- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
A_Papa #18048 üzenetére
Szia,
Én is ebben voltam, régóta toltam magam előtt, de nemrég megvettem és nem bírtam ki azt sem, hogy a vga-t upgradeljem, pedig az volt a terv. Itt nem zavar a kis fps, a story elvisz, nem kell összevissza szaladgálni, ahol fontos lenne és a textúrákat így sem alapra állítottam. A különbség a 2 verzió között 5 euró, nálam még annyi sem volt, a normális ló a legfontosabb különbség talán.
1. Tartalomkülönbségek: Alapkiadás (Standard Edition): Az alapjátékot tartalmazza, tehát a történet módot és az alapvető online funkciókat (Red Dead Online). Ultimate Edition: Az alapjátékot tartalmazza, de további bónusz tartalmakat is kínál: Story Mode bónuszok: Különleges házikedvenc: A játékos egy extra házikedvencet kap (egy kutya) a történet módban. Különleges kosztümök: Az Ultimate Edition extra kosztümöket és egyedi ruhákat ad a főhős, Arthur számára. Különleges ház és bónuszok: A játékos kap egy exkluzív házat, valamint bónusz eszközöket és egyéb jutalmakat. Red Dead Online bónuszok: Különleges karakterek és küldetések a Red Dead Online multiplayer módhoz. Extra pénz (gold bars) és egyéb online előnyök. Extra állatok és járművek a multiplayer részhez.
2. Képességek és extrák:
Az Ultimate Edition több exkluzív tartalmat biztosít a játékosoknak, ami segíthet gyorsabb fejlődést elérni a történet módban és az online multiplayerben is. Az extra bónuszok például az edzettebb karakterek, több pénz, különleges fejlesztési lehetőségek, amelyek segíthetnek az élmény fokozásában.Vedd meg bátran, tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest