- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
Nagyon pöpec link, tartalmas, hasznos, örök hála. Egy darabig lesz mit olvasgatnom
Van még egy töltéssel kapcsolatos agymenésem, de ígérem hogy ezzel már tényleg ejtem a témát. Nem volt még eddig gyorstöltős telefonom és úgy gondolom hogy nem ártana ha mindig lenne kéznél egy QC-s szivargyújtós töltő is a kocsiban. Amint látom, létezik már tök olcsón QC4.0-ás autós töltő is mint például ez csupán 8 Dollárért. Ennek ellenére azon gondolkodom, hogy lehet hogy az lenne a legjobb ha inkább olyat vennék, ami egy gyorstöltő port mellett rendelkezik legalább egy "normál" USB kimenettel is. Mert ha éppen úgy adódik, hogy rövid idő alatt kell a lehető legtöbbet beletöltenem a telefonba, akkor arra tökéletes a QC3.0 port. Viszont ha egy többórás utat kell végig navigálni és közben gyorstöltővel etetem a telefont, eléggé nagy csacsiságnak tűnik. Töltés nélkül meg ki tudja, mennyire szívódna le az akku, mire megérkezem. De hogy navigáció közben szinten tartsa az energiát, illetve valamilyen mértékben emelje is, arra jó lehet az 5 Voltos aljzat is. Közben asszony/gyerek akár a gyorstöltő portról is töltheti az ájfont/akármit, annak nem fog megártani. De a MI8-at sem terhelem túl.
Mennyire jól okoskodtam, illetve ha nem, akkor mi a jó megoldás? Köszi előre is.Ez a BlitzWolf® cucc a diszkrét fehér világításával eléggé szimpatikusnak tűnik. Igaz, lehet hogy húsvét is lesz, mire ideér.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Nah rögtön rendeltem egy UGREEN töltőt ehelyett a NoName helyett.(meló helyen használom)
A noname kapott a tesztben egy halálfejet, az UGREEN-ről nem irtak rosszat.
Mégegyszer köszi a linket.
Üdv Nagya
UI: a főnökömnek is illen Noname van, de ő azt szeretné ha hazavágná a telóját (S6), és mehetne egy újért a főnökséghez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest