Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Stonerice #15492 üzenetére
"nem szoktam kikapcsolásig lemeríteni"
Nem is szabad, a lithium-ion akkuknál már nincs a "kisütés" mint a régi mobiloknál, ezeket nem szabad teljesen lemeríteni (15% alatt már érdemes legkésőbb töltőre dugni) és teljesen fel se kell őket tölteni (90% fölött már nyugodtan le lehet húzni). Általad leírt fel le dugdosással csak elhasználod az akksit, semmi értelme nincs. -
Steve1207
veterán
válasz
Stonerice #13829 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az alaplapi chipset miatt van. Nekem anno pont volt egy másik gépezet itthon, így meg tudtam csinálni egy másik telónál, de az új intellel se usb 2, se usb 3-on nem ment. Mi 8-cal már nem is próbálkoztam emiatt. Nem tudom azóta változott-e a helyzet driverek terén, de kétlem.
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #13824 üzenetére
Találtam időközben egy leírást!
ezen a linken: Link
Azt írja ha véletlen global verziós mobilra China romot rakok fel vagy Chine eszközre Global romot akkor téglásítom a telefont.
Hogy lehet megnézni nekem melyik verziójú készülékem van? Modell szám csak 1 szerepel a GSMarena oldalán is. Telefon neve pedig sima Mi8 a miui szerint.Na mind 1 azthiszem meg lett .. Hátha hasznát veszi még valaki.
Angol nyelvű dobozban kapod vagy a telefon hátlapján CE jel virít.
Forrrás:
Ah right, that's easy. First of all IMEI is always there as an option but a more noticeable difference is the back of the phone. The Chinese phones have Chinese text and markings on the back, saying that it's a TD-LTE phone. Global versions have the CE marking on the back as well as the text "Xiaomi Communications Co., Ltd.".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest