Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16601) vornia válasza ginola (#16596) üzenetére


vornia
senior tag

Nagyon-nagyon hiányzik Wajk munkássága :O :O :O

(#16602) szuszinho válasza vornia (#16601) üzenetére


szuszinho
őstag

+1

(#16603) Karavik


Karavik
veterán

Ahogy ígértem, itt az MIUI7 5.9.17 aries ROM javított kiadása, ezt töltsétek le: [link]

Nincs már MIUI Browser FC, gyakorlatilag teljesen BUG mentes.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16604) Lordus válasza Karavik (#16603) üzenetére


Lordus
senior tag

hívásnál sincs már 1-2 másodperc holtidő, amikor engem nem hallanak, vagy én nem hallom a másik felet a kapcsolat létrejöttének pillanatában?

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#16605) Karavik válasza Lordus (#16604) üzenetére


Karavik
veterán

Kimenő hívások esetén nincs semmi issue, ahogy felvették a telefont a túloldalon, abban a pillanatban mindkét fél hallja egymást. A bejövő hívásoknál sincs már holtidő, viszont slide up után meg kell várni míg a kijelzőn megjelenik a számláló "00:00" mert ekkor van összekapcsolva a két vonal. Ha akkor kezdesz el beszélni miközben húzod felfelé az ujjad a kijelzőn, azt nyilván nem fogja hallani a másik fél...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16606) Williamgrant válasza Karavik (#16599) üzenetére


Williamgrant
veterán

A MIUI V7 óta a Music Player több adatot forgalmaz mint az Email alkalmazás. Nyomatja a reklámokat az értesítési sávra, tölti fel a telódon található playlisteket a kínai szerverre és onnan szedi le a dalszövegeket. Igaz 10-ből 5x téved. :)
Engem a reklámok idegelnek ki teljesen, és mivel a Lucky Patcher FC-zik, így a megszokott megoldásaim nem működnek. Valaki tud helyette valami tuti appot ajánlani, amivel könnyen bele lehet nyúlni az apk-ba és írtani az ilyen szarokat?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#16607) Karavik válasza Williamgrant (#16606) üzenetére


Karavik
veterán

Itt van új MIUI music player-ből módosított változat, amiből a Kínai szarságok mind ki vannak szedve, többek közt az online (discover) tab is, ami amúgy sem működött EU usereknél. Kínai mentes music.apk: [link]

Nem kell telepíteni, csak root explorer-el kicseréled a music.apk-t: /system/priv-app/music/ music.apk majd visszaállítod a jogokat 0644 és reboot.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16608) Karavik válasza Karavik (#16607) üzenetére


Karavik
veterán

Az új Music app-ban az nem teszszik nekem, hogy az albumokban lévő zeneszámokat nem az eredeti album szerinti sorrendben mutatja, hanem ABC sorrendben és nem is lehet állítani...egyelőre...remélem később belekerül ez is...

Más:

10 hónap használat után a második Mi2S telóm kijelzője is elkezdett sárgulni. Tipikus jelenség, sárga félkör a kijelző szélén. Egyelőre halványan látszik csak, de erősödik. Vigyáztam rá, nem esett le soha és tokban hordom és az elmúlt hetekben még csak hőhatásnak sem volt kitéve...szerintem egyszerűen csak kínai ;)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16609) <Adamsky> válasza Karavik (#16608) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"10 hónap használat után a második Mi2S telóm kijelzője is elkezdett sárgulni."

Ez szerintem eddig a rekord. A végén még kiderül, hogy (tényleg) a Miui6 / 7 eszi a kijelzőt. :)

" ... nem az eredeti album szerinti sorrendben mutatja, hanem ABC sorrendben és nem is lehet állítani ... "
Nincs benne album nézet? Vagy esetleg pls vagy m3u kezelés / támogatás? Más kérdés, hogy egy valamire való zenelejátszóban ez alap (ID3 Tag-ben lévő track number alapján rendezés), a jobbakban (PowerAMP) pedig állítható. Mégis, mi annyira tuti benne, hogy megéri vele vesződni?

(#16606) Williamgrant
Egy jól sikerült "host file" nem segít ezen?

(#16610) Zamasun válasza Karavik (#16608) üzenetére


Zamasun
aktív tag

Augusztusban volt 2 eves a telom, egyenlore semmi baja a kijelzőmnek. Remélhetőleg így is marad :)

(#16611) Karavik válasza <Adamsky> (#16609) üzenetére


Karavik
veterán

"A végén még kiderül, hogy (tényleg) a Miui6 / 7 eszi a kijelzőt. :)"

Hogyne!...ráadásul pár hete volt egy hívásom az anyósomtól, én elsősorban erre gondoltam, hogy ez okozhatta... :)

"Nincs benne album nézet? Vagy esetleg pls vagy m3u kezelés / támogatás? Más kérdés, hogy egy valamire való zenelejátszóban ez alap (ID3 Tag-ben lévő track number alapján rendezés), a jobbakban (PowerAMP) pedig állítható. Mégis, mi annyira tuti benne, hogy megéri vele vesződni?"

Ez a Music app most debütált az 5.9.17-ben először, később biztos lesz ebben is több feature. Amit megosztottam feljebb music.apk, az lesz jövő héten a köv. xiaomi.eu ROM-ban, legalább is ilyen kínai sallangoktól menetes lesz, lecsupaszolt. Jól szól, de elég primitív, egyszerű, viszont van benne cast to screen feature. Én musiXmatch appot használom zenehallgatásra, ettől jobbat még nem találtam....

(#16610) krizsotamas:

Szorítok neked! :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16612) DrKapocs


DrKapocs
őstag

Nekem csak egy gondom van:
- Mostanában elég sokat nézegetem más kínai gyártók kínáltát, harveresen, szoftveresen. Nem magam miatt, másoknak. Sajnos ott tartunk, hogy a 100 dolláros telefonok már többet tudnak minden téren, mint az mi2s. Az mi2s hardvere természetesen adott, nem mai gyerek már, de szoftveresen azért lehetne tenni érte. Mostanában inkább csak olvasgattam és azt látom hétről-hétre, hogy bugok jönnek, bugok mennek, jönnek újabbak, mennek... olyan egy helyben toporgásnak tűnik nekem ez az egész. Persze lehet, optimalizáltak, és mintegy 14 perccel tovább is bírja a telefon (ha kicsit borongós az ég és így kisebb fényerő szükséges, hátszélben). Az is nevetséges szerintem, hogy figyeljem a számlálót bejövő hívásnál vagy kimenőnél... mittomén... ugyan már... a V5-nél meg tudták oldani? A Xiaomi már csak látszatból tartja fenn a heti update-et. Jól mutat, jól kommunikálható, de értelme nuku. Imádom, ahogyan az update preview esetében lazán beírják azt, ami a múlt heti romban már elméletileg megvalósult.

Képernyő foltosodás:
Talán Williamgrant mondta, hogy egy idő után nem nő tovább a folt. Valóban nem. Azt hiszem ezt az állapotot elértem, meglehetősen régóta nem változott a folt. Szokványos félkör alakú elszíneződés az MI felirat alatt.

[ Szerkesztve ]

(#16613) <Adamsky> válasza Karavik (#16611) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" ... pár hete volt egy hívásom az anyósomtól ... " - és még csodálkozol?! :DDD

"Ez a Music app most debütált az 5.9.17-ben először, később biztos lesz ebben is több feature."
Tök jó, hogy Te ilyen elnéző vagy, de nekem már anno a v5-ről 6-ra történő átállásnál is elég nehezen vette be a gyomrom, hogy a "fejlődés érdekében" szinte minden alkalmazás első lépésben butább lett, mint a v5 utolsó verzióiban.

Egy zenelejátszónál ez szerintem egyenesen elfogadhatatlan. Mikor annyi, jobbnál-jobb, akár ingyenes player van a piacon, elég nagy önbizalom kell ahhoz, hogy olyan szoftverrel rukkoljanak elő, ami az alapfunkciók szintjén elhasal.

(#16614) ®abstract® válasza Karavik (#16608) üzenetére


®abstract®
őstag

az faxa..nekem MI2 van most múlt 2,5 éves és nincs ilyen hibám.lehet ez a széria jobb volt kijelző kapcsán.

Szavahihetőség manapság ritka kincs.

(#16615) balewi


balewi
aktív tag

A multi rom OTA-n nem ajánlja fel a frissítést. Vagy "nincs elérhető frissítés"-t, vagy "a szerver nem elérhető"-t ír ki. Csak nálam, vagy másnál is?

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#16616) Karavik válasza balewi (#16615) üzenetére


Karavik
veterán

Nincs semmi gond, csak még nem "fellőve". Ma este lesz elérhető 5.9.17 OTA frissítés....

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16617) Adikosa


Adikosa
tag

Sziasztok,
MI2A-ra szeretném feltenni a v7-es ROM-ot, összevont partícióval.
A miflash viszont nem látja fastbootban a telót.
Fel lehet valahogy tenni ezt a MI PC suite-tal is?
köszi

(#16618) Karavik válasza Adikosa (#16617) üzenetére


Karavik
veterán

Fel lehet tenni Mi PC Suite-val is, mert tudja a Fastboot telepítési módot (automatikusan letölti a telefonhoz való sable vagy dev ROM-ot, ami választható flash előtt), a kérdés csak az, hogy van-e lehetőség az egyesített partícióhoz szükséges "flash all" script-et beállítására.

Szerk:
Most látom, hogy Mi2A-d van, nekem úgy rémlik, hogy egyesített partícióra váltás témában csak Mi2/2S volt érintett...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16619) Adikosa válasza Karavik (#16618) üzenetére


Adikosa
tag

De xiaomi.eu-n azt irták pl a special edition v6 mi2A telepítésénél, hogy a flash all scriptet kell választani a miflash-ben, tehát lehet egyesíteni, csak valamiért nem látja a miflash a telót.
Van valami trükk esetleg amit be kell állítani a progiban?

(#16620) <Adamsky> válasza Adikosa (#16619) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Milyen Windows alól próbálod? Szedd le a MiFlash-t, keress rá Win verziónak megfelelően a "disable driver signature enforcement"-re a Google-ben, és kapcsold ki ezt a fícsört. Ezt általában egy újraindítás erejéig lehet megtenni. Miután elindult a rendszer, tedd fel újra a MiFlash-t. Ezúttal elvileg már nem lesz gond a driver-ek telepítésével, és ezáltal a telefont is fel fogja ismerni.

(#16621) Karavik válasza Adikosa (#16619) üzenetére


Karavik
veterán

Ezzel próbáld, MiFlash Tool 20150731: [link]

Rendszergazdaként kell futtatni, a telót pedig fastboot módban kell elindítani hozzá. Nekem soha nem volt még semmi gondom MiFlash-el, bármilyen PC-re is telepítettem idáig....

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16622) Adikosa válasza <Adamsky> (#16620) üzenetére


Adikosa
tag

Windows 10, beállítottam a driver signature disable-t de még mindig nem látja, rendszergazdaként indítva sem.

(#16623) <Adamsky> válasza Adikosa (#16622) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

... és a MiFlash újraraktad? Mert csak úgy van értelme a "driver signature"-ös bohóckodásnak. Nekem anno Win 8.1 alatt szépen működött a dolog. Ha hétvégéig nem oldódna meg (vagy valaki Win10-el azt nem mondja, hogy neki müxik) akkor majd én is kipróbálom.

(#16624) Adikosa válasza <Adamsky> (#16623) üzenetére


Adikosa
tag

Igen természetesen újraraktam a miflasht az új beállítások után.

(#16625) balewi válasza Karavik (#16616) üzenetére


balewi
aktív tag

Köszi az infót.

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#16626) <Adamsky> válasza Adikosa (#16624) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Tuti valamilyen driver gebasz lesz. Sajna én leghamarabb hétvégén tudom majd tesztelni Win10 alatt. Addig nézd meg, hogy az eszközkezelőben mit látsz, mikor fastboot módban rádugod a telefont. Ha megjelenik valami, akkor próbáld meg úgy frissíteni a hozzá tartozó driver-t, hogy megadod neki a MiFlash mappáját, mint forrást. Elvileg azon belül van mindenféle driver.

(#16627) Karavik


Karavik
veterán

FYI:

Android 5.1.1 alapú MIUI7 jön az MiNote Pro és Mi4c készülékekre. Az előbbire már most pénteken, utóbbi pedig már eleve ezzel jön ki. Remélem a készülékek köre hamarosan bővül egészen az Mi2-ig

Mellesleg az Mi4c elég jól sikerült szvsz (spec és képek alapján)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16628) <Adamsky> válasza Karavik (#16627) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"Mellesleg az Mi4c elég jól sikerült szvsz (spec és képek alapján"

Csak azt a fránya 800 Mhz-et ne hagynák ki következetesen...
Egyébként nem igazán értem ezt a 4c-t. Ha, jól látom, akkor 4i árban lesz, de annál sokkal jobbnak ígérkezik. Igazából a "sima" 4-et is veri, leszámítva a műanyag házat.

Egyébként sok helyen azt olvastam, hogy a 4c 5.1.1-es 6-os Miui-val jelenik meg, és majd upgrade-elhető lesz Miui7-re. WTF? :F

(#16629) Disque válasza <Adamsky> (#16628) üzenetére


Disque
aktív tag

Hát a 4C-t én sem értem, akár 4S is lehetne, de ha igaz az ára lehet lecserélem az MI2-t.
A rom meg valószínűleg a stable v6 a fejlesztői pedig v7 lesz, mert ha jól tudom még nincs stable v7.

(#16630) Karavik


Karavik
veterán

32GB ROM / 3GB RAM verzió ára: [link]
Tulajdonságok/Features (double tap 2 wake is lesz benne): [link]

A készülék fizikai megjelenésének idején már lesz hozzá android 5.1.1 alapú MIUI7 ROM

Ár/érték arányban ez most odab@sz szvsz...Lehet én sem várok az Mi5-re, mert ez szerintem csak 2016 Q1-ben fog megjelenni...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16631) tomic válasza Karavik (#16630) üzenetére


tomic
addikt

Tetszetős nagyon. Csak az 5 inch a visszataszîtó.

(#16632) Karavik válasza tomic (#16631) üzenetére


Karavik
veterán

Ez manapság már kompakt méretnek számít ;)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16633) tomic válasza Karavik (#16632) üzenetére


tomic
addikt

Hát..sajna nekem még az asztali teniszütő jut róla eszembe. Kollégámnak van egy Iphone 6 készüléke,amit szoktam nézegetni,hasonlítani az MI2s-hez, de azt is nagynak találom.Ha jól tudom az 4,7-es. Akkor ez meg a maga 5-ös méretével óriás lenne.
Amúgy ennek a hardver hol helyezkedik el pl egy I6-hoz képest?
Volt egy oldalam ahol a létező összes telefonos hardvert össze volt hasonlítva de elkallódott.Esetleg ezt ismered?

[ Szerkesztve ]

(#16634) buca84 válasza tomic (#16633) üzenetére


buca84
őstag

(#16635) <Adamsky> válasza Disque (#16629) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Lehet, hogy ár/érték bajnok, de a hiányzó 800 Mhz nem teszi rögtön best-buy készülékké. Nekem a kijelző és a kamera körüli nagy kavar (vagy nevezzük orosz-rulettnek) sem teszi túlzottan szimpatikussá. Nyilván a Mi2-nél is volt valami ügyeskedés a kijelzővel, de mikor már a speckóba is beleírják, hogy "ez", vagy "az", vagy "amaz" ... na, az szvsz. gáz.

(#16631) tomic
+1
Egyébként ijesztő, hogy már én is úgy gondolok rá, hogy nincs mit tenni, 5"-os lesz a köv. telefonom (hacsak, valami csoda nem történik)

(#16636) balewi


balewi
aktív tag

Valahol az xda-n olvastam, hogy Snapi 800-tól felfelé egy adb-s okossággal fel lehet oldani az összes frekit. Persze mókolni kell vele, de megoldható.
Mondjuk az se lenne baj, ha a MI2S-nél is fel lehetne oldani a 900MHz-es 3G-t.

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#16637) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Valaki volna olyan kedves és futtatná a play áruházban elérhető frissített Stagefright detector (zimperium) alkalmazást és beszámolna milyen eredményt kapott?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#16638) Disque válasza Williamgrant (#16637) üzenetére


Disque
aktív tag

Not Vulnerable

(#16639) Karavik válasza Williamgrant (#16637) üzenetére


Karavik
veterán

Nálam is "not vulnerable" az eredmény. Hihetetlen milyen biztonságos ez a MIUI rendszer :)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16640) Karavik


Karavik
veterán

Már elérhető az Android 5.1.1. alapú Stable MIUI7 Mi4c-hez: [link] [link]

A xiaomi.eu verzióra még várni kell egy ideig, mert a jelenlegi ROM tools nem kompatibilis az 5.1-el...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16641) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Köszi és Karaviknak is!
Nálam a Z3C kínai magyarított dev rommal (6.8.21) sajnos hozza a problémát...

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#16642) ginola válasza Williamgrant (#16641) üzenetére


ginola
addikt

Lenovo A606-ra nem találok miuit, valaki tudna ebben kicsit segíteni?

!C nekem is bejönne, de a panellottó, és hogy Vodás vagyok....hát.....

(#16643) <Adamsky> válasza Williamgrant (#16641) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Így jár az akinek (én is az AOSP-vel) nem jó a gyári ROM :P
Az más kérdés, hogy én egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hány MMS kaptam. Ezen felül a Messages app-ban fogtam és ki-X-eltem az "Auto-retrieve" funkciót, így az MMS automatikus betöltődése kilőve. ;)

(#16642) ginola
A panel lottó mellett a kameráról se feledkezz meg. Én mondjuk személy szerint arra is kíváncsi leszek, hogy hogyan muzsikál (szó szerint) majd. Sajnos a hangminőség nem a Xiaomi-k erőssége.

(#16636) balewi
Igen, ez nekem se világos, hogy ha már ott a 808-as SoC, akkor hogy a bánatba nem tudja a 800 Mhz-t. A modem nem a SoC része? Nem értem. :F Valaki homályosítson már fel!

(#16644) vicces1 válasza <Adamsky> (#16643) üzenetére


vicces1
aktív tag

"A panel lottó mellett a kameráról se feledkezz meg. Én mondjuk személy szerint arra is kíváncsi leszek, hogy hogyan muzsikál (szó szerint) majd. Sajnos a hangminőség nem a Xiaomi-k erőssége."

Anno 350usd körül vettük az Mi2s-eket! Szerintem ez igencsak nyerő vas a kategóriában ezzel az árral és ezekkel a paraméterekkel, azt meg ne előlegezzük meg, hogy szarul fog muzsikálni, mert annyira nem jellemző a Xiaomi-kra, hogy hulladékot dobna a piacra, főleg, hogy egy bejáratott, csiszolt alapmodel az Mi4.

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

(#16645) Karavik válasza vicces1 (#16644) üzenetére


Karavik
veterán

"Anno 350usd körül vettük az Mi2s-eket!"

Sőt, én még 430USD körül vettem az első Mi2S-t előrendeléssel az iBuyGou-től....

Adamsky:
"Ezen felül a Messages app-ban fogtam és ki-X-eltem az "Auto-retrieve" funkciót, így az MMS automatikus betöltődése kilőve. ;)"

Attól még a rendszer vulnerable ;)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#16646) balewi válasza <Adamsky> (#16643) üzenetére


balewi
aktív tag

Valamiért a Xiaomi letiltogatja a frekiket, nem értem miért :F
A megoldás: "UNLOCK ADITIONAL BANDS FOR QUALCOMM DEVICES"

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#16647) tib78 válasza balewi (#16646) üzenetére


tib78
tag

Ez megoldás lehet, hogy eldobálja a hálózatot, 3G-t, telefon közben a vonalat?

Sajnos eddig volt jó V5-ön (kb 1 hónap), és már itt is ugyanúgy kezd használhatatlanná válni telefonálásra.
Hétvégén teszek egy próbát V7-tel, ha annál is előjön, akkor Z3C vagy MI4C legyen?

Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster

(#16648) balewi válasza tib78 (#16647) üzenetére


balewi
aktív tag

Szerintem az inkább rom probléma. Ez a letiltott frekvenciák feloldására való.
Hátha lesz valaki, aki olyan bátor (én nem :B ), hogy kipróbálja.

Nekem a 7-es van fent és mostanában azt veszem észre, hogy nem érnek el, miközben a telefon azt mutatja, hogy van térerőm, beszélgetés közben többször megszakadt már a vonal.
Kezd idegesíteni a dolog.
Még mielőtt valaki megkérdezné: tiszta MiFlash-es telepítés volt, utána multi ment fel, azóta ota-n frissítve az aktuális legfrissebb romra.

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#16649) tib78 válasza balewi (#16648) üzenetére


tib78
tag

Akkor viszont valami nagyon régit rakok fel, amin még tuti ment minden, és KK alapú. Nem érdekel, hogy csilli villi legyen a ROM, én telefonálni is akarok rajta! Kb napi 20-30 hívásom, elég idegesítő, hogy minden 3.-nál nem halljuk egymást.

Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster

(#16650) Karavik válasza tib78 (#16647) üzenetére


Karavik
veterán

Lehet, hogy ez nálad hardver issue lesz... Nekem rengeteg kimenő és bejövő telefonhívásom van, napi 3 óra telefonbeszélgetés az átlagom, de egyszer sem szakadt meg a beszélgetés azért, mert eldobta volna a hálózatot úgy, hogy volt térerő (3G). És nem is jelentett ilyet még senki sem a xiaomi.eu fórumon sem az en.miui.com bug report oldalon...

FYI:

Egyébként már tölthető a MIUI7 5.9.24: [link]
Changelog: [link]

Nincs semmi issue vele, aries ROM-ban egyelőre nem találtam semmi hibát.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.