Hirdetés
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
válasz
darvinya #17366 üzenetére
"AOD…mint ahogy Samsung is csinálja."
Mégis mit csinál a Samsung? Én azt írtam hogy csak töltés közben írja ki a százalékot és ezt szeretném elérni a Mi8-nál is. Erre kértem megoldást. Sztem a "töltés közben" marhára nem egyenlő a "mindig"-gel. Naponta töltöm kb fél órát és nálam egy nap meg 48-szor annyi.
Ha azt mondd hogy legjobb ha csutkára töltjük, hát legyen. Eddig ugyan nem így tudtam, de utánanézek és ha autentikus források is ezt javasolják, akkor boldogan hagyom a töltőn még tovább és hálám örökké kísérni fog.
Viszont akkor is jó lenne már távolról is ránzéve látni az aktuális helyzetet ezért kérdezem ismét hogy van-e valami megoldás a csak töltés közbeni százalék kijelzésre? Azon kívül, hogy bekapcsolom az Always-on display funkciót. Mert a Samunak nélküle is sikerült ugye..."Nem szoktad 70% főlé tölteni, egyszerűen gyorsabban öregíted az aksit.
Li akku halála, mikor alacsonyabb töltetségen tarják."
Zsoké, ha ez az üdvözlendő, akkor igyekszem átálni erre. Mesélj lécci, hogy csinálod hogy mindig 70% felett maradj.
Okostól mindig jó és érdemes is tanulni.
Köszi.
-
havri1
félisten
válasz
darvinya #17366 üzenetére
Pont fordítva, 80% felett nem szereti. 40-80% az ideális, lásd prémium laptopok gyári akkumulátor védelme.
Pár éve Samsungnál volt pont ebből a botrány. A hosszabb üzemidő miatt magasabb értékre engedte tölteni (ugye az elektronika határozza meg meddig engedi, hány V-ig, náluk a 100% magasabb érték volt). Ez akkor volt, amikor a Google a nexus s-el nekik adta a gyártást. Később a Google kernel szinten korlátozta a töltést 9x %-ra bekapcsolt készüléknél (egy módosított kernellel), ennek hatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest