- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Koszonom szepen az elismerest, de tenyleg nem tudok C ben programozni, anno Pascalt tanultam, de nem sokat.
Ez tenyleg csak probalkozas. Sokat lestem a netrol, igaz a betu dekodolas az teljesen sajat fejbol jott.Nem hinnem akkora dolog lenne ez...
Ugyhogy vissza kel utasitanom az elismerest
nem erdemlem meg.
-
y@g4n
tag
@ (#7) Agyturbina
Szép munka!de hcl kollégával értek egyet, C-ben hozzá se szagolnék hasonlóhoz nullából.
-
-
-
y@g4n
tag
Teljesen jogos
-
-
y@g4n
tag
Az általad említett 30 pines használ "csak" 19-et.
Teljesen logikus, de nem jutott eszembe külföldin megkérdezni!
Köszönöm az ideát! -
-
y@g4n
tag
Köszi!
19 pint használ a 30 ból, az kb még élhető, egy 60 pines board to boardos érintős színest bontottam nemrég, hobby elektro topikban kérdeztem bármi ötletet hozzá [link] de érthető módon nem kaptam helpet egyelőre.
-
Elég frankó!
Jó kis kijelző, hogy csak ilyen kevés vezeték kell a vezérléshez
Van pár bontott HFG12864-em, annak a meghajtása ehhez képest elég horror lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Parkside szerszám kibeszélő
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Béta iOS-t használók topikja
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 16GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest