Hirdetés
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Kinek a pap, kinek a papné. Én már láttam olyan Ubuntut, hogy először azt hittem MacOs X fut. Komolyan. Kérdeztem is hogyan sikerült normál PC-re Macintosh oprendszert telepíteni? Akkor csodálkoztam el, amikor láttam hogy tulajdonképp ez egy GNU/Linux. Szóval ennyire testre szabható. De van olyan Gnome felület, ami teljesen Windows 7 kinézetet ad az Ubuntunak, a start menü, az ikonok, a rendszerhangok, mind mind Windows 7.
Persze aki Windowshoz van szokva, azt ez nem hatja meg.
Persze sokan vannak olyanok akik egyszerűen félnek az Ubuntutól, azt írja az egyik topicban hogy a linuxhoz diploma kell. Szegény nem is sejti hogy például az Ubuntu szoftvertelepítéseit látva a Windows csak megbújhat a sarokban és csendben zokoghat. Hol van még egy olyan operációs rendszer, ahol megnyitom a szoftverközpontot és válogathatok a sok ezer alkalmazás közül, amiket csak kijelölök és magától letölti és telepíti? Én személy szerint hálás vagyok a Canonicalnak (az Ubuntu fejlesztő cége), hogy karban tartja ezt az óriási szoftverparkot és pénzt nem kímélve (gondolom a szerverek fenntartása pénzbe kerül) ingyen elérhetővé teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest