Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Zsozsooooo
üzenetére
Hi!
Sajnos nincs ötletem a gondodra, viszont van egy javaslatom. Elnézegettem a konfigodat és az jutott eszembe, hogy még rászánnál max 20k-t és vennél egy normális hangkártyát, ami nem terheli le a Quad processzorodat
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül. 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen routert?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hővezető paszták
- Milyen TV-t vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Minecraft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül.