- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmelon94
tag
Az enyémre senki se tud megoldást?
-
greenmelon94
tag
Sziasztok!
Realtek vs. Asio problémám van.
Eddig Win7-em volt, de most feltettem az XP-t a gyorsaság érdekében. Windows 7-nél nem kellett az integrtál hangkártyámhoz semmi drivert feltenni, tökéletesen működött ASIO-val is. Reaper alatt használtam ASIO-t, el is látta a feladatát, még 64 samples-ös beállításnál se recsegett.
Na most, hogy feltettem az XP-t, ehhez akárhogy próbáltam csak drivert feltenni, sehogy se sikerült, így feltette azzal a rakás sza... khm, szemét programot is hozzá (tudjátok az realtek manager amibe mindenféle baromságot lehet állítani). Ennélfogva, így ASIO-nál nincs külön mikrofon, line-in stb., hanem van Realtek Audio Input, meg Output. Az egy dolog hogy mindig ki kell választanom a line-in-t mikrofon helyett ha gitározni akarok, de a rossz az egészbe, hogy az ASIO mintha nem is működne. Hiába fut a Reaper az ASIO-val, a többi alkalmazásnak ugyanúgy van hangja, ellenben 7 alatt nem volt. Hacsak nem állítom a latency-t legalább 1024 samples-re akkor recseg, zúg minden baja van. Akárhogy állítgatom a dolgokat, az ASIO ugyanúgy nem működik, pedig ugyanazok a beállítások mint Windows 7 alatt.
Remélem tudtok megoldást rá, én sajnos már kifogytam az ötletekből, csak emiatt meg nem akarok ismét Windows 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest