Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12851) fo_di válasza <Adamsky> (#12848) üzenetére


fo_di
őstag

nem, hanem ha nem talál wifi kapcsolatot, de a wifi attól aktív, ezért 10-60 másodpercenként újra csekkolja, hogy van-e elérhető wifi

(#12852) DrKapocs válasza muchacoado (#12844) üzenetére


DrKapocs
őstag

Nálam a wifi nem aktív állandóan, bár nagyon sokat bekapcsolgatom. Sokat beszélek rajta, az emailek olvasása, a rövidebbek megválaszolása nagyon gyakori. A hosszabbakat számítógépen gépelem, mert utálom a lassú pötyögést. Adatkapcsolatom nincs, szinte állandó wifi közelben vagyok (otthon, munkahelyen - a köztes távot csak kibírom valahogy :) ). Viber, facebook, stb. kliens nincs, ami állandóan bejelentkezgetne, auto-sync kikapcsolva. Játszani nem igazán szoktam. Így jön össze a 4 óra.

De mostanában a komolyabb igénybevételre gyorsan merül, így értettem. És még csak 8 hónapos az aksi.

(#12853) <Adamsky> válasza fo_di (#12851) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

OK, így már értem. Én ezért is szoktam kapcsolgatni (ill. kapcsoltatni, automatikusan). GPS dettó, bár ez utóbbi közel sem "eszik" annyit, mint a bekapcsolva hagyott Wifi.

(#12854) Attipapa


Attipapa
aktív tag

Mit nem lehet ezen nem érteni ? :F
A WIFI-t akkor is be lehet kapcsolni ha a sztyeppe közepén állok, ahol tutira nem fog találni WIFI hálózatot. Ezt a telefon nem tudja, és működik a WIFI ON-OFF kapcsoló. Egyesek nagyon keresik azon a bizonyos kákán a csomót!

[ Szerkesztve ]

(#12855) Karavik válasza <Adamsky> (#12848) üzenetére


Karavik
veterán

Természetesen nem úgy értem. Arról volt szó, hogy mi szívja az akksit...előttem írták, hogy a folyamatos adatkapcsolat meríti nagyon (ami igaz is), én pedig még hozzátettem, hogy ha a WiFi be van kapcsolva a telón, de olyan helyen vagyunk ahol a teló nem tud vezeték nélküli hálózathoz csatlakozni (pl. nincs vezeték nélküli hálózat a közelben, vagy jelszóvédett a hálózat) az is meríti brutálisan, mert a háttétben folyamatosan próbál a csatlakozni...

Szerk:

Köszönöm Attipapa és fo_di! Most láttam csak, hogy már elmagyaráztátok mi a szitu ... :C (bár szerintem tök érthetően írtam ;) )

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12856) <Adamsky> válasza Attipapa (#12854) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Relax Attipapa! ;)
Egyikőnk se kekeckedett, csak nem értettük pontosan, hogy mit mond Karavik

(#12855) Karavik
"Arról volt szó, hogy mi szívja az akksit..."
Jaja, csak nagyon ráfűztél a korábbi hsz.-re, én pedig kissé figyelmetlenül olvastam el (össze) a dolgokat. Ennyi. :)

[ Szerkesztve ]

(#12857) Attipapa válasza <Adamsky> (#12856) üzenetére


Attipapa
aktív tag

Na akkor mégegyszer!

"+ha a WiFi be van kapcsolva a telón de nem tud hálózathoz csatlakozni..."

"Ezt nem értem. Úgy érted netes mobil hálózatra? Miért is kellene neki. Azért van bekapcsolva a WiFi."

Én erre értettem! De lehet,hogy nekem túl jó a felfogóképességem :D - valószínű a sok "RELAX" miatt :)

(#12858) ginola


ginola
addikt

MiBandet vki használ, hol érdemes megvenni?

(#12859) <Adamsky> válasza ginola (#12858) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

A miuiandroid.hu-n van külön topic-ja. Oda érdemes benézni. Azt jó, ha tudod, hogy KK kell hozzá.

(#12860) ginola válasza <Adamsky> (#12859) üzenetére


ginola
addikt

V6 és CM is elvileg jó akkor? 4.4.4. verzió mindkettő, vagy az más?

[ Szerkesztve ]

(#12861) Karavik válasza HanU (#12850) üzenetére


Karavik
veterán

nálam is szóba jött dragontt de a beexz meggyőzőbb volt nekem ezért én innen, az utóbbitól rendeltem...remélem jövő héten megkapom én is... Mennyi volt az átfutási idő rendeléstől számítva? Free shipping-el rendelted?

A rácsok egyébként az eredeti kijelzőn is látsszanak napfényben - ha ez vigasztal.

Köszi a képeket majd összevetjük az enyémmel, ha megjön...

(#12856) <Adamsky>

No problem!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12862) <Adamsky> válasza ginola (#12860) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Jaja. Mindkettő játszik. A lényeg, hogy KK-s ROM legyen. A napokban nekem is átfutott az agyamon, hogy kellene egy ilyen okos kütyü, de arra jutottam, hogy csak a kíváncsiság hajt. Nem hiszem, hogy (ki)használnám. De, ha mégis vennék most valamit, akkor én inkább egy ilyet vennék a "band" helyett. Tudom, hogy ez drágább, de nem annyival. És ez óraként is használható.

(#12863) Karavik


Karavik
veterán

Skacok,

észrevettétek, hogy a google play-en már lehet HD filmeket vásárolni ill. kölcsönözni? Hogy fejlődik a technika...:)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12864) Jack@l válasza Karavik (#12863) üzenetére


Jack@l
veterán

Van free szekció is? :)

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#12865) ginola válasza <Adamsky> (#12862) üzenetére


ginola
addikt

Ez egész jó, de 75 dollár, lényegesen drágább a Mi Band-nél.
Az edzés, pihenés miatt nekem nem lenne rossz, kár, hogy nincs a Mi Band-nek rendes kijelzője, nem látni, hogy ki hívott, ki hagyott üzenetet, és mit írt...

(#12866) muchacoado válasza HanU (#12850) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Érdekes hogy nem egyforma a te "eredeti érintő vezérlő chip" című képed az én saját hasonló témájú képemmel.

(#12867) HanU válasza muchacoado (#12866) üzenetére


HanU
tag

Ez az szerintem itt van a kutya elásva. Különböző verziójú érintő képernyők vannak. A kínai minőség ellenőrzés kérdéses. Ami most jött annak is az eredetire hajazó chipje van, csak más a sorozat száma. Neked sárga a kijelződ?

[ Szerkesztve ]

HanU

(#12868) muchacoado válasza HanU (#12867) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Nem sárga, nekem ghost touch-os..illetve mostmár mikor elkezd ghost toucholni érzéketlenné válik( mintha szoftveresen így próbálták volna a kisebbik rosszt választani) Nekem mi2S 32gb, de elvileg a kjelző ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

(#12869) HanU válasza muchacoado (#12868) üzenetére


HanU
tag

Így lehet választani ghost touch vagy sárga folt :-) Nekem is mi2s 32gbyte van.

[ Szerkesztve ]

HanU

(#12870) Karavik válasza HanU (#12869) üzenetére


Karavik
veterán

Nekem mindkettőből megadatott :) Viszont nagyon remélem, kijelző csere után mindkettőtől megszabadulok...

Napokban akkora ghost touch jelenséget tapasztaltam, hogy a SwiftKey billt nem tudtam használni mert nem azt írta amit szerettem volna: flow írás közben, ha egyenesen húztam az ujjam a flow lenyomatot cikk-cakkban mutatta :) De volt már olyan is hogy a naptár app megnyitása után a ghost átvette az irányítást és össze-viszza nyomkodta a napokat, lapozgatott a hónapokban. Fel is jegyeztem a napok számát amiket később feladtam ötös lottón :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12871) Williamgrant válasza HanU (#12850) üzenetére


Williamgrant
veterán

Tisztelettel szeretném egyszer és mindenkorra ezt a "látszódnak erős napfényben a rácsok" problémát feloldani. Ez nem azt mutatja hogy az LCD vagy a Digitizer shit lenne, hanem azt hogy egy adott technológiával készültek. A felület kapacitív illetve rezisztív módszerrel fogja az érintést érzékelni, utóbbi a modernebb technika, amely ráadásul újabban már több szintű kapacitást változást is tud mérni (pontosság és érzékenység változtatható dinamikusan is). A Sony Z3nál pl lehetőség van szoftveresen bekapcsolni azt, hogy kesztyűben is érzékeljen a digitizer.
Az hogy a felület kidolgozásán látszanak a pontok, vagy kockák az gyártó függő is (pl. ha az üveg és a kapacitív felület közé tesznek egy ragasztót, mikrofóliát stb. akkor nem látszik.
A Sony új mobiljain mindegyiken van ilyen ponthálózat, ettől nem lesz rossz minőségű a panel, lcd vagy digitizer. A nexusnál kockák vannak pöttyök helyett pl.
Az biztos, hogy ez nem hiba, de ha zavar bizonyos fóliák használata esetén nem látszódnak a pöttyök. Azonban ha ilyennel kapod az új (csere) LCD-det, akkor inkább örüljél, mert a legújabb technológiás kapacitív digitizert kaptad az üveglap alá, amelyre ráadásul nem tettek háttérfény csökkentést vagy torzítást okozó ragasztó fóliát. Ha pedig a telefon gyártója tett a vezérlőbe némi extra "okosságot", akkor ezzel új funkciókat is kaphatsz.

Kikapcsolt Sony Z3 pöttyei:

Nexus pöttyei:

És igen, ahogy telik az idő a digitizer gyártók egyre jobb panelokat készítenek, amelyek ráadásul nagy valószínűséggel kompatibilisek az előzőekkel, így nem annyira meglepő ha az új panelodon más a vezérlő chip, stb, a csatlakozó meg ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12872) HanU válasza Williamgrant (#12871) üzenetére


HanU
tag

A digitizer pöttyös vagy nem pöttyös itt annyiban volt érdekes, hogy egyes fórumokon pöttyökre hivatkozva állították, hogy hamis vagy nem a mi2s kijelző amit vettek. A xiaomi tekintetében talán a dragontrail felület hiányára utalhat esetleg, de ezt én nem tudom. Engem egyáltalán nem zavar, mivel az eddigi Sony illetve Samsung mobiljaimon is látható volt erős fényben. Amit vettem kijelzőt ahhoz meg ajándékba kaptam egy temepered glass védő "fóliát".

[ Szerkesztve ]

HanU

(#12873) Williamgrant válasza HanU (#12872) üzenetére


Williamgrant
veterán

Hát erre most mit mondjak... Azon a bizonyos fórumon is bárki írhat bármit. :)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12874) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Valaki vásárolt összetört üveglapot (digitizert) külön Mi2/s-re?

Azaz valaki szedte szét az LCD+érintőfelület párost? :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12875) DrKapocs


DrKapocs
őstag

A korábbiakban kérdeztem, hogy megfér-e egymás mellett a JLB39-es "kínai" stabil rom és a Miuandroid.hu-n talált vagyula-féle stabil rom együtt. A válasz eddig az lett volna, hogy remekül. Sőt, meg is maradtam a vagyula-féle romnál, igaz angolul használtam. Ez ment is jópár napig, elégedett voltam. A kínai appok nélkül talán kicsit gyorsabb is volt.

Mai negatív tapasztalatom róla:
- A délelőtt folyamán hívtam volna és az általam mondott dolgokat a hívó fél nem hallotta. De konkrétan semmit sem. Amit a hívott fél mondott, azt én remekül hallottam. Próbáltam újra hívni többször is, ha jól emlékszem még újra is indítottam a telefont, de a probléma nem szűnt meg. Akkor sem, ha a hívott csörgetett vissza. Sőt, másik telefonszámon/telefonon is hívtam az illetőt, amivel szintúgy ez a helyzet volt; nem hallott engem. Vagyis a hiba nálam volt.

Ezután átváltottam a kínai JLB39-re, ahol minden flottul működött. Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy nem hardveres a probléma. Nem tudom, én nem állítom, hogy a vagyula-féle rom hibája (egyébként annak tűnik a dolog; nem tudom, hogy ez milyen gyakran fordulhat elő, stb.), de tény, hogy azóta nem tértem vissza rá. Sőt, nagyon nem is akarom tesztelgetni... ilyenért már meneszteni szoktam egy telefont, mivel nálam ez munkaeszköz. Az is biztos, hogy ilyen jelenséget még sohasem tapasztaltam a kínai rommal.

(#12876) muchacoado válasza DrKapocs (#12875) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Nálam több romnál előfordult hogy lehalkult kb felére a hívott fél hangja, újratelepítésnél egy darabig megint jó aztán megint visszaesik.

(#12877) Karavik


Karavik
veterán

OTG nem működik nálam MIUI6 alatt. Paragon-t használom de meg se nyekken, ha rádugom a pendrive-ot. V5 alatt faszán működött. Nálatok műxik OTG MIUI6-al?

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12878) Williamgrant válasza Karavik (#12877) üzenetére


Williamgrant
veterán

Menj bele szerviz menübe: *#*#64663#*#*
Majd válaszd ki az OTG Tesztet és meséld el mit látsz. Ha hibaüzire fut, akkor annak a számát jegyezd meg.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12879) Karavik válasza Williamgrant (#12878) üzenetére


Karavik
veterán

Csekkoltam, de nincs a listában semmiféle OTG - vel kapcsolatos választási lehetőség

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12880) <Adamsky>


<Adamsky>
nagyúr

Ismerjük @akiba nevét? Ha nem, lehet érdemes lesz megjegyezni. A "srác" úgy tűnik jó ütembe halad az 5-ös droid-dal. Mindeközben mit csinálnak a gyáriak? Jó lenne már tudni valamit. Egyelőre a KK-s ROM beta tesztelése is a távoli jövő homályába vész. Kissé (?) csalódott vagyok. :((( Igen, van support, van heti frissítés, de azt ne feszegessük, hogy ez most mire is elég / jó.

(#12881) Williamgrant válasza Karavik (#12879) üzenetére


Williamgrant
veterán

Az cumi. :)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12882) ginola válasza <Adamsky> (#12880) üzenetére


ginola
addikt

Lehet előbb lesz user által készített Lollipop ROM, mint stabil MIUI V6?

(#12883) Williamgrant válasza ginola (#12882) üzenetére


Williamgrant
veterán

Erre azért egészen pici esélyt látok a fix ART miatt. :)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12884) tomic


tomic
addikt

Találkoztatok már olyan problémával,hogy kb 46% töltöttségről kb 5 perc alatt lemerül a telefon? Közben a hátulja meleg. Majd feltöltés után megint normálisan üzemel kb 1 napig.Utána 100% töltöttségről reggelre kikapcsolva találom.
Aksi vagy a rom adta meg magát rajta szerintetek? Wajk féle V6 van rajta.

Még egy kérdés honnan tudom az eredeti legfrissebb miui romot letölteni?

(#12885) ginola válasza tomic (#12884) üzenetére


ginola
addikt

Beakadhatott vmi app, bár nem tudom mi meríthetné le ilyen gyorsan.

[ Szerkesztve ]

(#12886) Williamgrant válasza tomic (#12884) üzenetére


Williamgrant
veterán

Szívtam vele többször én is, végül mindig a full wipe oldotta meg.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12887) szuszinho válasza tomic (#12884) üzenetére


szuszinho
őstag

Tegnap váltottam az utolsó WIUI-ról, mert nekem is jobban merült, mint kellene, igaz, nem ennyire drasztikusan. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve a váltással, az az 1-2 anomália is megszűnt, ami eddig volt. (MIUIHU V6)

(#12888) Karavik válasza tomic (#12884) üzenetére


Karavik
veterán

Eredeti legfrissebb multilang MIUI ROM innen:
[link]

A letöltési linkek még nem elérhetőek, de érdemes megvárni, mert sok hibajavítást tartalmaz a mai release. Késő du. lehet rá számítani...

Ha addig nem tudsz várni akkor itt a múltheti kiadás:

[link]

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12889) <Adamsky> válasza ginola (#12882) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Simán benne van a pakliban. Főleg úgy, hogy - tudtommal - Mi2-sre még beta ROM sincs. Ha már legalább Mi4-re lenne stabil 6-os, akkor lehetne mondani, hogy hamarosan mi jövünk, de nincs. Még körülbelüli időpont se.

(#12884) tomic
Éjszaka egyenletesen merül? Az egy dolog, hogy milyen gyorsan, a kérdés, hogy az egyenletesen történik-e. Ha nem, akkor szerintem akksi. Ha igen, -- akkor ahogy azt előttem is írták -- akkor valószínűleg valamelyik folyamat vagy alkalmazás van beakadva.
Lefekvés előtt töltsd fel 100%-ra, majd reggel nézd meg, "GSam Battery Monitor"-ral, hogy mi fogyasztott a legtöbbet.

(#12890) bozarjoska válasza <Adamsky> (#12889) üzenetére


bozarjoska
őstag

Már van v6 stabil :-) kb egy hete jött ki csak visszavonták mert valami nem volt okés de már újra elérhető!
Mi3/mi4re persze
Itt elérhető: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59429&extra=page%3D1&mobile=2

[ Szerkesztve ]

(#12891) hriska válasza <Adamsky> (#12889) üzenetére


hriska
aktív tag

Mi3/4-re van stabil V6..... :K :)

-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-

(#12892) peanar válasza Karavik (#12877) üzenetére


peanar
senior tag

Nálam a saját fájlkezelője hibátlanul látja!

(#12893) <Adamsky> válasza bozarjoska (#12890) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Na, ez igazán üdvözítő. Most már csak tudni kéne, hogy milyen. Remélem Barthezz2 majd beszámol (itt is) a tapasztalatairól.
Mindentől függetlenül jó lenne látni valamilyen "roadmap"-et, hogy mikor, mi várható.

(#12892) peanar
Lehet, hogy a Paragon nem működik a 6-os Miui alatt? Az baj, ha így van, mert gondolom az NTFS-t a 6-os ugyanúgy nem látja, mint a v5.

[ Szerkesztve ]

(#12894) Karavik válasza peanar (#12892) üzenetére


Karavik
veterán

Én is azzal próbáltam (+paragon app), ki is tudom választani az usb meghajtót csak épp üresnek látja (64Gb NTFS)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12895) Barthezz2 válasza <Adamsky> (#12893) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Mostanában kicsit el vagyok havazva, de ha lesz időm, lekapom és megnézem. Most épp a weekly 4.11.7 jön lefele.

Everybody lies.

(#12896) ginola válasza Karavik (#12894) üzenetére


ginola
addikt

Ha telefonról wi-fin frissítem a heti frissítést ugrik a TDB ès a CWM? Amennyiben CWM -ben csinàlok mentést ès az új frissített verzióra visszaàllítom akkor minden új funkciót elèrek, vagy àllítgassam újra a rendszert manuálisan?

[ Szerkesztve ]

(#12897) tomic


tomic
addikt

Köszi mindenkinek. Kipróbálom a javaslataitokat.

(#12898) Karavik válasza ginola (#12896) üzenetére


Karavik
veterán

Igen, ha simán ráküldöd a heti frissítést OTA vagy updater app-on keresztül, akkor ugrik a CWM TDB-vel együtt.
Saját tapasztalat, hogy jobb mindent manuálisan visszaállítani (beleértve a beállításokat ás az alkalmazások újratelepítését is). Nem nagy ügy, én mindig így teszek amióta elején párszor megszívtam mentésből visszaállított rendszerrel...Gondolom a névjegyzéket a google szerverein tárolod, így az könnyedén pillanatok alatt visszaállítható.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12899) vornia


vornia
senior tag

Sziasztok!

Ha jól értelmezem,ez az smiui az simán feltehető cwm alól és megmarad a tdb.?
Úgy értelmeztem wajk féle módon patkolgatja a heti frissítést a srác, bár még vannak gondjai.:)
De remélem minél előbb, megoldódnak,és lesz némi hiánypótlás Wajk után..

[ Szerkesztve ]

(#12900) ginola válasza vornia (#12899) üzenetére


ginola
addikt

Milyen gondokra utalsz, tudsz?

Egyébként megy CWM-mel.

Itt eléred a legfrissebb ROM-ot

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.