- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Imi1981 #16865 üzenetére
Köszönöm szépen, így sikerült!
Nézegettem a "Biztonság"-ban is. Máshogy néz ki nálam, de megvan. Bal legalul, kis fehér droid ikon, "Alkalmazások kezelése" néven.
Kiderült, miért nem jelzett ikonnal a Messenger Lite sem. Az "Értesítések és állapotsor", "Állapotsor" részén nem volt bekapcsolva az "Értesítési ikonok kijelzése". Miért nem? Én nem kapcsoltam ki.Feldühít, hogy ennyit kell szarakodni alapvető, természetesnek vett funkciókért! Olyan érzése van az embernek, mintha a fejlesztők nem használnának okostelefont...
Mi ebben a ráció, hogy egy-egy menü több helyről is elérhető? Azon kívül, hogy remekül összezavarja az új felhasználót...
OFF:
Ezek a debil emotikonok a 7-es Android velejárói? Hogy lehet ezeket rendszerszinten lecserélni, régire visszaállítani? Aki ezeket megalkotta, miért nem hordja a szemüvegét? Bahh... (Látom már a 6-ban is ezek a nyomorult alakuak voltak. Új ez nekem, 4.1.2-ről jöttem. Az -nekem- egyszerű volt, és átlátható. De a 7 ezzel a MIUI-val, hát, van baj.)(#16902) Nkboy:
Ez szerinted felhasználóbarát? A felhasználók hány százalékának volt baj? És mennyi nyűglődik ezzel a túlvariálással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Warships
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest