- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Adott egy alaplapi Realtek hangkártya. Az alaplap Gigabyte GA-970A-UD3P. Két nappal ezelőtt kikapcsoltam a számítógépet akkor még minden rendben volt a hanggal, majd mikor pár óra múlva visszakapcsoltam nincs hang. Azóta sem. Már elég sok mindent megpróbáltam, de semmi. Cseréltem drivert többször is, töröltem az eszközkezelőből illesztőprogrammal együtt, letiltottam majd újra indítottam az audiószolgáltatást. A hibaelhárító azt írja: "a hangszolgáltatások nem válaszolnak. Mind a Windows audió, mind a windows - hangvégpontépítő szolgáltatásnak működnie kell. Legalább az egyik nem válaszol" Ezeket is újraindítottam, majd kikapcsoltam és visszakapcsoltam. Valaki tud segíteni? Mi Lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest