Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13141) <Adamsky> válasza AaronOS (#13140) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Megnéznéd nekem a videó rögzítést Omni alatt? A helyzet ugyanis a következő:
Egy kezem meg tudnám számolni, hogy hány videót vettel fel a telefonnal (azokat is töröltem már), pont tegnap jól jött volna. A gyári kamera app tud, amit tud. Pont ezért vettem meg a "Snap Camera"-t. Videó felvételnél eddig - magam sem tudom miért - de nem tűnt fel, hogy a Snap Camera által felvett videó vízszintes irányba nyújtott lesz. Nem olyan durván, de kb. úgy mint mikor 16:9-es TV-n 4:3-as képet húzunk szét. Sok embernél ez nem zavaró, de ahogy néztem vissza a felvett anyagot, majd szét vetett az ideg.
Este nekiestem kísérletezni...
Ami feltűnt, hogy az előlapi kamerára váltva nem cseszi el a képarányt. Elkezdtem nézegetni a beállításokat. Előbb a józan paraszti logika szerint, aztán mivel nem segített semmi, nyomkodtam mindent, mint süket a csengőt. Végül a "Video Snapshot" bekapcsolása (ami elvileg arra való, hogy felvétel közben képet is lehessen lőni) megoldotta a dolgot. Hurrá. A gond az, hogy más programban Cinema FV-5 ahol nincs ilyen opció, sehogy se tudom helyes működésre bírni. Ez gáz!
A másik gond, hogy 3rd party alkalmazásban csak és kizárólag 22.25 fps-t tud. A gyári is ennyivel vesz fel, és ott csak annyival jobb a helyzet, hogy HDR módba kapcsolva tudja a 30-at. De miért??!

Aki tudja, nézze már meg ill. legyen szíves tesztelje le nekem, hogy nála, hogy működik a videofelvétel. Kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet Omni, CM ill. Miui 6 alatt. A xiaomi EU-n írtak alapján sajnos túl sok jóra nem számítok. :(((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.