Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2017) Highground


Highground
aktív tag

Üdv a topiklakóknak!

Ezt a telefont nézegetem magamnak már jó pár hete (Note 10). De van pár fenntartásom még. Ezért elsősorban a Note 10 tulajokhoz lenne pár tapasztalati kérdésem (ha voltak már akkor elnézést, elég röviden és tömören válaszolni):
- Video stutter? Látom pár helyen a youtube-on tesztvideókban, hogy elég erősen akadozik/"stutter"-el a videó-felvétel. Főleg pásztázáskor/oldalmozgáskor. Ez mennyire elterjedt hiba, és melyik felbontáson van leginkább? Itt mennyire gyakori az előfordulása a tapasztalatotok szerint?
- A "sima" és a Pro változat közötti lencseszám különbséget lehet-e észlelni a képek elkészülte után, vagy ad-e valami tényleges előnyt a Pro eggyel több lencséje amit mint hétköznapi emberke kiszúrhatnék?
- 108 megapixeles képek készítésénél tényleg másodpercekre "befagy" a masina amíg lementi? (ezt a gyengécske procira fogják a tesztekben ugye)

P30 Pro-val versenyzik a fent említett készülék. Még mindig nem tudtam eldönteni melyik legyen. Ár-érték arányban simán nyer a Xiaomi. Valamint a jack dugó megléte is impozáns. Főleg ha azt veszem alapul, hogy sokat használom a telefonomat jelenleg is úgy, hogy töltőről youtube videózok fülhallgatóval. Ha jól sejtem ez a P30 Pro-nál felejtős :U
Amúgy szinte mindenhol döntetlenre hozzák ki őket, akárhol nézek róluk teszteket. Főleg kamera terén. De videóban pl. a P30 pro sem remekel ha a 4K-t nézem. Ott meg még mindig éppenhogy csak sikerül a 28-30 fps. Valamint ha jól láttam a tesztekben akkor a Xiaomi stabilizálása sokkal jobb mint a Huawei-é :F Ezt jól láttam? Mert ez nálam a elég erős szempont pl.
:R :R :R

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.