Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Ő amúgy ezért pénzt is kap? mert akkor muszáj vagyok megkérdezni, hogy nincs e nálatok még egy rendszergazdai állás így jogi előtanulmányokkal lehet még menne is
-
zone
őstag
válasz juliabrilke #9 üzenetére
Végzettségét nem tudom, ezelőtt DOS-os programokat írt.
(#11) danih
Jól látod, mindig egy-másfél óra késéssel érkezik, utána egyből mászkál mindenfele, hogy lássák, hogy itt van és fontos dolga van.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
danih
veterán
A poén az, hogy ez a típus, mivel mindig "szem előtt" van, fog jó munkaerőnek számítani a főnökség szemében. Nekem is van ilyen kollegám - igazából kutyaütő, de mivel mindig ugrik, amikor a főnökségből valaki pl. cigizni megy, el van könyvelve jó munkaerőnek.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem kérjél a vezetőségtől veszélyességi pótlékot.
Egyébként az embernek milyen végzettsége van?
-
EczkE
veterán
Ez a bejegyzés is nagyon jó lett.
Várom a folytatást.
Asszem mindenféleképpen!
-
zone
őstag
Azért nem rúgják ki, mert uniós pályázattal lett felvéve és a szerződött idő elején az Uniótól kapta a fizetést. Ha most kirúgnák a további foglalkoztatás helyett, akkor vissza kellene fizetni az uniós bértámogatást.
Azt pedig sajnos nem sokan látják, hogy csak okoskodik és valójában egy nagy balfék, mert ahogy a franciák mondják, seggnyaló.
Nekem annyiban jó, hogy az unalmas és egyszerű dolgokat rá lehet bízni és kevesebb dolgom van, viszont el kell viselnem ezeket a dolgokat.
Nem is tudom, hogy mi lenne a jobb, ha elmenne és én csinálnék minden unalmas melót ugyanannyi pénzért vagy a mostani helyzet, hogy nyugi van, de közben időnként a plafonig szalad a vérnyomásom.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zarayg
aktív tag
-
zarayg
aktív tag
eskü találkoznék ezzel a fószerral nagyon állat még nagymuterom is okosabb nála
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Még ilyet!
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Vakegérke
félisten
"Egyszer kérte, hogy adjak egy CD-t a fiókból. A Windows 7-et akarta kiírni. Nem sikerült."
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM