Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Nem bírtam hétvégéig várni :-)
Belevágtam, megcsináltam, sikerült (ja, profi leírás alapján könnyű :-) ).
Be van üzemelve, tetszik, marad.
Igazad volt, ki kell próbálni.
Első blikkre. Bluetooth fülest kapcsolatban tartja, hogy működik-e még nem tudom, nem volt mivel kipróbálni. Munkahelyen nem igazán akarok hanggal variálni, mert hallatszik :-(
Proci sebesség 120 %-on, stabilnak tűnik.
Köszönöm. Örülök, hogy vannak ilyen "őrültek", mint Te is :-))) -
mipityu
tag
Igen egy új build. 4.010.22 a jelenlegi, az új pedig 4.010.38. Ez gondolom a mi körzetünkre átdolgozott, legalábbis más értelme nincs a változtatásnak és hogy ennyit várattak rá. Szerinted nem érdemes foglalkozni vele?
Nem találtam meg az eredeti firmware-t, biztosan nem eléggé kerestem :-)
-
baluka26
veterán
A 32 giga mennyire elég egyébként?
Én 16 gigás, dokkolós Transformerst szeretnék, csak éppenséggel nem tudom az a 16 giga mennyire elég. 16 a teljesen szabad hely, vagy ebből valamennyit lecsíp az op.rendszer? SD kártyával tudom könnyen bővíteni, csak így tudatlanul nem érzem úgy, hogy egy húszast megér a 16 giga plusz hely.
Nem vagyok otthon sajnos az Androidban egyelőre.Sokat gyorsult az optimalizálással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Garmin fenix 2
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest