Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Szaisztok,
pár észrevételt leírnék PE rom alatt, akinek van ilyesmi írja meg mi jót kell csinálni:
- Tegnap 100%-ra töltöttem a telót, este wifi+mobilnet kikapcs, csak az ébresztőóra volt aktív , kb 25%-ot esett az aksim => Google Play +Google Play szolgáltatások cache-t töröltem, restart teló
- Wifi-vel gyorsabban merült a teló mint Mobilnettel => Gondoltam Play miatt lehetett mert tegnap ugye frissítettem, ezért a Google Play +Google Play szolgáltatások cache-t töröltem, restart teló
- ha mibilnet ki van kapcsolva akkor a térerő jelénél "x" van, olyan mintha a sim-em nem lenne aktív...
- Ki mit ajánlj valami jó kis battery appra hogy lecsekkoljam mi tartja ébren a telót? => pl.: gsm battery?
- Kamera app-ja nem igazán tetszik Gcam-et felsztem majd, de melyiket érdemes? 7.2?
- Ahogy olvasom a Custom Rom-ok esetében nincs FaceId? ez komoly?
- újjlenyomat olvasó 50%-an működik, mert minden 2.-ik hozzáérintésemre érzékeli az újjamEzen kívül az új feature-ok , laggmentes használt jellemzi a telót ezalatt a 1 nap alatt, most majd feltöltöm egy teljes ciklusra.
Gyors töltés megy, otp-s alkalmazások menne (pl.: Simple Pay), Ambilight display (vagy mi a neve) tök frankó, jobb mint a gyári.Szerintem 1 hétig nyúzom a ROM-ot aztán ha nem lenne jó akkor megyek tovább, vagy vissa az EEA-ra
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest