Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
lanszelot #439 üzenetére
Én megértelek. Ezt a hibát láttam is élőben tesómnál, GIGABYTE B550 Aorus Master alaplapja van. A fent leírt módszerrel oldottam meg neki. Csak annyi, hogy mikor ő kezdte akkor még korai bios volt neki, amikor én megcsináltam, akkor már újabb bios került rá (Agesa 1.2.0.3 B), lehetséges hogy bios probléma is lehetett, nem tudom. Nálad hányas verziójú bios van? (agesa verzió is kellene - cpu-z-vel könnyen kinézhető a "mainboard" fülön).
(magam részéről nem tudok nyilatkozni, igaz am4 konfigom van, de én dac-ot használok alaplapi hangkártya helyett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest