- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Mi lenne ha abba hagynád a sírást? Azért mert őstag vagy még nem tehetsz meg mindent, és igazából nem hiszem hogy ilyen stílusban kéne írnod, simán kaphatnál egy bannt vagy egy figyelmeztetést, nem vennék észre a hiányodat... Kulturáltan is meg lehet fogalmazni, nem kell neki esni a srácnak, mikor ingyen és bérmentve mindenki számára elérhetővé tesz egy cikket egy egyáltalán nem könnyű műveletről... Értem, hogy mi zavar téged, én se látom szívesen Magyarországot kis betűvel, és agyhalált kapok amikor vki -nál -nél helyett tól tőlőzik, de ezt lehet utalgatva, finomabban a tudtára adni az illetőnek.
-
törölt tag
Mélységes szégyennel esetezem bocsánatodért,hogy nem tudok maximalista szemnek megfelelő helyesírással írni.
De szerintem te se vagy tökéletes. Valószínű te másban vagy rossz,amiben én jó vagyok.Ha nem tetszik a helyesírási hiba,akkor ne olvasd tovább az első láttán. Pláne,hogy neked amúgy is volt már ennél komolyabb feladatod a miniken. Hisz neked akkor erre a leírásra semmi szükséged.Köszi,hogy benéztél és megosztottad a véleményedet,de elég volt. Akinek szüksége van erre a leírásra az érti,az meg,hogy nem szájbarágósan írtam le,egy oka van.Kezdje az alapoktól. Mint ahogyan írtam is,hogy Google a barátod... Üdv NoNo
-
Brutális eb
addikt
És az év legázosabb hsz díj nyertese:
kovy79.Grat neki.
Mit nem értesz a leíráson?
Inkább örülnél,hogy a popód alá van tolva a segítség nem itt kellene vernyákolnod......

A leírást pedig sokak nevében köszi a cikkíronak.Érthető tartalmas bejegyzés volt sok ilyet még.

(#11) BiP
Szerintem senki nem akad ki ha finoman jelzed a hibát.
De ugye érezhető volt,hogy a koléga nem éppen építő jelleggel írt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest