- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Ma este rendeltem meg a mobilx-től a 4GB-os LINUX-os Aigo P8860-at, parádés árban van szvsz. Rengeteg UMPC-m volt már (több Vaio UX, Wibrain, HTC Shift, UMID M1, R2H, Archos 9), de ez a kis gép mindig birizgálta a fantáziám, hiába a vérszegény vas. Kíváncsi vagyok mit lehet belőle kitaposni.
A leggyengébb UMPC-t is többre tartom ezeknél az ostoba droidos "tablet"-eknél. Be kéne zúzni a 99%-át. Csak tudnám, hogy mit zabálnak annyira rajtuk. Ugyanazt tudják (vagy még azt sem), mint egy androidos okostelefon. És képesek kiadni 150eFt-ot egy használhatatlan Asus Transformer-re
Ugyanazt megcsinálom egy HTC Desire HD-val, vagy egy LG Optimus X2-vel.z0d1AK: mikorra várható a P8860 teszted?
-
z0d1AK
nagyúr
-
toldy
őstag
Jöhetnek nyugodtan. Annó volt egy r2h-m imádtam, nagyon jó volt.
Esetleg asus ep121 vagy joojoo tablet lesz?
Esetleg r2h, q1, aigo? -
z0d1AK
nagyúr
Nem tervezek több oldalas tesztet róluk, készülékenként 1-1,5, max 2 oldalt, az pedig egy este alatt megvan. A képeket kell ezek után csak megvágni.
-
donjohnson
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
Kezdésnek előtte még a Toshiba AC100 teszje jön, mivel azt már kézhez kaptam most.

-
JanFe
aktív tag
Johetnek a tesztek

-
z0d1AK
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
-
bambano
titán
-
z0d1AK
nagyúr
-
Cucuska2
addikt
Régóta vágyok egy ilyenre, amióta Bog-ék írtak róla a mobilarénán. Jöhetnek a tesztek

-
Inarus
addikt
Részemről is jöhet!

-
zolikaDB
veterán
-
k.
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Nem egy írás volna, hanem több is.
Vaio UX nem tudom, van-e, viszont azt garantálom, hogy olyan cuccok volnának, amikről sokat még nem is hallottak.
Volna itt Viliv s5, Archos 9, Gigabyte M912V,és hasonlók.
Az indíttatás oka: van jó pár ilyen eszköz, melyek garanciába jöttek vissza, és maradtak is. Most ki akarjuk szórni majd őket, és úgyis meg kell nézni, hogy mi működik, mi nem.

-
rolkaDb
aktív tag
Engem is érdekelne.

-
Balinov
titán
nana, siman

-
k.
őstag
Kössz szépen!
Már épp el akartam felejteni a legujabb örültségem, hogy vegyek egy Sony Vaio UX-et de neeem, most lesz ez a blog és akkor tuti meg kell venni
-
szablya
aktív tag
Én is kíváncsi lettem

-
törölt tag
Simán jöhet egy ilyen teszt!
Az írás minősége nem lenne kérdéses, és érdekes is volna. 
-
z0d1AK
nagyúr
Várom akkor az észrevételeket, hogy van-e ilyenre igény.
Valószínűleg címlapra menne, ha lehetőség van rá, akkor heti többször is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanazt megcsinálom egy HTC Desire HD-val, vagy egy LG Optimus X2-vel.
Volt köztük Emtec, Everun, meg még néhány fajta. De van még néhány típus. Talán az új oldalon majd amolyan retro mániában írok róluk.
Esetleg r2h, q1, aigo?