Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Zsozsooooo #9 üzenetére
Hi!
Sajnos nincs ötletem a gondodra, viszont van egy javaslatom. Elnézegettem a konfigodat és az jutott eszembe, hogy még rászánnál max 20k-t és vennél egy normális hangkártyát, ami nem terheli le a Quad processzorodat
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest