Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15801) tib78 válasza Karavik (#15796) üzenetére


tib78
tag

Ez azért nem igaz, mert az előtte lévő ROM-okkal soha nem melegedett fel annyira, és akkoriban le sem ejtettem a telót.
Kb februárbam ejtettem le járdára, pont a sarka kapott, és valóban azon az oldalon is jelent meg a sárga folt, de 3 hónappal később?
Akkor legalább azt állapítsuk meg, hogy ha ejtetted már le a telód, akkor ne rakj fel olyan ROM-ot, ami nagyon felmelegíti, mert sárga folt lesz...

Más: a telót szeretném vezeték nélkül összekötni nem okos tévémmel. Ezt találtam: http://www.edigital.hu/Multimedia-lejatszo-Android-mini-PC/Measy-A2W-Miracast-HDMI-stick-media-lejatszo-Android-iOS-Win-es-Mac-tamogatassal-p410888.html

Elvileg amire nekem kell tudhatja, vagyis képeket, videókat megjeleníteni telóról, win8 laptopról wifin keresztül képet tükrözni.

Kinek van ilyenben tapasztalata?

Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster

(#15802) DrKapocs válasza Neck (#15792) üzenetére


DrKapocs
őstag

Karavik & Neck

A mai teszt eredménye:
- V5-ös JLB39 és IGO (2012. május 16-i kiadás): Összesen 3 óra néhány percet ment a navigáció, folyamatosan. A készüléket conserve módra állítottam, langyostól melegebb volt, de a meleg erősen túlzó kifejezés rá. Dolgozott, de nem izzadt bele. Klíma, illetve ventiállátoros hűtést nem kapott. Összesen 1 alkalommal veszítette el a jelet, de mire ránéztem volna újra megvolt.

Tegnapi teszt eredménye:
- V6L és IGO (2015. januári kiadás): Odaúton összesen 53 percet üzemelt, de nem számoltam hányszor veszítette el a jelet. Nagyságrendileg 6-8 alkalmat mondanék rá. A műhold újbóli megtalálása sok időt nem vett igénybe, de a fentebb leírttól jóval több volt. Általában 10-30 másodperc alatt újra volt jel. A készülék melegebb volt, mint a mai nap folyamán. Nem bántóan forró, de a meleg kifejezés bőven helytálló. Ez a különbség nyilván annak a következménye, hogy a V5-ben vissza tudtam venni a rendszert a Conserve módra és nem kellett Normal módban futtatni. Hazaúton néhány kilométer (3-4 km) alatt elveszítette 2 alkalommal a jelet, amire úgy felment a pumpám, hogy le is állítottam az egészet, néhány percet üzemelt ekkor.

Ami viszont nem működik együtt az V6L és a 2012. májusi IGO keveréke. Hibaüzenettel leáll. A V5-öt és a 2015. januári kiadást nem próbáltam együtt. Őszintén... nincs kedvem tovább kínlódni vele, örülök, hogy minden újra a régi jó módon megy.

Feltöltöttem a régi és az új IGO sys fájlt egy zip-be. Itt megtaláljátok. Ami biztos, hogy a régi verziónál a Speedcam-re való szóbeli figyelmeztetés nem működik. Gondoltam rá, hogy átteszem az új sys-ből, de letettem róla. Nem fontos. Az újjal ilyen szempontból nincs gond. Ránéznétek, ha értetek hozzá.

Sygic
Fejből nem emlékszem rá, de úgy rémlik, hogy a 15-ös verziót használtam. Voltak gondjaim a hanggal, konkrétan néma levente volt. A műholdat soha nem dobta el (JLB39 alatt). Ezután, mivel nem volt hajlandó megszólalni, így feltettem az eggyel korábbi verziót (ha jól emlékszem 14-est - a számok lehet nem jók, de a lényeg, hogy a legújabb és az eggyel korábbiról beszélek). A jelet ez sem dobta el, épkézláb kifogásom nem volt ellene, maximum annyi, hogy az IGO jobban tetszett. De ez nem racionális érv, tudom. IGO-n "nőttem fel", ehhez ragaszkodom, ez van. :)

(#15803) Neck válasza DrKapocs (#15802) üzenetére


Neck
veterán

Így viszont ez az összehasonlítás nem ér semmit.
Az egy dolog, hogy V6L-ben nincs Conserve mód, ettől lehet valamivel melegebb, mint a V5, viszont az összehasonlítás kedvéért nyugodtan mehettél volna egy kört V5 Normal módban is.

Viszont, ami ettől fontosabb, és azt hiszem, írtuk is már, hogy az iGO valszeg a ludas, nem a ROM, és az újabb verzióknál pörgeti nagyon a telefont. A 2012-es verzió enyhén szólva sem mai darab, legalább próba képpen mehetnél egy kört V5 plusz 2015-össel...

Tib78:
Csak lassan szivárgott be a levegő a két réteg közé, mondjuk...

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#15804) Disque válasza Karavik (#15800) üzenetére


Disque
aktív tag

Adott hardver esetén (Mi2S), ha egy adott app (nevezetesen iGO) maxra kihajtja a SoC-ot (100% CPU load + 100% GPU load) akkor tök mindegy, hogy melyik ROM alatt teszi ezt, a készülék ugyanannyira fog melegedni ROM-tól függetlenül,

Ha van benne thermal control, akkor egy bizonyos hőfok után a szoftver visszaveszi a a SOC órajelét, hogy ne melegedjen túl a teló, sőt régen a Defy-m még az aksi töltését is kikapcsolta, hogy védje az akkumulátort.
Na állítólag a thermal service hiányzik a V6L-ből, ami az sMIUI-ba bele tettek, de ezt sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom, mert nem értek hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#15805) buca84


buca84
őstag

Mit kellene beállítanom a telefonon, hogy 3G alatti böngészéshez tudjam használni a Dolphin browsert?
Wifi alatt simán megy. Adatbarangolás és társai beállítva. APN jó. Hozzáadtam az egedélyezett alkalmazásokhoz is. De semmi. Nem hozza be az oldalakat.

(#15806) DrKapocs válasza buca84 (#15805) üzenetére


DrKapocs
őstag

Security - data usage - restrict Itt tudod egyesével beállítani, hogy melyik alkalmazás használhat adatot, wifit.

(#15807) buca84 válasza DrKapocs (#15806) üzenetére


buca84
őstag

Köszi szépen!

(#15808) Karavik válasza Disque (#15804) üzenetére


Karavik
veterán

Na ez már elfogadható és logikus magyarázat lenne, de a MIUIv6-L-ben is van thermal control (ezt bevallom én sem tudtam, most kérdeztem rá mert nem akartam fals infót adni...)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15809) <Adamsky> válasza Karavik (#15800) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"Adott hardver esetén (Mi2S), ha egy adott app (nevezetesen iGO) maxra kihajtja a SoC-ot (100% CPU load + 100% GPU load) akkor tök mindegy, hogy melyik ROM alatt teszi ezt, a készülék ugyanannyira fog melegedni ROM-tól függetlenül ... "

So-so ...
Idézném sebsch1991-et a xiaomi.eu-ról: "Thermal Deamon cares about the phones temperature ( cpu and battery ). When it gets too hot it reduces the performance to cool the device. Without this Service your device can get damaged on very high temperatures."
Magyarán, van ez a "Thermal Deamon", ami arra hivatott, hogy figyeli a telefon hőmérsékletét (CPU, battery), és bizonyos hőmérsékletet elérve visszavesz a teljesítményből.
A link-elt hozzászólásban egyébként pont azt írja, hogy a Xiaomi elcseszett valamit, mert nincs :F Thermal Deamon abban a bizonyos ROM-ban. Ez ugyan rég volt, és azóta remélhetőleg javították, de azért voltak ilyen gondok.
Na, Disque (#15804) megelőzött. Mind1, most már itt hagyom. :)

(#15794) Williamgrant
Az én szememben a Sony (mint készülék!) jobb. A ROM támogatottság és a rendszer az más kérdés. Tényleg, mi van most rá, és azok mennyire használhatók? Jöhet priv.-ben is a válasz, ha gondolod.

(#15810) Attipapa válasza Williamgrant (#15794) üzenetére


Attipapa
aktív tag

Soha nem esett le,nem koppant semmihez,mióta meg van.Apró gyermekem,sem unokám nincs aki leejtette volna. Első perctől flipp tokban hordom,mellény,vagy ing felsőzsebben,így még idegen tárgy sem érhetett hozzá. Most már sötét narancsszinű a félkör. Nem ér meg 100 dollárt egy csere még akkor sem ha 5 perc egy csere ( Neked :-))
2órája raktam fel az új mai miui romot hogy bizonyítsak magamnak,hangsúlyozom..magamnak. Azóta olvasgatom a fórumokat,mert nem voltam eddig net közelben. A kijelző azóta megy és nagyon forró most is. Ez másik rommal éppen hogy melegnek érződött eddig. Csak keress rá a googleban a mi2 s yellow tint- re és az első helyen máris arról írnak,hogy hány tipuson tapasztalták (Nexus5,Lg,samsung)és egyértelműen a hőtöl van az a hiba,amit Te is pontosan leírtál,csak éppen nem mechanikai sérüléstől! Nálam is 100%-ban kizárható.

(#15811) Attipapa


Attipapa
aktív tag

Azt hittem,hogy fotót tudok róla csinálni,de nem jött össze,majd holnap.

[ Szerkesztve ]

(#15812) Williamgrant válasza Attipapa (#15810) üzenetére


Williamgrant
veterán

Oké. Az én mi2-esem (amit az asszony használ most) miért nem melegszik jobban mint a Sony-m az igo-val?
Van egy használaton kívüli mi2 kijelzőm, amin sárga folt nincs (csak picit repedt a digitizer és az LCD sarka :-) ) Levideózom ahogy hőlégfúvóval hajtom 70 fokon 3 órán át l. Ha lesz rajta sárga folt veszek neked a mi2re új kijelzőt. Ha nem lesz rajta, nekem adod a foltos telefonod. Áll az alku? :D

Amúgy az öt percet neked is felajánlom. Rendelj rá panelt és ingyen felteszem neked.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15813) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Amúgy a neten egy rakat sztori fut a sárga folt kialakulásának okáról, de állítólag volt olyan hogy az új készülék volt foltos (ezt a telenoros szaki mesélte anno, mikor a sárga LCD-s mi2-esem meglátta). Ha jól emlékszem, az is Sony volt.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15814) Neck válasza Attipapa (#15810) üzenetére


Neck
veterán

És nem gondolod, hogy ez furcsa jelenség? (forró kijelző)
Én egy kád forró vízben ülök jelenleg, mert meg vagyok fázva, fél órája netezek a telefonnal, és egyértelműen hűvösebb a kezemnél. 30-32 fokos lehet. Vagy hardveresen szállt el nálad valami, vagy a ROM-mal haxxoltál el valamit, de mi nem tapasztaljuk, amit írsz...

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#15815) Williamgrant válasza Neck (#15814) üzenetére


Williamgrant
veterán

Volt ilyen melegedés anno régi v4 és v5-ös romokkal is, volt amelyikbe beakadt valami, lefagyott és addig pörgette a processzort míg az akku össze nem zuhant alatta.
Nem a melegedés a furcsa, hanem hogy attól lett volna a sárga folt.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15816) mclane_


mclane_
aktív tag

Sziasztok!
Asszony Mi2s-e csinál olyat, hogy hívják, de nem hallja meg vagy nem veszi észre. és a tárcsázó ikonjánál nem jelenik meg a nem fogadott hívás, a naplóban pedig elutasított hívásként szerepel. Elég sokszor előfordul. Mitől lehet ez? 5.6.11 multi ROM van neki most.

(#15817) [KgP].Robot


[KgP].Robot
aktív tag

Sziasztok.
Már kérdeztem korábban, de még mindig fenn áll a probléma, miszerint hívás közben elsötétül a kijelző. Közelség érzékelés be van kapcsolva. Fólia van rajta de ki van vágva az érzékelőnél. Mi miatt lehet?

(#15818) Williamgrant válasza [KgP].Robot (#15817) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nyomd meg a power gombot, arra visszateszi a hívás képernyőt?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15819) [KgP].Robot válasza Williamgrant (#15818) üzenetére


[KgP].Robot
aktív tag

Nem
Semmire nem reagál amíg le nem teszi a másik fél.

(#15820) ginola


ginola
addikt

Közületek a közeljövőben van olyan, aki az ibouygoról rendel vmit?
[link]
Fekete tokra lenne szükségem...

[ Szerkesztve ]

(#15821) Attipapa válasza Williamgrant (#15812) üzenetére


Attipapa
aktív tag

Nem áldozok rá 100 dollárt. Majd csak megszokom ezt a foltot. pár hónap és 2 éves lesz és aktuális egy csere,mert ilyen sokáig nem maradt nálam még telefon. A hozzászólásom már régen nem az IGO-ról szól,hanem a melegedésről,csak az éppen felrakott rom-al indultam útnak és ez volt az első aminél tapasztalhattam.Nem állítom,hogy a melegedéstől van,csak azt írtam,hogy erről olvastam,és azt is elhiszem,hogy a véletlenek játéka,hogy pont akkor jött elő a folt amikor qvára felmelegedett. A Te mechanikai sérüléses verziód szóba sem jöhet.Azért köszönöm a felajánlást,ami a javításra vonatkozik,de a fogadásba már nem mennék bele a fentebb leírtak miatt. Azért csak melegítsd ha van időd. :D :D

Neck
Örülök neki,hogy senkinek nincs ilyen problémája. Nekem meg az Ivan-al nincs semmi problémám!
Aki nem AOSP-t használ mint én ( 2014.11.11.) óta,annak biztosan nem feltűnő és nem is tudja összehasonlítani de én azóta azt használom,és van alapom az összehasonlításra.A ROM felrakást biztosan nem rontom el,nem hiszem,hogy oktatást igényelnék ez ügyben. Miflash-el felraktam a stabil verziót,és ugyanaz volt a helyzet. Talán az én MI2S-em nem szereti a MIUI V6L romokat,mert már ez a csúnya AOSP megfertőzte :C Ezek után,már talán ezt is képes vagyok elhinni. :D
A tegnapi romról is olvashattok hozzászólásokat a miui.com-on,hogy már nem annyira "lázas" (így fordítja a google magyarra a kinait) mint az előző hetiek voltak,de még ez is melegebb az átlagosnál.

(#15822) Karavik válasza mclane_ (#15816) üzenetére


Karavik
veterán

Menj ide be ide:

Értesítések>értesítések kezelése>Névjegyzék és tárcsázó

Értesítések engedélyezése (legfelső) kapcsold ki majd újra be, aztán kapcsold be az összes értesítést amit alatta találsz.

(#15817) [KgP].Robot:

Előző Mi2S telómnak ugyan ez volt a baja, sjanos sem kalibrálás sem tisztítás nem segített rajta, esetemben hardver hiba volt sok leejtéstől. Fólia nélkül is próbáltad? Ha kalibrálás, tisztítás nem segít, akkor kacsold ki a közelség érzékelést hívás közben.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15823) Karavik válasza <Adamsky> (#15809) üzenetére


Karavik
veterán

Igen az régen volt és azóta MIUIv6-L nem állt meg a fejlődésben. Chrome böngészés és Tapatalk használat után hőmérséklet értékről screenshot: 25,8 fok [link]

És itt látható a thermal engine és thermal deamon (thermald-) jelenléte a ROM-ban. Belenéztem a config fájlokba is, itt is működik az órajel visszavétele, legdurvább esetben pedig kikacsolja a telefont (szal melegedés elvileg kárt nem tud tenni a telóban):

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15824) [KgP].Robot válasza Karavik (#15822) üzenetére


[KgP].Robot
aktív tag

Asszony nem akarja levenni a fóliát, de ki van vágva az érzékelő előtt.
A tisztítás és kalibrálás menete hogy megy? A *#*#64663#*#* kódra nem csinál semmit...

(#15825) Karavik válasza [KgP].Robot (#15824) üzenetére


Karavik
veterán

Ez lenne a kód a service menühöz, tárcsázóból:

*#*#miui#*#*

...de nem tudom L alatt működik-e már.

Tisztításhoz először ki kell szerelni a kijelzőt, mert a közelség érzékelő az alaplapra van integrálva a kijelző pedig takarja. Majd az érzékelő körül lévő gumiperemet el távolítani és utána alkoholos fültisztítóval könnyen hozzá lehet férni. Ezután a kijelzőt is meg kell tisztítani belülrő ugyanígy, azon a részen ahol a szenzor átnéz.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15826) [KgP].Robot válasza Karavik (#15825) üzenetére


[KgP].Robot
aktív tag

Nem megy sajna. Mi3on megy.
Szétszedni csak végső esetben... :F :D

(#15827) Karavik válasza [KgP].Robot (#15826) üzenetére


Karavik
veterán

A fólia pontosan van felrakva? Mert ha belelóg a szenzor útjába az is okozhatja...

Akkor nincs más hátra, kapcsold ki itt a hívás közbeni közelség érzékelést:

Hívás beállítások>bejövő hívás állapotának beállításai

Szerk:
Service menühöz a kód később fog működni Lollipop-hoz is...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15828) Neck válasza Attipapa (#15821) üzenetére


Neck
veterán

Ha csak nem lesz az AOSP-től jéghideg a telefon, akkor nem kell felraknom az összehasonlítás miatt. Nekem V6L alatt néhány program esetén melegebb a teló 35-37 foknál, és ez pedig néhány hardver igényes játék, na meg az újabb iGo verziók némelyike... Biztos az én telóm különösen hűvös.

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#15829) Karavik válasza Neck (#15828) üzenetére


Karavik
veterán

Az enyém is hűvös, az izzasztó kánikulában a telefonommal hűtöm magam :D
Viccet félre téve semmi gond a MIUIv6-L ROM-al. Végig aktívan követtem a hsz-eket a xiaomi.eu fórumon és ott sem jelezett senki túlmelegedést. MIUIv6-L kiadása utáni első 3-4 hétben valóban voltak gondok, de azóta hétről hétre csak jobb a helyzet...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15830) [KgP].Robot válasza Karavik (#15827) üzenetére


[KgP].Robot
aktív tag

Ugyan egy kicsit el van csúszva jobbra, de szerintem még nem lóg bele.
Kikapcsoltam már, mert úgy nagyon nem jó telefonálni.
Szerzek egy tempered glass-t és megfűzöm asszonyt, hogy szedjük le a fóliát és próbáljuk meg nélküle.
Addig marad így :)
Köszönöm a segítséget újfent! ;)

(#15831) vornia


vornia
senior tag

A viberes felvetésemre érkező válaszokat köszönöm mindenkinek.

Más:
Van most slow motion video-t készítő app az L alá?

(#15832) Attipapa válasza Karavik (#15829) üzenetére


Attipapa
aktív tag

Egyszer sem írtam,hogy az enyém hűvös! Nem biztos,hogy a gúnyolódás segít valamit is megoldani.
Köszönöm,biztosan rászolgáltam!

(#15833) Karavik válasza Attipapa (#15832) üzenetére


Karavik
veterán

Neck írta, itt hogy "...Biztos az én telóm különösen hűvös" arra reagáltam. Senkin nem gúnyolódom, pláne nem rajtad...ezt most Te értetted félre szvsz...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15834) vornia válasza Attipapa (#15832) üzenetére


vornia
senior tag

Ezt a sárgulást nem okozhatja hardware elem gond?értem azt, hogy ugye több (tíz)ezer készülék gyártásánál,előfordulhat, hogy "kifogy" egy panel pl, és gyorsan "okosba" bedobnak pár ezret amíg be nem érkezik az eredeti, így elkerülve a gyártósor leállását. Nem lehetne valahogy kitudni, kinek milyen panel van a készülékében?Lehet mindannyitoknak igaza van,és csak emiatt van foltosodás.Tök mindegy melegedéstől, vagy pedig ütődéstől. Lehet az adott pót panel okozza a gondot. Nem mellesleg mi van ha visszacserélt készüléket adtak el újként? Panelcsere,osztán jó lesz ez még újnak felkiáltással.

[ Szerkesztve ]

(#15835) <Adamsky>


<Adamsky>
nagyúr

Amikor nem a marketinges, hanem a geek tervez telefont: katt, katt és katt
Tessék belekötni! Nekem nem sikerült. :) Illetve egy dolog szúrja a szemem: 5"
Bár, ha az ember áttanulmányozza a speckót, akkor ez olyan, mintha a Mi2s-t megcsinálnák karóra méretben (na, jó, talán picit túloztam :) )
Ha, ez így tényleg piacra kerül, és nem kérnek érte egy kisebb vagyont, akkor gyagyára veri a konkurenciát. :D

[ Szerkesztve ]

(#15836) vornia válasza <Adamsky> (#15835) üzenetére


vornia
senior tag

pláne hogy multibootos lesz ez is. Mondjuk nekem halálom ha csak képernyőn vannak virtuális gombok,sajna ezen úgy látom az lesz :(

(#15837) Williamgrant válasza vornia (#15834) üzenetére


Williamgrant
veterán

Tudtommal a mi2 esetében a xiaomi eléggé lazán értelmezte az alkatrész beszállítást. Többen gyártottak LCD-t és kamera modult is neki. Még akár lehet is igazság abban amit írtál...

(#15836) vornia
A képernyő gombot meg lehet szokni hamar. Ez van. :)

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15838) vornia válasza Williamgrant (#15837) üzenetére


vornia
senior tag

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!
SOSEM!!!
:O

(#15839) Williamgrant válasza <Adamsky> (#15835) üzenetére


Williamgrant
veterán

Rendelnék. Valaki beszáll hogy megosszuk az irdatlan magas postaköltséget?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15840) <Adamsky> válasza vornia (#15836) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ezzel sokáig én is így voltam. Aztán próbálgattam a PIE control-t, és azt kell mondjam, hogy - főleg nagyobb kijelző esetén - kényelmesebb tud lenni, mint a fix gomb. Bárhol előhozható, testreszabható (ld. nem mindenki jobb kezes).

(#15839) Williamgrant
Nem tudom, hogy mennyire gondoltad ezt komolyan, de akár még lehet is róla majd (!) szó. Én ugyanis óvatos duhaj vagyok, szóval nem szándékozom "early adopter" lenni, de ha a megjelenés után is csak jókat hallani...
Szóval visszatérhetünk rá. ;)

(#15841) Williamgrant válasza <Adamsky> (#15840) üzenetére


Williamgrant
veterán

Én komolyan gondolom, viszont nem akarok rá 2 évet várni. Szóval olyat keresek, aki most száll be és karácsonykor már ezen nézi a Tapló Télapót FullHD-ben. :C

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15842) buca84 válasza Williamgrant (#15841) üzenetére


buca84
őstag

Mennyi egy ilyen teló?

(#15843) Karavik válasza <Adamsky> (#15835) üzenetére


Karavik
veterán

Nekem ez a teló "ronda de finom" tipikus esete.
Legnagyobb jóindulattal sem mondható el hogy szép látvány lenne ez a teló, de a spec-hez elismerésem!

Itt az én várományosom: [link]

...feltéve, hogy valóban így fog kinézni (borderless) és ezzel a speccel.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#15844) <Adamsky> válasza Karavik (#15843) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ronda lenne? Lehet van szebb, de ez nálam már bőven a "határon belül" van. Egy maszkulin jelenség. Szembe a mai kissé bu... khm metroszexuális design-al. :D
A Mi5 tuti, hogy ennél nagyobb lesz (mondjuk ez Neked spec. előny, mert a tepsiket szereted), és abban is biztos vagyok, hogy inkább a design-ra mennek rá (értsd trendi lapos lesz) mintsem a funkcionalitásra. Azért ezt a Saygus-t kedvem lenne a kedves Hugo Barra orra alá tolni, és megnézném, mit vakkant a 2db micro-SD slot-ra.

(#15842) buca84
A 3. link tanulsága szerint 650$, ami nem kevés pénz, de ezért kap is valamit az ember.

(#15841) Williamgrant
Akkor max. a nyuszi tolja ki majd magából Húsvétra :DDD
... karácsonyra pedig tudni fogjuk, hogy tényleg ilyen jó-e.

[ Szerkesztve ]

(#15845) Disque válasza <Adamsky> (#15844) üzenetére


Disque
aktív tag

A 3. link tanulsága szerint 650$, ami nem kevés pénz, de ezért kap is valamit az ember.

És még rájön 165 $ szállítási költség is, de legalább a vámot már tartalmazza :)

(#15846) Williamgrant válasza Disque (#15845) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ezért szeretném közösen rendelni.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15847) parkasz válasza Williamgrant (#15846) üzenetére


parkasz
senior tag

Na, ez a teló komolyan felkeltette az érdeklődésemet.
Ebből mikor lehet valami kézzelfogható?
Kíváncsi vagyok csoportos rendelésben mennyit lehetne az árából faragni, ha lehet persze
Amúgy ez dual sim-es?

Az mi5 sem lesz olcsóbb, az tuti. Meg nagyobb is lesz. És nem lesz dual sim képes szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#15848) Williamgrant válasza parkasz (#15847) üzenetére


Williamgrant
veterán

Közösségi finanszírozásos téma (mint a Pebble), most kell fizetni és karácsonyra lesz telefonod. A reális az amit írtam, 2 db esetén.
Ez vaddisznó telefon. :)

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#15849) DrKapocs


DrKapocs
őstag

Olyan régen nem irtam már changelog prew kapcsán.

Nagy kedvenc volt a blokkolt sms-ek megjelenítésének és megválaszolásának lehetősége. Van benne némi ellentmondás... ha meg akarnám válaszolni, miért is blokkolt? De ne vesszünk el részletekben. Az eheti is nagyon erős. Kíváncsi vagyok, hogy van erre néhány fizetett ember, részleg: "Department of unusable features". :D Javított swipe az ébresztőnél... :D

[ Szerkesztve ]

(#15850) Karavik válasza DrKapocs (#15849) üzenetére


Karavik
veterán

MIUI new feature development department: [link]
:D

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.