- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
JJ hunter #24114 üzenetére
Akkor elnézést kérek, lehet késő este nem kellene forumot nézegetnem, mert félreértek dolgokat.
Nálam Oreon csinált korábban ilyet a fényerő, amit írsz, amikor kiléptem az épületből és erősen sütött a nap. De mintha Pie-on nem lenne ekkora delay, illetve bő egy hónap alatt nem tünt fel, de az is lehet hogy nem volt még elég napos az idő, hogy feltünjön. Na majd tesztelem.
-
andHermann
tag
válasz
JJ hunter #24111 üzenetére
A másik szolgáltatóval kapcsolatban azt írtam, hogyha megoldható, mert teszem azt van a családban olyan Sim. De értem én a "viccet", csak ez nem volt az. Segíteni próbáltam, de részemről itt be is fejeztem a veled való társalgást.
(Az adaptív fényerő pontosan úgy működik Pitén ahogy a fejlesztői, azaz a Google-ék kigondolták. Erről is volt már szó korábban. A változást vannak akik nehezebben fogadják el, persze erről is a Xiaomi tehet, nyilván) -
andHermann
tag
válasz
JJ hunter #24099 üzenetére
A februári frissítéssel romlott el a térerő vagy már előtte Pitével lett ilyen?
Én is feltettem tegnap a februárit, de nálam nincs térerő gond. Sajnos a telefonálás közbeni hangerő továbbra sem a legjobb, ha elég halk. Nekem ez az egyetlen gondom Pitén jelenleg. Headsettel valamivel jobb a helyzet, szóval valami (talán szoftveres) gond lehet a telefon mikrofonjával. Ugyanakkor az Oreóhoz képest jobb lett az adaptív fényerőm. Nekem megérte frissíteni.
Ja még egy ötlet. Esetleg próbáld ki a másik Sim slotot, illetve ha megoldható másik Sim (akár más szolgáltatóval) is gyenge térerőt ad?
-
-
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
JJ hunter #7718 üzenetére
Ez a fokepernyon van es nem tudom igy sem eltuntetni...
Sracok, vmi otlet?Ujra szinkronizaltam a Fiokok/Google alatt, uzenet: A szinkronizalassal problemak vannak, hamarosan helyreall.
Mod: az uzenetre kattintva az valasztottam, h valoban torolje a cimtar torolt bejegyzeseit (sok elem volt duplikalva nalam, es ezeket pucoltam ki). Most varok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JJ hunter #6839 üzenetére
Szia!
Nem.
Sőt, az autóim BT rendszerével teljesen tökéletesen működik ez a készülék. (Laguna III & Talisman), szinte már-már imádják egymást. Ez a két autó van a családban. Ami gond és írtam is, hogy elhagyva az autót hagyjuk bekapcsolva a telefonon a BT-t, mert különben "beakad" (nem kapcsol le, pedig azt mutatja az ikon) és brutál elkezdi leszívni az aksit, illetve ha már megtettük, akkor csak a restart segít.
Minden másban teljesen frankó a BT ennél a készüléknél oreo alatt, és elég gáz ezt leírni, de jobb hangminőségre a hívás, mint a note-nak.
Ami nem baj, sőt, csak épp a note árából 4 MI a1-et veszek, erre értettem gáz kifejezést egy top flagsip-től és ezt mind a két autóban tapasztaltam. A note sokszor tompa, zajos és halk is. Nonszensz. Azt hinné az ember a BT kapcsolat az BT kapcsolat, mindegyiknél ugyanolyan. Hát a nagy ló...pikulát. -
-
ZolkoW
őstag
válasz
JJ hunter #6433 üzenetére
nem érzem, hogy ez tömegigény lenne ;-) , megoldás lehet esetleg egy tasker jellegű (én régen használtam a magyar E-robotot) alkalmazás, ami csak annyit tesz, hogy a csengés hangerejét átállítja egy időpontban, majd vissza. a csengőhang váltást nem tudom, kezeli-e, főleg DND szabály alapján, de egy ötlet.
-
Fall-N
veterán
válasz
JJ hunter #5645 üzenetére
Nekem is ilyen van kékben, ugyanitt vettem. Nagyon jó, csak az az egy hátránya van, hogy növeli a külső méretét a telefonnak, de cserébe biztosan véd esés és ütés ellen. Engem nem zavar.
Van Alin is harmadekkora áron. Nekem sürgősen kellett, így nem tudtam volna várni rá heteket.
Ajánlott még a Nillkin Super Frosted, az IMAK, MSVII, Lephee, Mofi tokok is.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
JJ hunter #5463 üzenetére
Most olvastam XDA-n hogy az Oreo bétában már van gyorstöltés.
JJ Hunter: nem hiszem, hogy a telefon sara. Nálam stabil a BT kapcsolat, nem úgy, mint az előző Honoromnál, ami random dobálta el a jelet. Nem tudom, hogy az autóban van valami beállítási lehetőség, hogy mikor bontsa a hívást és a kapcsolatot.
Sok múlik a másik eszközön is. Van itthon egy olcsó iLike 2ezer Forintos BT hangszóró, az is hülyül valamikor, több telefonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel