- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Nem jönnek még az emailek,tudnátok segíteni vmi pontos leírással,hogy tudom beállítani?Nem volt még xiaomi telóm,gondolom nem a készülék hibája.Előre is köszönöm. -
mlado
csendes tag
Köszönöm a válaszokat a Wazeval kapcsolatban.Androidos képernyő fagyás nekem is volt egyszer.Kikapcsoltam,azóta nem jelentkezett.Lenne újabb kérdésem.Szelfi időzítését hol tudom állítani?Annyit találtam a hangerő gombot is be lehet állítani.De az is csak 2 másodperc.Lehet növelni?
-
mlado
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám.Waze használata közben állandóan újra tervez,az irányt forgatja össze vissza.Eltűnik a kék útvonal,majd pár perc múlva visszajön.A mate 10 pron nincs ilyen.Mi lehet a hiba,lehet vmit csinálni?Így teljesen megbizhatatlanul működik. -
mlado
csendes tag
válasz
clubmonaco #709 üzenetére
Köszi!
-
mlado
csendes tag
Sziasztok.
Első xiaomi telóm.Szeretnék kitenni pár arcképes gyorstárcsázót,de nem találom sehol.A widgetek között nincs.Tudna vki segíteni,hol találom? -
mlado
csendes tag
Sziasztok! Mate 10 pro - t cseréltem MI 10 T Pro telora,T-nél vettem, 130 ban állt meg. Tudnátok segíteni, hogy lehet a legegyszerűbben átvinni mindent. Sosem volt Xiaomim, nem tudom itt van e rá külön alkalmazás. Üzenetek, képek, filok, hiváslista, jelszavak, face, számok stb. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest