag ilyen jellegü programok nem oldják meg a gondot.
Amit olvastam abban a MédiaMarkt-ban lett véve a készülék, ők vették át a telefont és 50€ volt a javítás, 4 hétbe tellett. -
-
-
movax
őstag
A kikapcsolt telefonon nyomd a Hangerő fel+Bekapcs gombokat addig, amíg megjelenik a MI logó. A menüben a hangerő gombokkal mész le-fel, válaszd a Wipe data opciót és a Bekapcs gombbal erősítst meg. Majd Reboot to system. 10-15 perc alatt visszaállítja a gépet gyári állapotra.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismerősöm anyukájának vettek anno egy redmi note12 telefont. Mami szépen használta, majd jól lejelszavazta a készüléket és elfelejtette mit adott meg Azóta nézegetik. ( újonnan vett, számlás, stb, nem lopott készülékről van szó)
Lehet ezt valahogy hardresetelni, vagy új rom-ot feltenni így? Vagy kuka, esetleg hivatalos szerviz? ( utóbbi kérdés megéri-e anyagilag)
El akarták így adni de nem javasoltam, furán nézne ki sztem. Én nagyon régen ( kb 10 éve) csináltam fw-t és fw cserét utoljára telefonon, azóta nyilván sokat változott a világ, talán ez nem is megoldható már ilyen egyszerűen. -
carr
őstag
válasz zsolt160 #516 üzenetére
Ezeket azért elég fenntartással kezelni. Régebben bár lehet az új készülékeket nem érinti, hogy jobb a lassú töltés az akkunak. Nem?
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
zsolt160
tag
Hát új eu szabályzás miatt nem szabad az újjakhoz, viszont érdekes mert a régiekhez igen, és én is kaptam hozzá.
Ráadásul olyan kavar van töltőfej és kábel szabványok között, hogy nem mindegy milyen fejet vagy kábelt veszel, hogy maximálisan töltse a készüléket, plusz ha a jövőre is gondolsz, lehet ahoz másik fejet kell vegyél.... Hiába veszel egy most 33W-os készülékhez 120-ast, és az tölti a 33W készüléket, de már egy másikat ami tudna 120W-ot, azt nem tölti anyival a szabvány miatt, mivel kommunikálnak egymással, és itt van a képben a kábel, mert az is lehet a ludas.
Ezért tartom hülyeségnek a fej elhagyását, hisz ezek alapján lehet venned kell új fejet, és nesze neked zöldítés. -
Tomek979
tag
Sziasztok!
A sógorom vett a media marktban egy redmi 12őt és nem volt benne töltő adapter csak a kábel. Tudom ez nem az a fórum, de nem találtam ennek külön. YouTube unboxing videókban pedig ott van. Ő maga bontotta ki a fóliából a dobozt, tehát biztos nem nyúlt bele senki. Lehet valami csomagolási hiba? -
sbe561
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás Hyperos alatt, hogy ne lőjje ki a háttérben futó alkalmazásokat? Csináltam egy gyári visszaállítást, de sajnos nem segített! Nem lehet lelakatolni mint anno! -
Googie
csendes tag
Semmi tökèletes!!!! Èvek óta redmit nyúzok ès nem is válltanèk 5A-val kezdtem amire kell azt tudja. Nálam a fotó nem lètszüksèg a következő is redmi vagy Poco lesz.
-
Googie
csendes tag
Meglepődve olvasgatom a problèmákról,nálam minden jól működik. Bejövő hívás ok,fizetès ok.Miui ès hyperoson is. RN12 8/256 NFC nem tudom nálatok mi okozhatja!!!!!!!
-
szemy94
senior tag
Ez a széria nem sikerült jól, nekem 13T van, ilyen probléma nincs (nagy meleget nem szereti mondjuk, meg nem egy kategória). Feleségem soha nem akart egy telefont sem lecserélni, mindig én mondtam neki, hogy váltson, Poco M3-al bírta évekig, nah most ezt 1 hónap alatt már nagyon le akarta cserélni (igaz előtte csak tartalék telefon volt a fiókban, mert jó neki az M3, csak az meg deadboot lett)
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
carr
őstag
Feleségem ugyanezt tapasztalja. Legfrissebb hyperszar.
Mire felvenné leteszik a másik oldalon.
Xiaomi minőség./s[ Szerkesztve ]
-
fma
csendes tag
válasz Mr. Elliot #496 üzenetére
Nálam is ez volt, cache törlés volt a megoldás.
Go to your phone's Settings.
Select the Apps section.
Scroll down and tap Google Wallet.
Click the Storage & cache section.
Click Clear cache.
After you've done that, restart the app, and you're set. -
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Kb. egy hete nem tudok fizetni telefonnal, nem tudom pontosan idézni de majd képernyőképet készítek. Szerinte a telefonom rootolt illetve nem biztonságos. Az összes frissítés amit felajánlott idáig a telefon fel van telepítve. Mi lehet a baj? Másnál is előfordult már ez? Se OTP se revolut a Google Wallet appban.
[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Valaki tapasztalta, hogy random nem jeleníti meg a bejövő hívást? A csengőhang megy, közben viszont semmi nem jelenik meg. Tegnap szemtanúja voltam, facebook app nyitva, cseng a telefon, és sehol semmi vizuális megjelenítés. (Úgy sikerült mondjuk előhozatnom vele, hogy home, értesítési sáv le, és ott mutatta végül, de elvileg ez se működik mindig)
-
mrkatona
tag
Amióta le lett frissítve a telefon hyper os-re, azóta nem tudok a belső tárhelyre másolni filmeket. (projektorra küldöm át wifin telefonról a videot)
Ugyan elindul a fájl másolása de fél percen belül megszakad az átvitel és kiáll hibára.
Van még valakinek gondja ezzel, vagy nem is a frissités miatt van?
Van itt még egy ugyan ilyen telefon de az nincs lefrissitve, az tökéletesen müködik. -
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Redmi Note 12 telefon nem jelzi ha email érkezik a gmail-es címemre.
Hol lehet beállítani, hogy azonnal jelezze ha üzenet érkezik?
Megpróbáltam a beállítások között nézelődni, de mindenhol bekapcsolva látom az erre vonatkozó beállításokat.
Köszönöm! -
BigManus
addikt
Annyi az egész, hogy lehúzod jobb oldalt a "rolót" és a videó ikonra kattintasz.
Ki fogja tenni egy mozgatható keskeny sávra. Ott katt a fogaskerékre és a hangforrás legyen mikrofon. Ha rögzíteni akarsz, lehúzod a sávot, katt a videó ikonra és piros pötty.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
wéercé
junior tag
válasz BigManus #462 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Akkor az én telefonomban is megtalálható gyárilag?
Hogy kell használni?
Nekem kell előre bekapcsolnom a rögzítéshez vagy automatikusan indul?
Tárcsázáskor még csak tudom esetleg majd indítani, de mi a helyzet bejövő hívásnál?
Bejövő hívásnál is lehet indítani valahogy? -
carr
őstag
nincs a többi alkalmazás felett egyik sem. sem fb, sem msn.
És nem is jelzi, ha hívásvárakoztatásban vagy mint hívó. :|360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
gjoco1
addikt
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
A 12S miben másabb, mint a 12? -
BigManus
addikt
válasz vihartigris #468 üzenetére
Írtam, képernyővideó rögzítő.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Debilon
addikt
asszony telefonja, aztán kérdezte, hogy lehet újraindítani, mert ez a vacak ugrik fel, a kikapcsoló menühöz így majd 10 secig nyomni kell a gombot
akkor ha jól értem ez ilyen, adb-n kívül nincs opció
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
arra esetleg van valami tipp, hogy a google assistant-ot hogy lehet kilőni a bekapcsoló gombról?
már kikapcsoltam, de így is feljön az ablak, hogy ha kell kapcsoljam be azon keresztül, és csak jóval utána jelenik meg a telefon kikapcsoló menüjeSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
gjoco1
addikt
Nehéz lesz app et találni . . . Sajnos az EU szabályzás keresztbe tett . Én hosszú éveken át One Ui n a Cube Call Recordert használtam Android 11 en . Redmi Note 13 ra meg sem próbáltam . A múlt héten lecseréltem a Samsung Note 10 plus om és az " uj " Samsungom , amin Android 13 as van , már nem emgedi .
Egy " kis " mókolással és más régiós ROM al megoldható , de elég necces sajnos . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a topikban, de nem igazán találtam sok információt, ezért megkérdezem.
Redmi Note 12-nél van valami lehetőség vagy megoldás a hívások rögzítésére?
Köszönöm! -
carr
őstag
skacok, hogy van az, hogy ha messenger hívásban vagy, és van RENDES telefonhívás, azt nem jelzi? Hogy lehet megoldani, hogy bassza ki a faszba a messenger hívást, és csörögjön rendesen? Köszi
-
n2066
tag
válasz zsolt160 #454 üzenetére
Igen sajna, valójában "pazarlóan" is programoznak, a hardvert jobban is ki lehetne használni, de a kényelem a szempont, nem az alaposság, kódhűség, ha lehet így fogalmazni. Abszolút minimum a 6GB ram, 8GB már szinte mindenre elég. A miui jobb volt az igaz. A Ram bővítmény meg valójában nem segít, csak parasztvakítás tényleg. Tárhelyet zabál csak. Ugyan úgy fut minden 4GB-on, mint 4+4-en. még lassabb is mert a UFS 2.2 lassabb, mint a RAM.
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
zsolt160
tag
Nekem február óta van meg a Yeteltől ingyen (1996 óta vagyok ezzel a számmal ügyfél), jött az új Android rá, kicsit más és talán lassabb is. Én 54 vagyok van kis játék rajta, igaz alapok amikkel el lehet ütni az időt a rendelőben, igazából navi, streem szolgáltatók és office appok vannak fent a bankival kiegészülve. Itt jön be az amit mondtál, hogy újratöltődnek, az OTP-s app mindig frissül, és egyre lassabban töltődik be, itt az a gond, hogy a "fejlesztések" miatt sokszor a sebesség rovására megy az aplikáció... De ez elmondható majdnem minden app-ról.
-
n2066
tag
Bár igen. Valóban nem érdemes alsó kategóriás telót venni. Tudom fontos az ár érték arány, de rövid időn belül megbosszulja magát. Érdemes picikét hozzátenni es kb. középkategóriás telefont venni. És ma már minimum a 8 gb ram... Szinte már az mindenre megfelelő. Én pl abszolút játék ellenes vagyok azaz egy telómon se volt soha egy játék sem. Nem is játszok... Túl az 5x-en bután is nézne ki de azért a rendszer és a többi bármilyen app fusson frankón rajta. 4gb ram épp a rendszer számára elég. Az appok mindig ujratöltöttek...sok ilyen bosszantó dolgot tapasztaltam még banki app esetén is sajna. De kezdő telónsk vagy kisgyereknek hogy szülei elérjék suli után arra jó a note 12 4g us szerintem..
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
szemy94
senior tag
Így már másabb, de még mindig van egy másfélszeres árkülönbség, ha a nem akciós árat nézzük, de a lényeg végülis, hogy neked jobban megfelel.
Csak azt hittem olyan túlzásokba esel (kisebb mértékben), mint sokan, mikor alsó-közép droidról váltanak mondiuk iphone-ra, és konklúzió a droid sz.r, iphone a minden, csak az árkülönbségről már megfeledkeznek
13T után én sem bírom sokáig kézben tartani a Note 12 4G-t, de más kategória is a kettő, próbálom ilyen szemmel nézni.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
n2066
tag
Én a OnePlus Nord 3 CE lite 5G verziót vettem, nem a "csúcs szerű" Oneplus Nord 3-at, mivel akciós volt 69 ezer pénzért Alzán így nagyon megérte nekem. Csak a fentebbi post-ban nem írtam ki a teljes nevet, mert jó hosszú :-), bocsánat nem akartam senkit megtéveszteni, elnézést.
Amúgy ez a OnePlus Nord 3 CE lite is szuper nekem, amire kell, gyors, masszív, jó a szoftvere, ahogy az előbb már taglaltam. 60-70 ezer Ft felett pénzt nem adok ki sose telefonra, ez alapelv nálam. De a Redmi 12-hez képest másik univerzum számomra. Lehet a Xiaominál a 4 GB Ram volt a gyenge láncszem. De a HyperOS féle parasztvakítás nemigen testreszabható, korlátolt, nem jött be abszolút.
Pl. nekem az hogy háttér váltással és háttérnek megfelelő kivont színekkel változzanak azikonok és az egyes widgetek (Google Pixel mobil szerűen), alapkövetelmény, nagyon bírom a Material You új design-t. A Xiaomi-nak sajna nagyon ótvar megoldása van, azaz semmi ilyen nincs benne, mókolni meg szoktam, nem is szeretek. Legszívesebben Pixel 8 vagy 8a-t vennék, de csillagászati áron vannak. Örökre esélytelen marad.
Fiamnak Redmi Note 13 -a van, és az nagyon jó és gyors. Igaz Ő vette magának, 95 ezer pénz volt akcióban kb 2 hónapja egy sima online GSM boltban XXL Gsm, asszem. Neki bejön, nekem nem...Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
n2066
tag
Mivel eu-s nem tud rögzíteni telefonhívásokat. Az indiai rom tudja. Én nindig a Google fiókot használom így minden készüléken mindig bejelentkezés után névjegyek naptár bejegyzések keep jegyzetek rögtön használható belátható az új teló. A szükséges appokat meg letöltöm pay áruház ból, a felesleges bloat ware kuka adb-vel. Bár OnePlus -on sok gyári app alapból törölhető.. sokkal jobban testre szabható mint a one UI vagy hyperOS. . Ikonok színe formája, átmenetek stb.. alapból nincs sok bloatware sem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Dalvik cache nem lehet ebben a fosban törölni ha recovery módba indítom?
-
carr
őstag
170k-ért már telefont is kapni.
Amúgy hogy oldod meg az átköltözést, a telefon tudja rögzíteni a telefonbeszélgetéseket?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
szemy94
senior tag
Ezt nekem is rossz kézbe venni a 13T mellett. De vedd figyelembe az ár különbözetet is, nem egy kategória a 12 4G és a Nord 3, emiatt nem biztos, hogy rossz a Xiaomi (bár a Samsungot én például még mindig jobban szeretem, mint ezt a márkát a rendszer miatt, de eldöntöttem,hogy legalább 3 évig marad a 13T, szóval így jártam, nem rossz készülék, csak a One UI még mindig jobban bejön)
-
carr
őstag
válasz zsola400 #296 üzenetére
tudsz linket? elfelejtettem... még talán azóta se sikerült foglalkozni vele. az adatokat még ftp-n keresztül is csak félig sikerült átgányolni.
-
n2066
tag
Viszlát a OnePlus fórumban. Vettem egy OnePlus Nord 3 at. Ég és föld gyerekek... Soha többet szaromi
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszönöm a fáradozást és hogy szántál időt erre a problémára!
Én sajnos még eddig sem jutottam, úgy hogy köszi az információkat.
Egyenlőre a bluetooth és a mobilinternet maradt "megoldásként".
Pedig jó lenne kihasználni a wifi előnyeit otthon és a munkahelyen is, de hát sajnos együtt nem megy.
Reménykedem egy frissítésben ami talán megoldja valamikor a problémát, de mivel már egy régebbi modellről van szó, hát nem tudom... -
n2066
tag
Note 14 4g-re Egyesült Királyság régióra állítva jött HyperOS 1.0.6.0 frissítés,s majd 1 nap múlva jött újabb patch 1.0.9.0 verzióval. Durva hogy ilyen különbség van a régiók között a szarominál... Már szemezgetek más teloval itthagyom a Xiaomi vesszőfutást ,kevesebb mint 1 éve vettem de elég is volt ebből a márkábol. Amúgy az egész xiaomi univerzum hulladék főleg szoftver téren....
-
carr
őstag
help
FTP a telón fájlkezelőben elindítom, de amikor másolok, csomó minden hiányzik. mit éállítok be rosszul? más ftp megoldás? windows mappakezelőt használom. :/360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
skacok, hogy van az, hogy ha messenger hívásban vagy, és van RENDES telefonhívás, azt nem jelzi? Hogy lehet megoldani, hogy bassza ki a faszba a messenger hívást, és csörögjön rendesen? Köszi
-
gjoco1
addikt
Értelek .
Igazán eddig soha nem foglakoztatott a router anomália , mert eddig olyan volt , mint a levegő . Ha kell lélegzünk és van mit , akkor nem is gondol rá az ember . Természetesnek vesszük .
Azonban , ha akadozik az ellátás , onnantól érdekes a dolog .
Viszont a másik része nálam a dolognak , hogy a Redmi telcsim a polcon figyel és el is felejtettem a témát . Az összes Samu eszközünk teljesen tökéletesen ketyeg wifin itthon .
Azért köszi , hogy megosztottad a " kutatásod " eddigi eredményét !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
movax
őstag
Tovább kutakodva az van, hogy nem teljesen világos a dolog, nagyon kevés az infó, csak fórumokon van erről ez meg az. A fenti helyzet, amiről írtam, korábban volt, állítólag kijavították. De olyan verziót is olvastam, hogy kínai belpiacra szánt telefonokra tettek global ROM-ot és árusították. Ez a szürkeimportos telefonokra vonatkozhat. De valami hasonló sztori lehet, amiről írtam, mivel az engedélyezett wifi-frekvenciák országonként változhatnak, a wifi-routerben is be kell állítani az országot. Tehát valszeg valóban itt nem stimmelhet valami az 5 GHz-es tartomány beállításaival, ezért vannak nehézségek a csatlakozással.
-
addikt
-
movax
őstag
Kicsit én is kutakodtam és egyelőre annyira jutottam, hogy bizonyos Note 12-eseknél a gyártó összeb@szta a firmware-t, kínai frekvenciatartományokat hagyott benne a globál ROM-ban, vagy valami ilyesmi. Az itthoni 5GHz-es tartományban a routerek 36-48 közötti csatornákat használnak, de a hibás ROM-okban valami 100+os csatornákra van állítva a dolog. Megoldást nem találtam, a Xiaominak kellene javítania, de egyelőre semmi.
-
carr
őstag
válasz Graphics #425 üzenetére
ez engem is érdekel, eddig úgy tudtam kell egy sms a szaeromitól, ami nekem eddig sosem jött meg. (párszor próbáltam, talán 3x) és vártam, újraküldtem, semmi.
Még garis a készülék, amiatt gondoltam, hogy megkérem a szervizest dobjon már rá BL nyitást. aztán hátha sikerül eu romot telepíteni hogy tudjak hívást rögzíteni.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
n2066
tag
Sziasztok. Nektek a Redmi note 12 4g telón 4Gb változatban van az időjárás appon belül animációk vagy statikusak a képek? Felhő hold csillagok stb..
-
Debilon
addikt
WiFi Pro FTP Server alkalmazás, nem kell kábellel vacakolni
asszonynak van ilyen telefonja, majd lehet kirpóbálom azon is, de én így használom, igaz nem ilyen telefonon, de TC-ben az FTP kapcsolatoknál létre van hozva egy profil, telefonon elindítom a szervert, TC-ből csatlakozok és másolok, nincs várakozás, mappástól megy minden gyorsan
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
gjoco1
addikt
Nem .
Nekem is nagyon idegesítő a sz@romiról /ra a mappa másolás .
Egyébként nem a win10 hibája szerintem . Volt egy ilyen telcsim + két Note11 Pro ugyan ezt csinálja / csinálta . . Komplett mappa másolása kész idegroham . . Ha esetleg megindul egy mappa koplett másolása , akkor volt , hogy félúton megszakadt . Ha esetleg ment egyből a mappa másolása , már a következő nem . . Halál .
Samsungos vagyok amúgy . Egy Not10+ ot használok fő telefonnak már négy éve és annál a mappa komplett másolása nem probléma .
Legfőképpen az oda másolásnál tapasztaltam . Kimentést ritkán készítettem . . De a telóra mappástól másolás szenvedés .
Azt úgy oldottam meg , hogy létrehoztam azt a mappa nevet , és a gépen lévő mappát megnyitva és kijelölve az elemeket , úgy hatékonyabb - gördülékenyebb - akadás mentsebb . Fordítva is lehet megoldás ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
carr
őstag
csak nálam ekkora fostalicska ez a teló skacok?
Egészségem telefonja, és szeretnénk gariztatni. Gondoltam mentem róla az adatokat, 100gb adat. képek, videók, doksik, minden. Addig eljutott, hogy kb 1 óra alatt lemásolta a mappák felét. aztán valami (win10) szemafor időkorlát lejárt, és hali. ja persze a szupergyors gyári kábelével nem is látta egyik win10 pc sem (lenovo notik) a telót.
Egy utángyártott piros nemtommi kábellel sikerült némi csatlakozást kicsikarni belőle, de annyi, amit az elején írtam. konvergál a nullához az eredmény. oké, google mentés megvan, de mégsem ua.
Gyárit nem akarok csinálni, mert azzal törölném amit menteni akarok.
ja, még garis. kérhetem a szervizt hogy nyissák ki a bootloadert? akarok másik os-t rátenni amiben benne van gyárilag a hívásrögzítés funkció. thx360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
v.attis
őstag
Mi is maradunk így, korlátlan mobilnet csomagja van, azzal hallgat zenét bluetooth fülessel.
Arra, hogy egyeseknek problémázik, másoknak nem: Poco X3 Pro-m volt. Azt kétféle kijelzővel szerelték, az egyiknél jelentkezett szellem érintéses hiba, a másiknál nem. Esetleg ilyesmi felmerülhet a wifi/bt chippel is, mondjuk 2 vagy több beszállítótól veszik és van amelyik nem százas akár képességet, akár minőséget tekintve. -
gjoco1
addikt
Köszi hogy megosztottad a Te tapasztalatod is !
Furcsa fintora a történetnek , mert nálam ez a telefon stabilan tartotta , viszont 2 db Note 11 Pro tédelget / ett . . . Többi összes eszközünk mind jó ugyanazon a routeren . Szóval első gondolat nálam is a vas hibája lehet .
Gariztatással kapcsolatba hasonló a gondolatom . Nem ismerem a mostani állapotokat ( gondolom ezen a téren sincs pozitív változás ) , de gyanítom , ha beviszi bárki ezzel a problémával és netalán ott a " bevizsgálás " pillanatában jó , akkor vissza fogják tolni . Hacsak nem tömeges ismert a szervízek körében a hiba bejelentése .
Én ezt gondolom erről . A mostani 11 Prom még garis , de meg sem kísérlem felküldeni . Egyrészt csak idény jellegűen van használatban és leginkán mobil netről , másrészt az előbb említett okok miatt . . Marad így ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
v.attis
őstag
Nem vagyok rendszeres olvasója a topiknak, de a fiam Note 12 4g telefonja miatt bele olvastam.
Biztos, hogy nem router gond okozza a wifi leszakadást, mert esetünkben vagy 8 wifi routerre csatlakozott valamikor és újabban mindről leszakad, illetve a beállításokban nem is talál wifi hálózatot. Mivel lakótelepi lakásban lakunk, vagy 10 wifit találok a saját telómmal, az ő listája viszont üres.
Tegnap kikapcsoltuk a bluetooth-t, azóta nem is szakad le és a wifi lista is megtelt, megtalálja a szomszédokét is. Alapból az 5 GHz-re van beállítva nálam minden 5GHz-es készülék, tehát nem a frekvencia kavar be.Régen Huawei telómmal fordult elő, valamint kollégám Ulefone-ja is képtelen volt mondjuk zenét lejátszani wifis forrásból Bluetooth headsettel. Anno annyit derítettem ki, hogy a két hálózatot egyetlen chip szolgáltatta, amely gondolom nem a legerősebb volt a világon, emiatt nem képes a wifit és bt-t egyszerre sikeresen kezelni.
Gondolom a Note-ok esetében is ilyesmi történik, akár hardveres, akár szoftveres összeakadás is legyen a háttérben.
Nem tudom ezen lehet-e segíteni gariztatással, de vannak kétségeim. -
addikt
-
wéercé
junior tag
Esetleg van olyan lehetőség a telefonnál, hogy át lehet állítani a wifi 2.4 GHz frekvenciáját 5 GHz-re?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz instantwater #410 üzenetére
Manapság is ugyanezen frekvenciák vannak, mi változott azóta?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
wéercé
junior tag
válasz instantwater #410 üzenetére
Rendben.
Köszönöm! -
addikt
-
wéercé
junior tag
Annyi változást azért megfigyeltem, de nem akarom elkiabálni, mert még tesztelem a dolgot, hogy ha a bluetooth-t kikapcsolom és csak a wifi van bekapcsolva, akkor mintha nem szakadna meg a kapcsolat.
Legalábbis eddig ahányszor próbáltam ellenőrizni, mindig volt kapcsolódás.
Ha ez így működne is, akkor is csak félmegoldás számomra, mert a bluetooth kikapcsolásával nincs kapcsolat az órámmal sajnos.
A munkám miatt meg fontos lenne a wifi és a bluetooth is egy időben, a wifi az üzenetek és az email-ek miatt, az óra meg hogy jelezze ezeket+a hívásokat, mert a telefont a zsebben nem hallom meg és nem érezni a rezgést sem munka közben. -
movax
őstag
-
-
wéercé
junior tag
Igen, ezt már mi kitárgyaltuk nemrég.
Most csak azért hoztam szóba ismét a dolgot, hátha valaki másnak is van tapasztalata ezzel kapcsolatban, talán movax kollégának is, ezért írtam ismét a témában.
A router dolgot most már teljesen kizártam, ezért nem a router topikba írok.
Napok óta böngészek a problémával kapcsolatban, ha valamit találok kipróbálom, állítgatok amit csak lehet, de egyenlőre nincs megoldásom sajnos.
De hátha valakinek itt.........
Talán olvassa a hozzászólásainkat. -
gjoco1
addikt
Semmi gond .. . .
.
Ezért van a Topik , bár nem kifejezetten router problémák miatt . Arra van külön oldal .Ahogy olvashattad is a hsz eket , nálunk is megy egyszerre több eszköz , de mióta Redmiket tesztelgetek , azóta tapasztalom . És érdekes módon éppen a 12 es nem problémázott . Most egymás után két 11 pro térdelgetett . Amúgy pillanatnyilag elengedtem a kérdést , mert pihenőre tettem a vasat .
Most a megszokott Samummal vagyok és semmi gond . . .
Azért elgondolkoztató . . . Nem régóta figyelem ezt a Topikot és nem is emlékszem volt e másnál hasonló kérdés / probléma ezzel . Tehát nálam háromból kettő nyűglődik / ött a routeremmel ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
movax és gjoco1.
Elnézést hogy beleszólok, mert nem nekem jött a hozzászólás.
De ahogy az előzőekben én is írtam, nálunk is minden rendben a router-rel, minden más (laptop, tablet, Xbox, IP kamera, tv) teljesen hiba és leszakadás mentesen működik.
Nálam a Note 12 nem tudja a folyamatos wifi csatlakozást, egyre többször nincs kapcsolat sajnos, vagyis inkább pár napja megfordult, csak ritka alkalmakkor van wifi-re csatlakozása sajnos.
Xiaomival, Redmivel nincs eddig tapasztalatom, ez az első ilyen telefonom.
Az összes többi régi lecserélt telefont is újra beüzemeltem a wifi tesztelése miatt, mindegyik hibátlan, folyamatos kapcsolatot tud egész nap/héten.
A 12-esek is ilyenek lennének? -
gjoco1
addikt
Nálunk is egyszerre négy eszköz ketyeg / ketyegett tizen éve ugyan erről a TP -Link routerről és semmi gond nem volt . Most egymás után kb egy hónap lefogása alatt volt felváltva Redmi telcsi és mindkettőnél instabilitás mutatkozik . Ez furcsa egyezés azért .
Természetesen nem mondom konkrétan , hogy mindkét telefon rosz , de mindenesetre érdekes . Amúgy a Redmi note 12 az jó volt . A Redmi note 11 pro ( k ) " billegnek .
A többi eszköz mind Samsung . Két Tab - egy Asus laptop - Samu note 10 + . Ezek folyamatosan lógnak a szeren . .
Már nem is rugózok rajta , mert ritkán vannak a Redmik hálózaton .
Az is meglehet , hogy a 11 esek ilyenek . Ki tudja . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Googie
csendes tag
Próbáljátok meg a bankos aplikációt telepíteni ès ha ott sem működik akkor egy gyári visszaállítás hátha megoldja. Nekem gond nèlkűl működik 02-s most 06-s szoftverrel is.
Gondolom minden engedèly rendben van a gpay-n is ès a telón is az NFC használatához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB Dual SIM Cream 3 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- MOTOROLA RAZR 50 ULTRA Új Bontatlan 12/512 GB 5G Rózsszín Kártyafüggetlen 213
- Eladó iPhone 8 Plus 64GB fekete, újszerű állapot, kártyafüggetlen, 86% akksi
- Honor 70
- MOTOROLA RAZR 50 ULTRA Új Bontatlan 12/512 GB 5G Zöld Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest