Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
A címre a válasz egy határozott NEM
Persze, van akinek ilyenre van igénye, de attól mert lesz pár indigogo-n finanszírozott modell, attól még nem jön vissza a divatba.
Eleve szerintem kellően (nagyon) gyorsan lehet írni touchscreen-en is.
Akinek ez nem elég, annak ott van a swipe-olós írás, nem tudom mi a feature pontos neve. Szoktam használni, még a sima touch-nál is gyorsabb és kellően pontos.
Aztán ott van a már magyarul is teljesen királyul működő speech-to-text. Ezt is sűrűn használom, pl. utcán amikor lefagy a kezem, vagy autóban, stb.Tehát én nem igazán értem a létjogosultságát a fizikai billentyűzetnek. Persze megértem és elfogadom ha valaki azt gyorsabbnak érzi, vagy simán csak noszalgia miatt szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az indiegogo oldalán nézelődve két Androidos telefont is találtam, melyek fizikai billentyűzettel rendelkeznek.Egyikük...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest