Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ahhoz nem root kell?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
-
kelly416
veterán
válasz Laraxior #5099 üzenetére
Ahol még a dolgok sem jól passzolnak egymáshoz, ott túl gyors voltál. Ahol "csak" színek képezik a csíkokat, ott "csak" fehéregyensúly (vagy mi a fene) problémája volt. Gcam jó, de a gömbpanorámával küzdened kell egy darabig, hogy az illesztések is jók legyenek, évek tapasztalatából mondom. Már min. 5-6 éve használom, van mit gyakorolni vele. Most vettem egy kamerát, ami ugyan nem insta360, de nagyon jó és töredéke árért. Talán ez a legjobb megoldás, mert napsütéses környezetben ez egyszerre alkalmazkodik árnyas és ragyogó fényviszonyhoz, mozgatós kamera mindig variálni fogja a fényt, egyensúlyt, egyebeket (hacsak ki nem kapcsolod az automatikát és jól el nem találod a középértéket kézzel) és ha mozgó bármi van a képen, akkor az úgyis bemozdul, többször rajta lesz majd mert a kép sem egy pillanat,hanem időben eltolódott képek egyesítése.
-
Laraxior
titán
válasz kelly416 #5106 üzenetére
Hát ezek csak ilyen magamnak megörökített képek, nincsen semmi nagy elvárás, így is meg vagyok elégedve vele, legalábbis azzal amelyikben nincsenek azok a csíkok. Egy túlterhelt vízibiciklin készültek, úgyhogy örülök, hogy ilyen is lett egyáltalán.
De a gcamot kipróbálom"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rigoberto
őstag
válasz werszomjas #5113 üzenetére
Delete és újra telepíteni?
1 Próbát megér.. -
winbox
senior tag
válasz werszomjas #5113 üzenetére
Törölj minden adatot neki, az autóból is töröld ki és úgy párosítsd újra, add meg neki az engedélyeket. Esetleg letiltani az alkalmazást, és úgy feltelepíteni apkmirrorról. Illetve az Android Auto telefonképernyőkre alkalmazással akkor is eltudod indítani az AA-t, ha nincs csatlakoztatva az autóhoz, így bele tudsz menni a beállításokba, én pl így tudtam beállítani, hogy megjelenjen benne a mókolt Spotify is. 1-2 hete volt nálam gyári reset és a 12.0.2.0 factory image-t tettem fel. Lekopogom, de ez az első olyan verzió az AA-val, hogy minden problémamentesen működik, ahogy kell. Elsőre sikeresen párosodott az autóval, minden engedélyt megadtam neki és megy azóta is. Ráadásul eddig csak akkor indult el a Spotify, ha külön elindítottam a telón. Most már ha rádugom az autóra automatikusan indítja az utolsó zenét onnan, ahol abbahagytam, még akkor is, ha nem volt megnyitva előtte a telefonon és a Waze jön be alapértelmezetten a Térkép helyett. Ennek így kellene mennie szerintem alapból, de eddig ez sem volt jó nekem
[ Szerkesztve ]
-
shownomarcy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék mobil-adatforgalom figyelésében.
Ahogy megvettem a telefont, nagyon tetszettek a beállítási lehetőségek (havi fordulónap és limit/figyelmeztetés megadása), illetve főleg az, hogy ha simán lehúztam a képernyőt, az irányítóközpont (vagy értesítések?) panelen automatikusan megjelent a fordulónap óta számolt adatforgalom!Jelenleg nemhogy az irányítóközpontHOZ nem találom, miért tűnt el és hogy lehetne visszatenni, de a havi fordulónap és limit/figyelmeztetés opciót sem!?
9T, Android 10, MIUI 12.0.3
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz shownomarcy #5116 üzenetére
Szia,
Ha kikapcsolod az irányítóközpontot, akkor megvan még a kijelzés a szokásos helyen (el se lehet már tüntetni). Irányítóközpontban valóban nincs tudtommal.
A hozzá tartozó beállítások megvannak még a Biztonság appban, csak le kell görgetni az aljára, ott van olyan, hogy Adathasználat, az elvileg ugyanaz a régi menü. Annak a beállításaiban ott a fordulónap/limit.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
blueye
veterán
válasz shownomarcy #5116 üzenetére
Ha egy app-pal oldanad meg javaslom ezt:
[glasswire] -
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
Akiket gyakran hívok azokat ki lehet tenni képernyőre kis ikon formájában?
-
Alonso69
senior tag
Hali.
Kihalt a topic,egy pár custom rom hátha valakit érdekel.
Frissítve: Xiaomi EU+EVG 20.9.17 ROM [link]
AbhX ROG Edition [link] szintén Xiaomi EU bétára épül.
Változások - Updated Camera Application
-Fixed mi cloud crash
-Added miroom icons
-Updated the thermals
-Fix APN Related issues for some users
-Added previous themes
-Updated all.apps to latest
-And more
A Masik Rom szerzője váltott ,egy Samsung S20 pluszra,így nem sok remény van a Xiaomi rom fejlesztésekre, sajnos.Xiaomi 14
-
Laraxior
titán
válasz Alonso69 #5124 üzenetére
Ez eddig a legjobb telefonom amit vettem, árban is, abban főleg, meg teljesítményben is.
Nincsen vele gond, nem is jövök sosem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
Alonso69
senior tag
válasz DroiDMester #5127 üzenetére
A rendszerhez nem nyúlt a szerző.
Amit eddig a Miroom-ba Magisk-ból lehetett telepíteni,azt rakta bele az aktuális EU béta vagy Stabil Rom-ba. [kép] [kép]Xiaomi 14
-
jonnyjoker01
veterán
Kb 2-3 hónap után sikeresen megérkezett a hidrogél fólia
link - ezt rendeltem és egy kis segítségre lenne szükségem
A levegőbuborékokkal lenne gondom, alapos tisztítás után ment fel a fólia, kártyával próbáltam kinyomogatni a buborékokat, de nem hogy ott maradtak, de furcsa nyomokat hagyott a fólia a buborékok nyomvonalában. Mi ennek a trükkje?
Egy halom darabot rendeltem úgyhogy nem nagy gond, hogy ezt elcsesztem, csak azért jó lenne megtanulni ezt normálisan felrakni
Amúgy tapasztalatként nagyon tetszik, hogy az előlapi fólia jó csúszós, jobb is mint az üveg, a hátlapi pedig kicsit tapadósabb!
Üdv. Johnny
-
laci laci
addikt
válasz jonnyjoker01 #5129 üzenetére
Jobban segít ,ha a YouTube-on keresel segítséget..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
jonnyjoker01
veterán
válasz laci laci #5130 üzenetére
Youtube video segítségével raktam fel a fóliát, követtem az utasításokat és mivel extra eszközt nem adtak a felrakáshoz ezért bankkártyával csináltam a levegőbuborék kiszorítós részt, de így is elcseszett lett. Gondoltam itt tudtok segíteni, van e valami extra trülkje, de akkor addig próbálkozok vele amíg jó nem lesz
Üdv. Johnny
-
laci laci
addikt
válasz jonnyjoker01 #5131 üzenetére
Ezt nem tudtam,hogy már ott nèztèl.Azèrt karcolodott össze,mert szárazon prèselted a kártyát a fólián.Mosószeres vízzel csináld,úgy nem karcolodik.Illetve.alatta is használj.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
porse
őstag
Én 2 üvegfólia között próbáltam ki, hasonló eredménnyel mint te, szedtem is le, ment fel az üveg. De állítólag 1-2 nap utan eltűnnek maguktól a buborékok és csíkok.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
kelly416
veterán
Rakd fel, óvatosan nyomd ki a bubikat, tegyél magas ívben a többi dologra és holnapra eltűnik a kis bubi is meg a szivárvány is.
-
rigoberto
őstag
Nekem GSM üzletben szépen felrakták..én ajánlom tehát vidd el egy igényesebbhez..
-
winbox
senior tag
Ahogy már felettem is írták, nekem is sok buborék maradt alatta, ha erősebben nyomtam nekem is kicsit sérült a fólia, így hagytam a sok bubit, egy nap múlva már csak pár kisebb darab maradt alatta, a 2. napra pedig minden eltűnt.
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Újra itt Nem tudjátok mi a péloért késve kapom a face mesengeren az üziket sokszor meg csak akkor amikor felmegyek. Ugyan ezt csinálja wifin meg mobil neten is. Semmit se modositottam. Eddig jó volt. Más is tapasztalt ilyet? sima gyári globál. 12.0.2
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
defygaben77
tag
válasz Lajmund #5139 üzenetére
Nálam is szokott ilyen lenni, Viber és Massanger üzenetekkel. Annyi különbséggel, hogy nem kell az alkalmazást megnyitnom, csak a telefont feloldani. De nagyon változó, hogy mikor csinálja... A másik, aminek nem tudom az okát, de rendszeresen megesik, pl egy rádiós alkalmazásnál: a telefon lezárásakor feljön a billentyűzet és a képernyő feloldása után is ott marad. A lefele nyíllal, gyakorlatilag kilépve belőle tudom bezárni.
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
Lajmund
őstag
Az app tisztitás nem segitett viszont edsig úgy néz ki hogy az eltávolitás és az ujra telepités hatására újra rendesen mükszik a face mesenger. Igaz még csak pár órája tesztelem.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Alonso69 #5124 üzenetére
Szia!
EVG-hez linket tudsz küldeni? Telegram vagy bármi ahol normálisan láthatóak a frissítések, vagy másoknak megoszthatnám? Vagy a 4pda-ra szokta kirakni kommentként a telefon csoportjába?
Szerk. Egyébként sajnálom a masik offolását, hiányozni fog egy jópár feature A developer is tök rendes, rendszeresen támogattam a fejlesztést és az utolsót visszautalta mert nem akarja elfogadni (pedig ilyen búcsúpénznek szántam ).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Alonso69
senior tag
válasz jonnyjoker01 #5146 üzenetére
Szia.
EVG [link] 4 PDA (regisztráció után, Google fordítóval megtekinthető)
csak és kizárólag itt található,sajnos [kép] [kép]
Kicsit magának való a srác, nem szereti a kritikát ,néha kér tesztelőket,"most már" ,hogy ne legyenek hibák.
Röviden ennyi,ha van frissítés ,én megosztom itt.Xiaomi 14
-
Alonso69
senior tag
válasz jonnyjoker01 #5146 üzenetére
Ez lemaradt.
Masik Rom nem szűnik meg ,csak idő kérdése,hogy legyen újra a Miui telókra.
TG csoport több mint 15 ezer felhasználó ,a szerző is ezt írta , röviden lefordítva a képeket. [kép] [kép]Xiaomi 14
-
user26
senior tag
válasz jonnyjoker01 #5149 üzenetére
Sziasztok!
Laikusként kérdem, hogy napjainkba belaktam minden eszközt MASIK rom-al.
Tehát egy ideje csak ez van, olvasások, ajánlások, érdeklődések után nagyon bevált.
Ha jól értem nem szűnik meg, csak ha újra lesz a szerzőnek MIUI-s telefonja. Ezt viszont felesleges taglalni, hogy na vajon mikor, hogyan ect.
Opcionális lenne áttálni pl:: Xiaomi EU+EVG -re ? "napi frissítés, biztonság, javítás" címszó miatt ? (azaz gyakrabban fejlesztik ez álltal jó negyed év, fél évig ajánlatos lehet)
Mármint annak, azoknak a felhasználóknak, akik Costum Rom -nak.
Nem akarom csak megnézni, és csak kipróbálni, hetente nem mókolok... hosszab időre feltszem, amenniybben a fenti feltétel adott.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest