- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Na hat beszereztem a Zero Hour-t is, es azt kell hogy mondjam, hogy az azert nem RoN szint SZERINTEM.
Grafika es hangok teren oriasi szakadek van a RoN javara, amibol a hangok az igazan zavaroak, azok borzalmasak a ZH-ban. Es akkor a RoN meg jobban is fut.
A karakter mozgasa es az egesz iranyitas/iranyithatosag is nagysagrendekkel jobb a RoN-ban, kevesbe korulmenyes. Az egesz jatekban a "look and feel" nagyon nem tudja megkozeliteni szerintem a RoN szintjet.
A shooting resze is a RoN-ban tunik szamomra elvezetesebbnek es nem tudom hogy mondjam, de nagyobbnak tunik ott a tet. Ez a ZH leginkabb a Ground Branchre hasonlit ha lovoldozesre kerul a sor, csak mindezt nagyon szuk teruleten, mar-mar zavaroan szuk. Lehet az ellenfeleknek kiabalni, hogy kezeket fel, de 99%-ban nem erdekli oket, hamarabb radlonek, mint hogy elmondanad mit akarsz.
Az AI nem kulonosebben okos, de nem zavaroan buta, es meg kell hagyni eleg jol lo.Ami a ZH-ban nekem nagyon tetszik az a taktikai terkep amire rajzolni lehet, mas kerdes, hogy a meccs elott erre a 30 sec nagyon keves, radasul hiba is tervezel, mert a random palyak miatt lehet semmit nem er (de tenyleg az a fobejarat amin 3-szor bementunk negyedikre el volt torlaszolva, erre nem lehet tervezni). Viszont mecs kozben megint elo lehet venni es rajzolni ra, uh az kiralysag. Tetszenek a random palyak is, tenyleg olyan mintha mindig mas palyan mennel, meg akkor is ha azert az alapok/falak megmaradnak.
Szoval az en ertekrendem szerint ez a jatek nem veletlen olcsobb, olcsobb hatasu is (pl. nem lehet bullentyuzet kiosztast megvaltoztatni csak a fomenuben). Nem kifejezetten rossz ertelemben mondom, hanem pl amikor a RoN-ban felkeszulsz a mapra osszerakod a loadoutodat, megbeszelitek a taktikat, akkor az valahogy sokkal "immerzivebb", mint itt, mivel itt ilyen gyakorlatilag nincs is. RoN-ban minden ajto nyitas izgalommal jar, itt inkabb csak lovoldozessel.
Multit meg nem probaltam csak coop-ot, az azert lendithet majd egyet a dolgon.
Nem rossz jatek, megeri az arat, de nem er annal tobbet mint amiert adjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest