Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Talaltam egy linket, ott elvileg van beazasra javitas, de csak 9Thez irjak. Nem tudom hogy a Pro is belefer-e nekik. 90€. Annyit siman adnek erte
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Szerintem is, igazabol ha a kepeket videokat le tudnam menteni az mar eleg volna.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz rigoberto #5505 üzenetére
Kint volt a melegben a napon. Tegnap meg bekapcsolt, fotot is csinaltam vele, de utana mar vacakolt. Az a baj h az ilyen telefont nem lehet gyorsan kikapcsolni mert kerdez minden vackot hiaba nyomom orakig a gombot.
A gyari tokja egy vacak szar kemeny muanyag. Az osszes sarka el van repedve, torve."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz rigoberto #5507 üzenetére
Kikapcsolni se tudtam nemhogy bekapcsolni
-
-
-
Sumptuous
senior tag
A legtöbb GSM boltban már ismerik a típust, ha nagyon sürgősen kell, ott érdemes megpróbálni. Mi vettünk egy minőségibb szilikon tokot, míg nem érkezik meg a többi aliról, 1500Ft volt, ami nem egy ökör ára, és teljesen rendben van.
Ha ennyire nem sürgős, edigitálnál is van egy pár.
-
Laraxior
titán
Hoopp, kijon a felso kamera, porog a rendszer. Fel is toltodott. Mindenesetre kikapcsoltam, hogy meg a kepmentest azert tulelje, lehet h az utolsokat rugja.
A sogor Samsungja teljesen feladta a harcot a tolteskor, egyaltalan nem tolt, novereme is epphogy, nem mindegyik toltovel.
Valoszinuleg mind a 3 kuka telefon."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz kelly416 #5520 üzenetére
A51 meg A71, nem tudom mit tudnak. Az enyemrol lementem a kepeket videokat es mar jol vagyok
-
Laraxior
titán
Kepek lementve
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Valaki aki eu bétát használ , a legutóbbi frissítés óta működik neki a gesztusvezérlés?nekem nem :(
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
porse
őstag
Mióta felraktam a gsam monitort azóta nem mer merülni a telefon suttyomban. 2 hete van fent, adb-ben engedélyeztem neki amit kell..
Péntek óta itthon vagyok, csak wifi, és fix 20% fényerő. Sose volt még ilyen jó.
Bár szerintem az alkalmazásra bontott adatokat itt is átveszi helytelenül, a call of duty appot elindítottam 3 szor 1 percre kb.... szerintem.
-
Racecam
nagyúr
Helló Fiúk!
Valaki tudna segíteni, hogy Xiaomi EU + EVG ROM-ról, hogyan, milyen műveletekkel kell visszatérni sima Xiaomi EU (weekly) ROM-ra?
(Nyilván nekem nem sikerült, de valószínüleg nem jól csináltam. Most éppen csak TWRP-be tudok belépni, suma Xiaomi EU rom telepítése látszólag felmegy, de újraindításnál azt írja nincs operációs rendszer és tényleg nem is indul el... )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Racecam
nagyúr
-
nagyúr
válasz Alonso69 #5536 üzenetére
Nem kell ilyen bonyolult művelet!
Én már számtalanszor mentem ide-oda a 2 rendszer között, soha nem kellett tiszta telepítés, és nem volt semmi probléma a rendszerrel sem!
ugyan úgy kell csinálni akár csak egy heti rom frissítést Wipe cache/dalvik majd mehet fel a ROM és kész!
DFE sem kell ha orange TWRP-t használsz, az tudja alapból a DFE opciót is
de simán maradhat titkosítva is a fájlrendszer mert ezt is tudja decrypt-elni az orange
íme (Mi9Lite telónál csak így működik az ujjlenyomat-olvasó)
indulásnál kéri a telón beállított képernyőzár kódot
majd szépen decrypt-elni
és máris látható a DATA partíció
Mi9T Pro-nál megy titkosítatlan data mellett is az ujjlenyomat-olvasó szóval itt nem fontos titkosítva hagyni, hacsak nem félted az adataidat teló elvesztés/lopás esetén
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
válasz DroiDMester #5542 üzenetére
Én nem a tiszta telepítés lehetőségét írtam le ,ott már a Format Data "yes" kell ,ami a titkosítást vissza rakja,sőt az EU rom -nál telepítés után ,szintén titkosítva lesz az adat.
Ezért is ajánlottam a DFE lehetőségét.
Azért megnézném,hogy egy Aosp ,Oneplus Kínai béta Rom,hogy települ ""csak""' egy wipe cache/dalvic után.
Nem ma kezdtem mester úr,megint megtaláltál és okosítod ,azt aki nem kéri.Xiaomi 14
-
Racecam
nagyúr
válasz DroiDMester #5542 üzenetére
Sajnos ellent kell mondjak neked...
Én is így próbáltam átjönni a Xiaomi EU + EVG ROM-ról a "sima" Xiaomi EU-ra, de Wipe Cache/Dalvik után ROM telepítés és a teló újraindítás után bootloop-ba került.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Laraxior
titán
válasz laci laci #5546 üzenetére
Látom, nálad aztán megfordult mindenféle Xiaomi telefon.
Mi a véleményed a Poco F2 Pro-ról? Pórul járt 9T Pro-m helyére kellene valami, és ez elég jónak tűnik....és nagyon nem szeretnék lyukas kijelzős telefont már (Tudom, van külön topikja is)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Racecam #5545 üzenetére
Telepítés után kell a DFE(vagy az orange TWRP megfelelő beállítás mellett), ezért lett bootloop.
################################################################
Alonso69 : én sima Xiaomi EU és Xiaomi EU+EVG ROM-ról írtam hogy ezek között NEM kell se WIPE se FORMAT, mivel ugye a kolléga itt akadt el!
Nem Xiaomi EU és AOSP rom váltásnál, ott értelem szerűen kell a WIPE és/vagy FORMATÉs hidd el én se ma kezdtem de nem is tegnap, már 1995.ben ROM oltam a telókat!
################################################################
laci laci : Racecam kolléga itt akadt el => Xiaomi EU és Xiaomi EU+EVG ROM és erre reagáltam!
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz DroiDMester #5549 üzenetére
Èn is úgy értettem,olvastam,mert nem írtad oda,melyik rom cserère gondolsz..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest