Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Nem terveztem hozzászólni ehhez a parttalan vitához.
De, mondjuk az tényleg "érdekes" (jobb szót nem találtam rá), hogy valaki elad egy készüléket itt a Hardveraprón, aztán utána hosszasan ecseteli, milyen "hulladék".
Mindezt úgy, hogy a vevő is itt van jelen."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
HUTCHDB
nagyúr
A jelenlegi telefonok között az u12 + számomra az etalon kamera téren.
Az u11 el is hasonlítottuk össze a mi9-et, de a hTc van olyan sötétebb szituáció, amikor zoldes arnyalatba húzott, amúgy osztom a véleményedet, tényleg szuper a kamera képessége.
A xiaomi az utóbbi időben viszont egységesen jó képeket készít, bár a mi9 még mindig nem éri el a mi8 szintjét." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Atomgeszi
veterán
Android 10-re váltás óta nem működik jól a régi buildek, mert nem Q kompatibilisek és végtelen feldolgozásba kezd a HDR, vagy épp el se készíti a képet.
Az újak már jól mennek.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Vettél egy Mi9-et?
Jók amúgy a 7.0 feletti gcamok. Bár az tény,hogy érdemes mindkét verzióból tartani belőlük.
Illetve vannak fent clone verziók is, azok mennek 7.2 v1.2 v1.4 egymás mellett.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
kano
nagyúr
Kiadták! És még személyesen sem kellett mennem az ügyintézőhöz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vrsptr
aktív tag
Enyémet is átadták a magyar posta futárnak. Átvételkor már semmit se kell fizetni. Hát jó kis ajándék ez az úton lévő Redmi Note 8T helyett. Annál úgy is bosszankodtam az értesítési led hiányán. Meg ez egy "kicsit" jobb készülék.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Zolás
addikt
Sikerült olyan linket küldened, amit csak a te accountoddal belépve lehet megnézni.
Csatlakozom én is egy ilyen telefonnal, Eu rom van rajta, lefrissítettem, felraktam a vackaimat, most ismerkedek. Kérdezném, van valahol leírás azoknak, akiknek ez az első miui rendszerű telefonjuk? Gondolok itt az appok bezárásának megoldására, hogy ne törölje ki folyton a memórát feleslegesen.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
petipetya
nagyúr
Ha megnézed egy fehér hátterű felületen (pl. Google hírfolyam), akkor a kijelző aktív területének szélessége 6.8 mm. Ezt azért illene lefednie egy üvegfóliának is. Természetesen az egész kijelzőt széltében lehetetlen, mivel lekerekített végű, de legalább a kijelző aktív felületét takarhatná. Ám ilyen üvegfóliával meg nem találkoztam.
"nincs rá lezsóidő"
-
Atomgeszi
veterán
Én rendeltem hozzá 2 tempered glasst, egyiket se tudtam szépen feltenni, úgyhogy nem is raktam fel. Azóta sincs egy deka karc se mikro karc se semmi.
Olyan tok kell, amiből nem lóg ki a kamera, az már nagy segítség.
Por sincs benne.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Pinyo16689
senior tag
-
brd
nagyúr
Nézőpont kérdése. Nekem kikapcsolt képernyővel és úgy, hogy elvileg semmit nem kellene csináljon, 0.1-0.2% körül merül óránként, nekem ez kezd lenni a normális (még folyamatban, hogy mi olyat lehet legyilkolni a hulladék software körítésből, amit amúgy sem használok; a Huawei Mate 9-em pl. 0.1%-ot tud, de az mondjuk 4000mAh-s, viszont 2 éves), 3%/8h-s merülés felett én már vinném gariba, vagy megtaposnám, ha nem lehet lejjebb vinni. Van amúgy egy beállítás a mobilhálózatokra, szokták a topicba írni (vagy talán az összefoglalóban is meglelni), amit be kell állítani és akkor jobb lesz, ha az az ok. Mi fogyaszt egyébként a legtöbbet a beépített Battery figyelő szerint?
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Zolás
addikt
De a verzió szerint eeu romon vagyok, és akkor ezek szerint az a jó rom.
Lassan kezdesz összezavarniCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Atomgeszi
veterán
Sajnos mindegyik topikban rosszul írják az emberek, többszöri kérésre is.. Úgyhogy nehéz eligazodni. Na meg hiába csináltuk/csináljuk sokszor az összefoglalót, az is valahogy figyelmen kívül marad.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Köszi megnézem
Összefoglalós leírás jó.
TWRP, mint fentebb is kollégánál néha nem megy fel elsőre(sem másodikra sem harmadikra), de amint fent van már jó.
-
Atomgeszi
veterán
Csak összejöttünk jó sokan ilyen kis mikulás ünneplés iszogatásra. Volt egy ilyen mikulás parti is a sportbárban, de az már nem az én világom egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs