Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7705 üzenetére
Nekem is adódott jó pár anomália, de erős a gyanúm, hogy a visszaállítás miatt történt. Nálam azért messze nem ment olyan szépen mint ahogy páran írtátok. 2-3 programot kihagyott, többek között a billentyűzetet is, plusz a rendszerbeállításokat, meg egyéb programok beállításait is csak részben állította vissza ez a ZTE-s cucc.
Más szembetűnő hibával nem találkoztam még, esetleg privátban megírhatnád, hogy te mire gondolsz.
Egyébként az akkustatomban látszik, hogy már rendesen alukálgat a WiFi soha módban, viszont 1 fagyás történt ma délelőtt melóban (máskor jóval több), úgyhogy még nem teljes az öröm, de mintha valahogy mégis jobb volna a cucc.
Egyébként kérdezni is akartam, hogy a hungariandroid fórumon linkelt akksikijelzős képeket hogy kell előszedni a rom-ban? Tudod amikor mutatja hogy miből mennyit bírna még ki a telefon. Nekem simán az eddigi egyszerű akkustat van csak.
(#7704) heidricha
Neked volt/van az, hogy a GPS Test-ben sok műholdat lát a telefon, csak szürkén és nem akar csatlakozni hozzájuk? Vagy mikor sokat gondolkozik akkor egyáltalán nem is látja őket?
Csak az utóbbi az szerintem mindenképpen szerviz, az előbbivel, viszont érdemes lehet esetleg vacakolni. Idő-szinkronizálás ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest