Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• counterbill

senior tag

válasz formengil #17326 üzenetére

Nincs rá fizetés nem is engedik. Összevissza beszéltek. Egyik kolléga mondja h persze nyugodtan lehet cserélni semmi gond megérti menjek a szerviz pulthoz. Az meg kb leugat h ezt a baromságot kimondta és veszi elő a zacskós GXI-t. Bezavartam a főnökhöz 10sec múlva jött is ki h persze lehet stb stb. Telefon választás megint érdekes. 3 helyen voltam ,2 telefonossal beszéltem illetve chaten a t oldalán több emberrel és mindenki azt mondta h a telefon aktuális listaárát kell nézni. Erre itt a hölgy közli h azt kell nézni h én mennyiért vettem ebben a csomagban. Amivel nekem nincs gondom, legyen így mert olcsóbb a xperia sp mint a gxi és alapból az spt hoztam volna el szívem szerint nem az L-t. Erre közlik h olyat nézzek ami pontosan forintra megegyezően annyiba kerül mert olcsóbbat se drágábbat nem lehet. Hát jól kinevettem őket h mondom sok sikert mondom nyomtasson már egy listát. Ő se talált olyat ami ennyibe kerül pont. Erre elkezdi ajánlgatni nekem a samsung galaxy advancet. Mondom az gyenge csúnya stb tuti nem kell illetve rávilágítottam ,hogy az kb dupla áron van jelenleg az én csomagomban. Úgy ,hogy jelen állás szerint a sonyt viszem holnap ha csak ki nem találnak vmi baromságot megint. De az biztos h minimum egy xperia L-t fogok elvinni. Szeretem ezt a telefont mert tetszik sebességgel sincs gond csak arra nem tudom használni amire való.Telefonálásra. Vicc h a boltból kifele menet kikapcsolt és amíg leértem a parkolóba megint kikapcsolt egyszer.

• csill4g

csendes tag

válasz formengil #17326 üzenetére

Ez engem is nagyon érdekelne!
    Illetve még az, hogy akinek sikerült cseréltetni más készülékre, az melyik üzletben tette ezt meg?
    Nekem legutóbb azt is figyelembe vették, hogy mekkora összegűek a számláim...

Új hozzászólás Aktív témák