- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, melyet a héten nyújtottatok nekem a téglásítás után.
Az mutatott és készített leírásokat többször figyelmesen is elolvastam, igaz, téglásítás után, de álljon itt az én esetem/megoldásom, másoknak okulásul(?):Tudom most már, hogy hol csesztem el mindig. Ott csesztem el mindig, hogy nem bíztam a multitaskban.
Hogy értem ezt?Úgy, hogy mindenki leírását szó szerint vettem, pedig nem kellett volna!
Tehát, minden leírás jó, egyetlen, apró számomra lényeges dolog kimaradt.Ami/ahogy nekem sikerült:
Telefont fastboot-ba kapcsoltam.
Feltelepítettem a MiPCSuite-ot.
Feltelepítettem a Miflash.
Feltelepítettem a fastboot_edl csomagot.Ezekután rádugtam a telefont a laptopra.
Elindítottam a MiFlash-t.
Kitallóztam a ROMot.
Nyomtam egy refresh-t.
A device name-nél betű és számhalmaz.
Rendszergazdaként lefuttattam a edl.cmd-t. (A MiFlash programot nem zártam be!!!)
Flash_all-t, clear all-t kiválasztva elindítottam a flash-t... egy óra után, nyomtam újra egy refresh-t, annak ellenére, hogy a progress bar folyamatos munkavégzést mutatott, a másodperc számláló pedig ketyegett!!!!
Device name-nél megjelent COM3 (nálam)
Újra rányomtam a flash-re, és elkezdett felfelé menni...Tehát a lényeg: nem léptem ki sosem a MiFlashből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Windows 11
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest