- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
"Nem tudom mi fogott meg benne, de nagyon vagány így összességében."
Pontosan ez. Szolid megnyerő külső, semmi csilli villi de mégis benne lakozik az amikr általában a házválasztásnál fő szempontok szoktak lenni.
Meg hajtott a vágy hogy első Arc tulaj legyek, kis hazánkba."Mik a tapasztalataid ennyi idő után vele?"
"Ha mondjuk kicserélem a rácsokat vastagabbra (ha lehet egyáltalán) akkor jobb lenne?"Őszintén? Semmi extra, néha leporolom a tetejét és ennyi.
Pont olyan és úgy vagyok vele mint amilyennek szántam.
Ehhez hozzátartózik hogy nem szokásom fél évente hardvereket cserélgetni.
Bent áll az asztal sarkán, nálam csöndbe és mikor hazaérek bekapcsolom és jó ránézni ha arra téved a szemem.
Kíváncsiságból múlthéten leszedtem az oldal lapját de nem láttam értelmét hogy nekiálljak kitakarítani mert csak időpocsékolás lett volna.
Mondjuk csak befelé fújó ventim van az oldallapon.Rácsot kár csesztetni mert nem nagyon tudsz vastagabbat beletenni ill. így sem zörög akkor meg minek. Sajnos a porszőrű szivacs egy műanyag keret és a rács közt van így nehézkes a tisztítása. Na ezt kellene megoldaniuk és tuti ház lenne.
Lehet hogy nem sorjának hívják de pl. a fenti képen látható rács szélére gondoltam és a csavarhelyek menetkészítésekor keletkező forgácsra vagy mi a neve.
Előbbihez hozzá kell nyúlj ha a szivacsot ki szeretnéd venni a helyéről és akkor nem árt észnél lenni.Amúgy mindenhol patent a ház nincsenek éles, sorjás felületek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged