Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 
			  LOGOUT   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

snyper990 őstag Elmondanád, hogy az általad említett felhasználási területek közül melyiknél használnak vezeték nélküli energiaátvitelt? Szerintem tényleg ne írj többet, mert egyre jobban kibukik, mennyire fogalmad sincs a témáról. 
 Egyébként jó helyen tapogatsz a trafók emlegetésével, ugyanis pont emiatt a jelenség miatt (hogy a fémek nagyságrendekkel jobban "vezetik" a mágneses mezőt, mint a levegő) raknak beléjük vasmagot, így növelik a hatékonyságukat.
 Részemről lényegtelen, hogy kinek van igaza, inkább az a fontos, hogy mi az igazság. Szerintem egy-egy témában mindenféle tudás nélkül okoskodó emberek által terjesztett valótlanságokkal a tudományok nevében fel kell vennie a harcot mindenkinek, akinek az adott témában biztos tudása van. Én sem értek mindenhez (sőt), ezért nem is adok tanácsot olyan dolgokkal kapcsolatban, amiben nem vagyok biztos. Viszont amit megtanultam (és tudományosan bizonyított), azt körmöm szakadtáig is védeni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest