Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
heidricha #10147 üzenetére
Nekem volt bladem......U.a. kb.
Nem tudom lehet hogy kicsivel jobb/rosszabb.
Ha nektek ugyan olyan mint nekem akkor ez csak a ti "hülyeségetek".
Ez a hungarian... oldal elég nehézkesen tölt be........atillaahun: Nem akarok ebbe belemenni.Akinek van kedve nézzen utána.Én már felhasználói visszajelzések alapján látom hogy mi a helyzet...
Nekem pl a legjobbak között van az inteles telefonom.(Nincs hiba se semmi).Max pixelek....
Én csak azt mondom hogy volt már bladem is és ez is van most.Több kínai telefonom is volt.
Volt samsung is.Minden márka volt már.
Szóval a lényeg hogy én a tapasztalataimról és a fórumok hozzászólásairól alkotok véleményt.
Kár lenne tagadni hogy minőségileg ugyan ott van a zte mint a samsung. (Szoftver kérdése is egy másik tészta).
Ezt úgy írom hogy ZTE tulaj vagyok és szeretem is a telefont.De nem vagyok elfogult.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest