Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261
üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
üzenetére
Óh, baxki, mondom megnézem milyen Oreo, de ez tiszta krix-krax írás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kernelben meg persze minden probléma megszűnik, ha írták kijavitották ezeket a hibákat, máskülönben mérget ne igyál rá. Jó, próbáld ki és egy nem 5 perces használat után várjuk a beszámolódat.
engem érdekelne.. -
Black_Raven
veterán
Bocsánat, hülyeséget írtam sok krimit nézek. Szóval véletlenül nyomta a hangerő le gombot is bekapcsolásnál. Egyszer velem is előfordult amikor nem újjheggyel, hanem a mutató újjam bal oldalával nyomtam be a bekapcs gombot, simán elértem a hangerő le gombot is. Persze nekem is fastbootba ment, még meg is lepődtem. Azóta rendesen nyomom én is.

-
-
Black_Raven
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
Én a Mentést átrakom SDkártyára és megy minden a lecsóba, vagyis Dalvik+Cache+Data+System+Internal, és utána toltam fel az RR-t. Sőt ment a Cust is, de később visszaraktam az akksi kalibrálás miatt. De nem csupaszon hanem a Dev rom Boot+System+Cust triót. Aztán bekalibrálta az akksit 100%-ra,(96%-ig töltött csak a Cust törlés után)és ment vissza RR. Mielőtt kérdezné vki hogy kalibrált a Dev rom. Rádugtam töltőre és kb 5másodpercig kiírta a telefon hogy 100%, utána indult a töltés és feltöltötte 100%-ra.De előtte nem, csak max 96%-ra.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Aki Telekom Dominót használ 5gb ajándék internetet kap, csak aktiválni kell a Telekom appban.
(ha még nincs valakinek) -
Black_Raven
veterán
Én nem tudom mi van rajta, de harmadik hónapja használom tok és fólia nélkül és hajszálkarc sincs rajta. Tehát nem sima üveg az biztos, főleg hogy naponta 756876-szer suvickolom és semmi. Pár oldalon szerepel hogy ismeretlen tipusú GG, de van benne valami, mert másik teló pár hónap után hajszálkarcos lett a sima üveggel.Vagyis jó ez a kijelző..
-
Black_Raven
veterán
válasz
lócitrom
üzenetére
Azt hogy azzal az appal működik e amit használni szeretnél, csak úgy tudhatod meg ha, vagy utánézel/kérdezel, vagy felrakod és kipróbálod. Ha nem jó, ott az Uninstaller. Az Xposedet pont azért nem írtam mert ,az abban lévő modulokkal tényleg sok minden nem megy. Banki appokhoz pl. jobb a Magisk.
-
Black_Raven
veterán
Csak azt tudom mondani, amit olvastam a Javitsuk a PH-t. Mert én nem raktam fel soha. A képek/linkekről írtak hogy vmi nem jó, akkor a kedvencekkel volt vmi, hogy nem jelenik meg rendesen, meg különböző oldalak nem jelennek meg rendesen, ilyenek. Nem tudok mit mondani ezekre, csak Opera böngészőből használtam mindig. A sapka sztem a lassitott netem miatt lehetett, mert éjfélkor van a fordulónapom, és belassitva képekkel is gond van, nem jelenik meg, csak később(ha).

qga: official van, a Te linked is oda mutat..
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
És az neked nem elég? Nem azért váltottam mert jobbat akartam, hanem mert elegem lett a sok xar kínai tilthatatlan, törölhetlen, hátam közepére se kivánt miuis gyári appokból, meg az idióta össze-vissza beállitásokból, és akkor nem beszéltünk bugokról. Látod ettől a sok baromságtól kímélem magam. És most van egy jó kis telóm hozzáillő rendesen működő rendszerrel. Azonkívűl azt is elmondhatom hogy utálom a miuit, de a 4x jó. Soha többet miui, szerencse hogy válogathatok bőven a romok között. Hitetlen akkor lennék ha miuin maradtam volna

-
Black_Raven
veterán
Én lehet hogy megvakultam, de a Trebronán nem látok semmiféle sapkát!
(de tegnap sem pedig direkt néztem) -
Black_Raven
veterán
Egyszer nem árt ha minden megvan. Én 2 mentést csináltam az elsőn csak: Boot+System+Data+EFS a másik mentésemen mindent a Boot/System/Data NÉLKÜL!! Fő a biztonság alapon..
Cseréltess a pároddal sim kártyát akkor mi történik+ nézted már ha hív mit csinál?(1 méterre tőled hívjon fel, mit csinál a füle, nincs tiltva valami stb)
-
Black_Raven
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Ez érdekes, mert 3 hete RR romon vagyok, de még hasonlóval sem találkoztam. Nem hogy, stabilitás, sebesség, vagy memória kezelés.2 dolog amit csekkoltam. 1 a BT ikonra bökve kb 5mp amíg bekapcsol, de a kapcsolatot atomstabilan tartja. 2. az ujjlenyomatolvasó érzékenyebb mint Dev romon. Vagyis ha kézmosás vagy zuhanyzás után puhább bőrt nem szereti, vagy ha nem száraz az újjam, nem nyit. Más esetben igen.Minden más kifogástalanul teszi a dolgát egyelőre, fogyasztása is nekem teljesen ugyanaz mint Dev romon volt.
-
Black_Raven
veterán
Érdekes ez a hangerő is. Nekem olyan hangos a fülemnél a hangszóró hogy felénél nagyobbra nem teszem, mert megsüketülök. De a média (alsó)ua. fél hangerőn, majd el dobom a telefont ha épp a kezemben van és hívnak úgy megijedek olyan hangos. Fülessel is letépi a fülemet 50% felett.
Gondolom alapból magasabb értékekre van állitva minden hangerő. -
Black_Raven
veterán
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Mindenre igen. De ha nem a legfrissebb van, OTAn frissül utána.
-
Black_Raven
veterán
Beszéljünk pl. a GravityBoxról. Volt amikor felraktam a legfrissebbet és összeomlott a rendszer, a fél évvel korábbival meg vígan futott. Engem nem érdekel mit irnak hozzá, vagyis nem ez, az érdekel hogy milyen telókat írnak hozzá, hogy tudjam mi a fő csapásirány. Tehát ha oda irják hogy OnePlus 3T-hez mit fejlesztettek rajta akkor azt én nem rakom fel, mert valszeg nekem nem lesz nyerő. Inkább egy régebbit ahol nincs külön tipus megemlítve, és a bugokat is fixálták. Természetesen attól még lehet hogy jó lenne, de inkább a tutira megyek.

-
Black_Raven
veterán
Mester, xposed modulból egyszerre csak 1-et ildomos feltenni, hogy működik e vagy nem omlik össze a rendszer. És ezt tapasztalatból mondom, a legtöbb esetben nem a legfissebb kiadású modullal jobb próbálkozni.

Van itt valaki, aki próbálta/használta a CrDroid romot? Kis tapasztalat jól jönne, mert Backuppal is van munka azért, és minden tákolmányt nincs időm tesztelni. Köszi ha vki válaszol.

-
Black_Raven
veterán
válasz
lócitrom
üzenetére
A rendszer teljesítménye nem lesz jobb, de a sebessége igen.
starr: Te persze hogy nem veszed észre, mert alapból úgy van Miuihun. Én meg nem videókat nézegetek, hanem úgy használtam 2 hónapig a Dev romot, és simán érezhető volt a gyorsulás, mint minden más általam használt telefonon.

-
Black_Raven
veterán
Igen az köszi.
Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint
pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2.
-
Black_Raven
veterán
válasz
üzenetére
Officialt használom, sztem nem érdemes frissitgetni a semmit. Jobb már úgysem lesz, hiba meg nem igazán van benne, legalábbis nem találtam. Gyors, minden működik, tiszta nyugdíj, fogyasztása ua mint Dev rom- minusz idegeskedés az idióta beállitások/tilthatatlan appok miatt. Frissiteni csak Oreora fogok.

orso0355: sajnos tudok.
és szomorúan látom hogy felakartalak vidítani a hiányosság feledtetésére és félreértetted.
mpo: még mindig nem értem mit akarsz ezzel bizonyítani/mondani.
ja bocsánat, most mérnökösdit játszunk? hozom a popcornt.
-
Black_Raven
veterán
Egy apróságról megfeledkeztél a gyorsaságnál. A kirakott kapcsoló, csak a homescreenről működik, a függöny meg mindenhol. Mert most írás közben följebb nyúlok és bekapcsolom a BT-t vagy bármit egy pöttyintéssel. A widgethez először ki kell lépni. És általában az emberek 99%-a nem főképernyőn tanyázik.

@vince: az automatikus inditások vagy mi a neve, hol van? Tegnap unalmamban felraktam a Miuihut. Faxa gyors, bár inkább a 0.5 alapanimációknak köszönheti. Negyedóráig fennt volt, aztán rámtört a miui réme és vissza menekültem a jól belakott RR-re.
ja meg a szines led se működik.
nem mintha érdekelne..keine RGB led. -
Black_Raven
veterán
válasz
Neerpelt
üzenetére
Ha elégedett vagy a mostani rendszereddel, teljesen fölösleges másik romot nézegetni. Főleg hogy nem tudni, hogy ezekkel a programokkal és használattal, ugyanolyan tökéletes lenne mint most. Az meg hogy lenne 3szinű led, de neadjisten valami meg nem működne ua jól, az nagyon gáz lenne, egy teljes belakás után. Az idegeid kímélnéd meg, de ha sok időd van az új dolgokra, mindenképp érdemes egy full twrp mentés után kipróbálni pl. a Miuihu-t.
A kérdésedre a kamerára nem tudom én se a választ, nem vagyok profi fotós, meg én se látok nagy különbségeket. Igazából meg nem is érdekel. Amelyik kép rossz azt kidobom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa
üzenetére
Amit először linkeltél Lineaget, onnan sem ment. A legújabbat meg letöltöttem SDre, itt figyel, de nem próbáltam még, mentés hiány miatt.Felraktam a Google framework modult, azóta minden nem támogatott app tölthető. A Google Phone-t felraktam.
Különben nem gond, jó a 3 gombos TWRP is.(szódával elmegy)Köszi a helpet. -
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa
üzenetére
Az a hiba csak, hogy az RR-t, végig tisztán Installból telepitettem. Nincs is mentésem mégse tud TWRPbe menni. Viszont a Globál Dev mentésemet visszarakva, a frissitőből simán megy TWRPbe. Aztán a Rashr a mobilFlashtool, idáig simán minden telefonon belépett TWRPbe ha a Reboot Recoveryre bökök, hát itt nem. Simán kilép mintha semmi nem történt volna.

-
Black_Raven
veterán
Ezt a Recoveryben vissza bootolást birom, mert ezzel a telefonnal 3 fajta TWRPvel még soha nem sikerült.(minden más telóval igen) szóval vagy simán újraindul vagy megdöglik a Mi logónál.(kis bootloop
) igaz azt is hozzátenném a feladatot elvégzi csak nem megy vissza. Mint minden más sem. Se Rashrból, se RR kikapcsoló menüből. Csak 3 gombos manual, vagy gyári rom tud TWRP-be lépni.(nálam) -
Black_Raven
veterán
A Miuihu-n szines a led az biztos. Nem azt akartad feltenni?
vince: nekem ez volt az első miui BL nyitásom, de kevés dolog volt ennél egyszerűbb. Este kitöltöttem a "formanyomtatványt" és elküldtem, nem jött azonnal semmi. Reggelre a telón volt egy sms hogy nyithatok. Letöltötte a progit a gépen, összedugtam a telóval és kész is volt.A fiókhoz csatolást egy hónappal előtte megtettem a fejlesztőiben.A Mi fiókos dolgokat meg a telefonon megcsináltam és már 100%-ot mutatott.
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty!
üzenetére
Ha ezt írtad volna rendesen le, amit most leirtál, akkor én sem azt irom.A data partició törlésével én sem értem el semmit. Viszont a Format Data eltávolitotta a titkositást. A tapasztalat megosztásodat meg " érdekes" szavakkal és stílusban szoktad kifejezni.De legközelebb jó lenne ha az indoklást sem felejtenéd le a leminősitő hszedhez.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
És akkor ez mi?[kép]
-
Black_Raven
veterán
Jó hírem van. Problem solved. A telefonom már nem titkos. Egyszerűbb a megoldás mint gondoltam. Data format-ennyi és minden titok eltűnik! Azt xar TWRP-t meg dobd ki, rakd fel Attipapaét, mert az szuper, nincs failed, meg piros unmounting system. Sok sikert a megoldáshoz.
Format után egy Reboot recovery szükséges mert nem tudja mountolni a data particiót. -
Black_Raven
veterán
Hogyan gyalultad le? Nekem ugyanazt csinálta. A megoldás az volt hogy valóban csináltam titkositást és 1 perc múlva töröltem.(dev romon) Azóta nem kér kódot se újraindulásnál se TWRPben. Viszont RR romon vagyok és titkositottnak írja a telefont, de nem kér kódot sehol.
[kép] -
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
2 hónapja használom tok és fólia nélkül. Nem horpadt, kopott semmi nyom külsőleg, szűk farmerzsebben tartom legtöbbet+suvickolom egésznap a kijelzőt mert utálom ha lenyomatos, és semmi karc vagy hajszál karc nincs rajta. Ráadásul 2szer kiugrott a kezemből,(pvcre) és még így is sértetlen. Szóval hülyeségnek tartom ha valaki azt mondja hogy horpad, vagy kopik, vagy nagyon karcolódik. Hogy ne legyen kérdés(boe).Igazad van, ha nem kulccsal/apró pénzzel van zsebben, úgy nem lesz semmi baja.
Ja a fóliát az első prcben leszedtem róla.mnager2220: na még eggyet bökjél a kijelzőre.

-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nem működik. Mindegy egy próbát megért.

-
Black_Raven
veterán
Probléma,hol kinél? Nálam még sosem volt, Dev.romon sem. Most meg pláne.

aelod: parancsolj, remélem ezzel meg leszel elégedve.
[kép] -
Black_Raven
veterán
Apró design váltást hajtottam végre. Ja, meg a miuit is kidobtam, éljen a szabadság.
RR[kép] -
Black_Raven
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Az RR romhoz magadnak külön kell felrakni a GAPPS csomagot ami azt jelenti, hogy semmi szemét nincs benne. Ahogy a Kollega írta a nano gapps csomag ajánlott. Ez fényévekre van a gyári miuin lévő számától.
A rom leirásában ott van a felrakás menete és természetesen a rom és gapps letöltő linkje is.
és sztem is Officialt tegyél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mindegy már úgyis megszoktam hogy nincs karácsonyfázás.