Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zed01

őstag

válasz frescho #146 üzenetére

Ver linuxos, az meg milyen?

Nem pejoratív értelemben írtam azt a szót. Szvsz milyen a vérlinuxos? Aki profi.

Nem ertem, hogy miert kell mindig a legfrissebb verzio.

Miért jó az nekem ha például a Virtualboxból még mindig az alap tárolóban lévő 3.08 OSE-t használom? Amikor az újabb verzióban vannak a fejlesztések? Én mindig el szoktam olvasni hogy az új verzióban mi az újdonság és miket javítottak rajta. Sokszor fél oldalt írnak, már miért mondjak le róla?
    Vagy egy másik példa. A VLC, a 1.02-es verzió és előttiek súlyos biztonsági rést tartalmaznak. Már csak ezért is érdemes frissíteni.
    Nekem az a véleményem hogy azért dolgoznak a fejlesztők, hogy egy adott szoftver jobb legyen.

Pont ez a legnagyobb kulonbseg az ubuntu - ami szinten egy deb szarmazek - es a debian kozott.

Az Ubuntu a megjelenése pillanatában nem azért szokott bugos lenni, mert új alkalmazásokat pakolnak bele, hanem szvsz fél év alatt kifejleszteni egy komplett operációs rendszert nem kis feladat. Bár, már állítottam a 9.10-es Ubiban semmi hibával nem találkoztam. Amikor feltelepítettem, minden jól működött. Remélem ez így is marad.

Új hozzászólás Aktív témák