Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty!
üzenetére
Örülök hogy jó lett, igen a kernel beállitásra gondoltam. Viszont van egy jó hírem, közben váltottam 8.1.0-ra(Los15.1) és eddig teljesen tökéletesen működik(tegnap éjszaka) Szóval üzenem a bug halmazt kiálltóknak, hogy qurvára mellé nyúltak, ez a rom tényleg jó.
Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.