Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
tökéletesen egyet értek veled erős akku lesz és már teszteltek vele egy laza 30 ezer fölötti antutu eredményt ért el és még ki tudja hogy mennyire optimalizálják véglegesen
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz
az első felbukkanása óta követem ezt a telót, ezt mindenképpen megfogom szerezni magamnak és ha lesz belőle mini verza is akkor az ideji év legjobb telója is lehet, mert minden benne van ami kell, legyen az hárdver, szoftver,dizájn,kamera,vízállóság, üzemidő, mi kéne még?
engem nem érdekel a xenon nem vagyok éjjeli makrófotós, az infra főleg nem érdekel, csak egyel több dolog lenne ami fogyaszt 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz