Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Adott egy alaplapi Realtek hangkártya. Az alaplap Gigabyte GA-970A-UD3P. Két nappal ezelőtt kikapcsoltam a számítógépet akkor még minden rendben volt a hanggal, majd mikor pár óra múlva visszakapcsoltam nincs hang. Azóta sem. Már elég sok mindent megpróbáltam, de semmi. Cseréltem drivert többször is, töröltem az eszközkezelőből illesztőprogrammal együtt, letiltottam majd újra indítottam az audiószolgáltatást. A hibaelhárító azt írja: "a hangszolgáltatások nem válaszolnak. Mind a Windows audió, mind a windows - hangvégpontépítő szolgáltatásnak működnie kell. Legalább az egyik nem válaszol" Ezeket is újraindítottam, majd kikapcsoltam és visszakapcsoltam. Valaki tud segíteni? Mi Lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14000F -ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest