Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
formengil #17326 üzenetére
Nincs rá fizetés nem is engedik. Összevissza beszéltek. Egyik kolléga mondja h persze nyugodtan lehet cserélni semmi gond megérti menjek a szerviz pulthoz. Az meg kb leugat h ezt a baromságot kimondta és veszi elő a zacskós GXI-t. Bezavartam a főnökhöz 10sec múlva jött is ki h persze lehet stb stb. Telefon választás megint érdekes. 3 helyen voltam ,2 telefonossal beszéltem illetve chaten a t oldalán több emberrel és mindenki azt mondta h a telefon aktuális listaárát kell nézni. Erre itt a hölgy közli h azt kell nézni h én mennyiért vettem ebben a csomagban. Amivel nekem nincs gondom, legyen így mert olcsóbb a xperia sp mint a gxi és alapból az spt hoztam volna el szívem szerint nem az L-t. Erre közlik h olyat nézzek ami pontosan forintra megegyezően annyiba kerül mert olcsóbbat se drágábbat nem lehet. Hát jól kinevettem őket h mondom sok sikert mondom nyomtasson már egy listát. Ő se talált olyat ami ennyibe kerül pont. Erre elkezdi ajánlgatni nekem a samsung galaxy advancet. Mondom az gyenge csúnya stb tuti nem kell illetve rávilágítottam ,hogy az kb dupla áron van jelenleg az én csomagomban. Úgy ,hogy jelen állás szerint a sonyt viszem holnap ha csak ki nem találnak vmi baromságot megint. De az biztos h minimum egy xperia L-t fogok elvinni. Szeretem ezt a telefont mert tetszik sebességgel sincs gond csak arra nem tudom használni amire való.Telefonálásra. Vicc h a boltból kifele menet kikapcsolt és amíg leértem a parkolóba megint kikapcsolt egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest