Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addigra biztos jön, mert lassan érkezik a Poco F1 szállítmányuk is. Wayteqnél sokan belefutottak abba a problémába, hogy a sárguló kijelzőre ráfogta a szerviz, hogy fizikai behatás érte és elutasították a garanciális cserét (holott xiaominál azért az átlagnál gyakoribb ez a sárgulás, legalábbis több ilyen hibás széria van). Személyes tapasztalatom nincsen velük. Én a firstphonenál vettem, elég nagy hálózattá nőtte ki magát, plusz félig-meddig tudok szívességet is kérni, ha nagy gáz lenne. Utólag már lehet a kéket választottam volna, a fekete olyan snassz.
Rom kérdés: akkor global dev vagy eu? Ha EU, akkor innen a weekly-t érdemes tölteni (Download
xiaomi.eu_multi_MI8_8.9.20_v10-9.zip)? OTA frissül vagy töltögetni kell kézzel?Illetve kicsit szájbarágósan le tudná valaki írni, hogy hogyan is kell nekiállni egy stock telefonnal? Unlock része megy, plusz leírás szerint TWRP kell, aztán mehet fel a rom, viszont nekem ez nem sok mindent mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest