Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
válasz
Canonfan #344 üzenetére
Ha olvastad a korábbi írásaimat láthattad, hogy nem vagyok ellenségges sem a céggel, sem a telefonnal...
Február óta folyamatosan lestem a híreket vele kapcsolatban... egyszerűen túl hosszú volt az idő, és túlságosan más jött, mint amit szerettem volna...
Korábban leírtam, hogy nem akarok az intel mobilpiaci kisérleti alanya lenni... Azt is leírtam, hogy leszólni sem akarom, és arra bíztattam a nálam vállalkozókedvűbb embereket, hogy írják le tapasztalataikat az inteles grand x -el kapcsolatban, mert kiváncsi vagyok rá... soha nem lehet tudni mit hoz a jövő...
Tehát nincs vele semmi komoly bajom egyszerűen én nem akartam ilyet... Tegrásat szerettem volna , de az nem jött... De ez is jó árú készülék lesz, és nagyjából egy kétmagos arm teljesítményét fogja nyújtani...
De úgy gondolom új a platform.. ezért szerintem annak ajánlatosabb aki mindennapi használatra veszi, gyári szoftverrel..
Mivel zárt bootloaderrel jön olyan nagyon sok főzött rom-ra szerintem nem szabad számítani. És ha a tendenciákat figyelem, szerintem a zte a jövőben szigorítani fog a garanciális területen, és nehezebb lesz egy-egy elrontott romolás után garanciában visszacserélni a telefonokat... (amit megértek, mert az amúgy is halvány profit sávot csökkenti.. szintén kelzsoca írta, hogy a garanciális cserék döntő százalékban ilyenek voltak.. meglepne ha a zte tud róla, és nem akarna tenni semmit ezen a téren..)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest