Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSanya79
csendes tag
Sziasztok!
Újabb segítséget kérnék...
Amikor másolni szeretnék a telefonra win7 intézőben, ISO kiterjesztés simán felmegy, mkv nem, zip file (pl az mkv bezippelve) felmegy de ha egy rom file-t szeretnék másolni, a zip kiterjesztésű rom file másolása közben kb a 2/3-ad részénél a másolást jelző csíknál eltűnik a másoló ablak, mintha végzett volna. Több twrp rommal próbáltam, ugyanez a helyzet. Nem lehet hogy ezért nem ment a twrp alóli telepítés mert nem másolja fel rendesen a romot? Próbáltam twrp alól is másolni, ugyanez volt a helyzet. Qfil telepítés gond nélkül ment.
Köszönöm -
TSanya79
csendes tag
Amikor cseréltünk, akkor még működött, én is próbáltam, csak akkor nyomott egy wipe-ot, én meg siettem, és nem vártam meg, hogy lefusson és újrainduljon

qfil-t nem, mert nem tudom mi az
De TWRP-vel feltettem már többször ezt: Gizrom 2.0.
Egy Xiaomi Mi5s-t adtam érte, remélem nem egy levélnehezékem lett

-
TSanya79
csendes tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Azonban ha az ünneplés után valaki esetleg tudna ötletet adni az alábbi problémára, megköszönném.
Adott egy ZUK edge, ami csak twrp-ben és fastboot módban hajlandó elindulni... 3.2.1-0 by Rygebin twrp van rajta, próbáltam másik recoveryt feltenni, de csak ezzel indul el, ha másikat teszek fel akkor csak fastboot mode indul (Fedor917 twrp-t próbáltam még)
Az előzmény annyi, hogy mikor elcseréltem az előző tulajjal, akkor Ő nyomott rajta egy full wipe-ot rajta twrp-ből, gondolom data is, ezután már csak twrp-ben indul... Feltettem mégegyszer a rom-ot ami előtte rajta volt, de akkor is csak recovery-ben indul

Előre is köszi, ha valakinek van tippje.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- PlayStation 5
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Őszintén szólva nem reméltem, hogy az ünnepek alatt is kapok választ illetve segítséget