- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balewi
aktív tag
Én már rendeltem Kínából Az iBuygou.com-tól, talán 4x.
Egyszer sem volt semmilyen problémám.
Vagyis egyszer kimaradt a csomagból valami, de ahogy szóltam, már pótolták is.Ha valakinek fáj, hogy dobálják a csomagokat, akkor nézzétek meg, hogy egy repülőtéren hogyan bánnak a poggyásszal ... Mindegy hogy melyik országban, akár itthon, akár külföldön. Nekem éppen nemrég volt szerencsém ezt látni Görögországban. Meg is lepődtem rendesen
De csak hogy megnyugodjatok itt egy videó arról, hogy milyen dobozban van a telefon.
Mondjuk ez még MI2, de tapasztalatból mondom, hogy tényleg atombiztos.
Ezt dobálhatja bárki, meg se kottyan nekiA telefonról meg csak annyit, hogy sajnálom hogy beálltak abba sorba, ahol az 5 colos képernyőket árulták ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest